개요

위치

후기 (47) 8,8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 47개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.6
청결 상태 9.0
편안함 8.9
가격 8.5
8.8

정렬 기준 :

, 다 큰 자녀가 있는 가족, Leiderdorp, 네덜란드 I 08 Aug 2014

"아파트는 쾌적 하 고 넓은, 높은 천장 및 큰 지역에서. 충분히 모든 종류와 맛에 일요일 매우 아늑한 Mauerpark 근처에 좋은 레스토랑. 두 개의 아름 다운 침실과 작은. 여름에서 열려있는 창을 정확 하 게 아파트 아래 카페의 소리를 많이 해야 합니다. 아니 음악, 하드 얘기입니다. 좋은, 하지만 잠을 하려면:) 그러나 창 닫기 그들은 잘 격리 하는 경우는."

"Het appartement is prettig en ruim, met hoge plafonds en in een geweldige wijk gelegen. Volop leuke restaurants in alle soorten en smaken en dichtbij het Mauerpark dat op zondag erg gezellig is. Met twee hele mooie slaapkamers en een wat kleinere. In de zomer heb je bij openstaande ramen wel veel geluid van het café dat precies onder het appartement ligt. Geen muziek, maar hard gepraat. Wel gezellig, maar niet als je wilt slapen :) De ramen isoleren echter prima als ze dicht zijn."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.3
, 친구들 일행, Amersfoort, 네덜란드 I 02 Jun 2014

"아파트 자체는 매우 아름 답 고 돈 가치가 절대적 으로입니다. 넓은 객실, 좋은 장식, 잘 완료, 좋은 부엌 및 완벽 한 위치. 지구는 베를린을 완벽 한입니다. 발에 도달할 수 있습니다 지구와 센터 아주 잘. 자전거에 동일한 거리에 임대, 베를린의 나머지를 방문 수 있습니다. 그리고 무엇 보다 적게 다시는 또한 위치에 지하철 근처. 지역은 아주 친절 하 고 편안한입니다. 맛 있는 레스토랑, 카페 단지 단계 멀리. 하지 않은 거기 때문에 마이너스만 리셉션을 했다. 우리는 완벽 하 게 배열 되었다 아파트 옆 레스토랑에서 키를 선택할 수 있습니다. 뿐만 아니라 자신의 소유자는 따라 일부 설명 및 영수증, 또한 있었다 정보 아파트 자체에 정보가 없는. 하지만, 물론, 좋아, 우리는 다시이 호텔에 다시가 고 모든 사람에 게 그것을 추천."

"Het appartement zelf is erg mooi en absoluut het geld waard. Ruime kamers, leuk ingericht, goed afgewerkt, goede keuken en perfecte ligging. De wijk is de perfecte uitvalbasis om Berlijn te ontdekken. Wandelend kun je de wijk en het centrum heel goed bereiken. Op de fiets, die je in dezelfde straat kunt huren, bezoek je de rest van Berlijn. En bij wat minder weer zit de Metro ook vlakbij. De wijk/buurt is erg leuk en relaxed. Lekkere restaurantjes en cafe's op steenworp afstand. Enige minpuntje was het ontvangst, want die was er niet. De sleutels konden we wel ophalen bij een restaurant naast het appartement, dat was prima geregeld. Alleen is de eigenaar zelf niet langs geweest voor wat uitleg en ontvangst, ook lag er geen informatie in het appartement zelf met info. Maar dat mocht de pret niet drukken uiteraard, we zouden er zo weer naar terug gaan en raden het iedereen aan."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
8.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 03 May 2014

"우리는 5 월에는 2 어른과 2 아이 들과 함께 휴가 세 21, 22 년이 아름 다운 아파트에 이용 되었습니다. 아파트 1 층에는 매우 관대 하 고 잘으로 뻗어있는 거리 측 및 약간 더 작은 작은 발코니 뒤쪽에 2 개의 큰 침실 이다. 대형 스크린 TV 갖춘 아늑한 거실은 2 개의 침실 사이 위치. 정말 완벽 한 제품 및 커피 필터 청소 등은 부엌에서 보고가 있다.입니다. 욕실은 매우 넓고, 좋은 샤워와 목욕. 중앙 난방 보일 러, 온수 기 그래서를 통해 뜨거운 물! 세탁기도 있다. 침대 깔끔하게 하 고 인당은 하나의 큰 및 1 개의 작은 수건. 1 차 수건입니다. 아파트 밝은 이며 Windows와 문을 열 수 있는 많이 있다. 닫힌 창문 당신이 들을 수 아무것도 소통량의 국가 측에. 밤에 뒤쪽에 창 환기에 열려 있을 수 있습니다. 위치는 완벽 하다. 아침 또는 저녁 식사 바로 옆집에 대 한 많은 카페 매우 가까운 빵집 같은 편의점. 큰 슈퍼 카이 저 10 분 도보 보다는 더 적은. 대 중 교통으로 닫습니다. 앞에 주차장은 제외 (거의); 에게만 짐을 언로 드. 분기 아래 자유롭고 안전한 자동차를 넣어 수 있습니다. 3 쌍의 키 매우 쾌적 한 있습니다. 아주 작은 단점 실제로 너무 빡 빡 하 고 제대로 매달아 커튼입니다. 몇 가지 전구 교체 해야 했지만 그 해결 하는 주인이 직접 (잠정)에 우리는 즐겁게 놀 랐 다 우리의 아이디어는 우리의 체류의 끝 청소에 온 여자에 의해. 이후 2014 년 1 월 1 지불 될 관광 세금을 해야 합니다. Waytostay 우리는 통보 되지, 했지만 그는 매우 친절 소유자 우리 도착 신고. 돈을 위해 가치 우리는 균형에서 총을 발견. 6 사람들을 위한 완벽 한 위치입니다. "

"Wij zijn in de mei-vakantie met 2 volwassenen en 2 jongens van 21 en 22 jaar te gast geweest in dit fraaie appartement. Het appartement ligt op de eerste verdieping, is zeer royaal en goed ingedeeld met 2 grote slaapkamers aan de straatzijde en een iets kleinere aan de achterzijde, met een balkonnetje. De gezellige woonkamer met een grootbeeld TV ligt handig tussen 2 slaapkamers in. Er is een doorkijk naar de keuken die werkelijk helemaal compleet is, inclusief schoonmaakmiddelen en koffiefilters. De badkamer is zeer ruim, met een goede douche en bad. Warmwater via de CV-ketel, dus geen boiler! Er staat zelfs een wasmachine. De bedden waren keurig opgemaakt en per persoon lag er een grote en een kleine handdoek. Ook 1 theedoek aanwezig. Het appartement is licht en heeft veel ramen en deuren die opengezet kunnen worden. Met de ramen dicht hoor je niets van het verkeer aan de staatzijde. De ramen aan de achterzijde kunnen 's nachts open blijven voor de ventilatie. De ligging is perfect. Veel cafeetjes voor ontbijt of avondeten letterlijk naast de deur. De bakker heel dichtbij, net als een supermarktje. Grote super Kaiser op nog geen 10 minuten lopen. Openbaar vervoer op korte afstand. Parkeren voor de deur is (bijna) uitgesloten; alleen om bagage uit te laden. Iets verderop in de wijk kan de auto gratis en veilig neergezet worden. Heel prettig zijn de 3 paar sleutels. Een heel klein minpuntje zijn de gordijnen die eigenlijk te krap zijn en slecht opgehangen. Een paar gloeilampen moest vervangen worden, maar dat loste de eigenaar direct (provisorisch) op Wij werden aangenaam verrast door een dame die naar ons idee kwam schoonmaken aan het eind van ons verblijf. Sinds 1 januari 2014 dient er toeristenbelasting betaald te worden. Daar had Waytostay ons niet over geinformeerd, maar dat meldde de zeer vriendelijke eigenaar ons bij aankomst. De prijs-kwaliteitsverhouding vonden wij totaal in evenwicht. Een perfecte locatie voor 6 personen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 성인 커플, rambouillet, 프랑스 I 25 Sep 2013

"소유자 친절의 여부 장소 사용할 수 legout 장식 및 전송 시스템에 근접에서 별도 화장실, 전차 앞 아파트 소음에 민감한 사람에 대 한 핸디캡 수를 전달 하는 제안에 어려운"

"la disponibilité du proprietaire sa gentillesse, la place disponible legout dans la décoration et la proximité des moyens de transport difficile d'avoir des WC séparés , signaler dans la proposition que le tram passe devant l'appart ce peut etre un handicap pour des gens sensibles au bruit"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 다 큰 자녀가 있는 가족, London, 영국 I 02 Sep 2013

"훌륭한 위치입니다. 아파트는 아름 다운, 잘 꾸며진, 넓고 편안한."

"An excellent location. The apartment is lovely, nicely decorated, spacious and comfortable."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 25 Aug 2013

"아름 답 고 넓은 아파트는 매우 재미 있고 활기찬 위치 이다. (상점, 식당, 지하철 등) 근처 다. 놀랍게도 아니 문제가 되어 소음 공해에 의해. 적극 추천..."

"Prachtig en ruim appartement op een hele leuke en levendige lokatie. Alles is dichtbij (winkels restaurants, metro etc). Tot onze verbazing geen enkele last gehad van geluidsoverlast. Een echte aanrader...."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, largs, 영국 I 15 Jul 2013

"좋은 위치, 좋은 시설입니다. 우리에 게 현금에 도착 하지 영어와 자신을 찾을 아파트 건물 내에 수에 의해 명확 하 게 표시 하지 되었다 때 카페 소유자 했다. 긴 여행 후 아주 스트레스가 많은 인터넷 숙박의 대부분을 위해 작동 하지 않았다."

"Great location, good facilities. We had to give cash on arrival to a cafe owner who did not speak english and find the apartment ourselves within the building when it was not clearly marked by number. Very stressful after a long journey. the internet did not function for most of the stay."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Epsom, I 09 Jun 2013

"그것은 잘 갖추고, 편안 하 고 사랑 스러운 기본-프렌츠라우어베르크 탐험 하 고 매우 Ubahn와 트램 근처 좋은 위치는"

"it is well equipped, comfortable and a lovely base - a good location for exploring prenzlauer berg and very near the Ubahn and trams"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
, 친구들 일행, Malakoff, 프랑스 I 02 May 2013

"아파트는 매우, 멋지게 꾸며진 넓고 깨끗. 침대는 아주 편안 하 게. 화장실 샤워와 목욕이 더 큽니다. 아파트는 베를린의 유행 지역에 위치 해 있습니다. 많은 레스토랑, 카페 문 앞. Habba habba 아래층 레스토랑은 괜 찮 아 요. 트램과 지하철 그냥 옆집. 센터는 트램으로 15 분 정도입니다. "

"L appartement est très spacieux, joliment meublé et propre. Les lits sont extrêment confortable. La salle de bain est grand avec Douche et baignoire. L'appartement est situé dans un quartier branché de Berlin. Beaucoup de restos et cafés devant la porte. Le resto habba habba en bas de l'immeuble est très bien. Tram et U- bahn juste a côté. Le centre environ 15 min en tram. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 친구들 일행, Bruxelles, 벨기에 I 08 Apr 2013

"그러나 모든 것: 부엌, 챔버, 욕실 (, 내부 화장실은 6 명으로 약간 편안 하 게), 가구... 외부에서 아무 잡음입니다. 그것은 4 개의 키를 편안 했다. 좋은 난방. 만약 우리가 뭔가 게 아주 좋은 서비스입니다. 훌륭한 위치입니다."

"Everything: kitchen, chambers, bathroom (however, toilet inside is a little bit uncomfortable with 6 persons), furniture... No noise from outside. It was comfortable to get 4 keys. Good heating. Very good service if we had something to ask. Excellent location."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
8.8
, 어린 자녀가 있는 가족, Hardenberg, 네덜란드 I 23 Feb 2013

"아름 다운 숙박 시설, 충분 한 방, 좋은 부엌, 좋은 화장실. 거기 목욕탕에 있는 창에 대 한 아무 커튼은 (화장실은....)! 어떤 베개는 침대의 교체 필요로 절대적으로 있습니다. 우리에 따라 식기 세척기 몰랐다, 또는 우리가 어떻게 작동 하는지 알고..."

"mooie accomodatie, veel ruimte, mooie keuken, mooie badkamer. er hangt geen gordijn voor het raam in de badkamer (waar ook de wc is....)! enkele kussens van de bedden zijn absoluut aan vervanging toe. volgens ons deed de afwasmachine het niet, of wij weten niet hoe hij werkt..."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
, 친구들 일행, Stavanger, 노르웨이 I 22 Jan 2013

"우리 아파트 사랑. 훌륭한 위치입니다. 충분 한 뜨거운 물 샤워에서 모두에 대 한 아니었다. "

"We loved the apartment. Superb location. There was not enough hot water for everybody in the shower. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다