개요

위치

후기 (33) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 33개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.6
청결 상태 8.6
편안함 8.4
가격 8.4
8.5

정렬 기준 :

Gabriele, 나홀로 여행자, Leverkusen, 독일 I 28 May 2016

"Es hat alles reibungslos funktioniert. Das Apartment ist hell,nett und zweckmäßig eingerichtet. Alle Räume waren sauber. Die Übergabe verlief ebenfalls reibungslos, freundlich und kompetent. Ich würde das Apartment jederzeit wieder buchen. Da diese Wohnung direkt an der Danziger Straße liegt, muss man natürlich mit starkem Verkehrslärm rechnen. Bei geschlossenen Fenstern kein Problem."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Reus, 스페인 I 11 Sep 2015

"El apartamento es ideal para 3 personas, cómodo y acogedor. El barrio es muy agradable y con todos los servicios. La situación muy buena, cerca del metro y tranvía, ideal para desplazarse a cualquier sitio de la ciudad. Os recomendamos alquilar bicis en el mismo barrio, y moveros desde allí para visitar la ciudad. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Franz , 성인 커플, Frankfurt, 독일 I 06 Jan 2015

"Central gelegen, es ist etwas hellhörig im Appartement, wenn das Leben an der Danziger Straße beginnt oder endet. Kein Radio, nur wenig Fernsehsender, sonst schön hell, aber wirklich mit dem Notwendigsten eingerichtet, wie zum Beispiel einen viel zu kleinen Esstisch, an dem man nicht mal das normale Frühstück hinstellen kann."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.5
Patrick, 성인 커플, NÎMES, 프랑스 I 18 Aug 2014

Patrick rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.3
Roland , 성인 커플, strasbourg, 프랑스 I 30 Jul 2013

"La gentillesse et la disponibilité d'Allan La localisation (géniale dans Prenzlauer Berg La surface habitable Une bonne connection wifi dés le départ."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Heerlen, 네덜란드 I 27 Jul 2013

"Een heel fijn appartement . Wel aan een hele drukke straat , druk verkeer dag en nacht. Je kunt bijna niet met ramen open slapen. Verder heerlijk!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, München, 독일 I 22 May 2013

"Zentrale Lage am Prenzlauer Berg. Apartment gut ausgestattet für einen Kurzurlaub."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Ruud, 친구들 일행, Aalsmeer, 네덜란드 I 13 May 2013

"De locatie van het appartement is prima. De wijk Prezlauerberg is een gezellige wijk. In de buurt kun je goed en goedkoop parkeren in de parkeergarage onder de Kultur Brauerei (7 euro/24 uur). Verder zijn er in de buurt voldoende winkels, supermarkten (klein en groter) voor de levensmiddelen. Berichten over een slechte wifi-verbinding kan ik tegenspreken. Het appartement is geschikt voor drie personen waarbij opgemerkt dat het tweepersoonsbed wel het meeste comfort geeft. De keuken in het appartement is goed uitgerust en het koken kan op vier keramische platen Helaas werkte de koelkast niet. Bij warm weer is het noodzakelijk om ramen open te houden want het appartement heeft geen airco. Aangezien de straat lawaaierig is, raad ik oordopjes aan voor de lichte slapers. Sirenes van ziekenauto's en brandweerwagens kwamen geregeld voorbij. Voor het overige geen minpunten"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8

“Beste Ruud, we hopen dat je een goed verblijf hebt gehad in dit appartement! Wij hebben de eigenaar gecontacteerd over de koelkast en airco. Hij vertelde ons dat de koelkast inderdaad kapot was maar dat hij al sinds een paar maanden een nieuwe koelkast heeft! Ook heeft hij een airco voor als het warm is. Bedankt voor je feedback!”

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 09 May 2013

"Goede ontvangst, alles prima in orde."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Lena, 어린 커플, Kleinblittersdorf, 독일 I 08 Apr 2013

Lena rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Andre, 어린 커플, katwijk, 네덜란드 I 02 Apr 2013

"Het appartement ligt in een leuk stadsdeel met goede metro verbindingen naar de stad. Het appartement is netjes en schoon en is gelegen in een appartementengebouw. Niet veel gemerkt van de andere bewoners. Parkeren kan op straat (betaald) maar kan ook tegen betaling in de parkeergarage van de nabij gelegen Kultur Brauerei."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Lea, 성인 커플, Tampere, 핀란드 I 01 Apr 2013

"Very lightfully and nicely warm appartment and beautifull too. There is a nice atmosphere in the appartment. Good situation. WiFi was poor, it hardly worked."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다