개요

위치

후기 (57) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 57개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.7
편안함 8.7
가격 8.5
8.7

정렬 기준 :

Pauline, 성인 커플, Bussum, 네덜란드 I 04 Oct 2010

"Uitermate vriendelijk ontvangst, zeer servicegericht, keurig verzorgd"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
8.8
Catherine, 친구들 일행, Skelmersdale, 영국 I 01 Sep 2010

"clean, spacious apartment that was well equipped"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Yaniv, 어린 커플, Hertzelia, 이스라엘 I 24 Aug 2010

"Close to Mitte, nice balcony"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
JORGE, 친구들 일행, TUDELA, 스페인 I 22 Aug 2010

"El apartamento es tal y como se ve en las fotos, habitaciones grandes, muebles nuevos, muy limpio, luminoso y muy bien situado, a 100 metros de una boca de metro y un supermercado a 2 minutos. Lo recomendamos del todo. se echaba de menos lavadora y microondas, bueno, y ya com WIFI sería de matrícula"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sophie, 다 큰 자녀가 있는 가족, MULHOUSE, 프랑스 I 13 Aug 2010

"Appartement très bien situé pour accéder à de nombreux lieux de visite à pied, avec une station de métro devant l'immeuble. Appartement très lumineux"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Rense, 다 큰 자녀가 있는 가족, Gieten, 네덜란드 I 31 Jul 2010

"Een ruim en fris appartement, keurige niieuwe inventaris, prima ligging, t.o.v. u-bahn en avond-boottrip. Leuke buurt, zeer verschillende bevolkingsgroepen, maar ontspannen en gezellig. Prima appartement op een prima locatie. De gordijnen, m.n. in de woon(slaap)kamer; liepen snel van de rails en konden ook de breedte niet overspannen. Iets meer keukenspullen; afwaskwast, handdoekje, bekers."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Catherine, 친구들 일행, PARIS, 프랑스 I 26 Jul 2010

"Les attentions de nous laisser de quoi préparer un petit déjeuner dés notre arrivée, le séchoir à cheveux et le savon comme dans un hôtel. la terrasse bien pratique, le calme du quartier avec proximité du Métro. Très bon appartement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eveliene, 다 큰 자녀가 있는 가족, zwolle, 네덜란드 I 17 Jul 2010

"Prima, ruim appartement, gunstig gelegen, we waren met de fiets zo bij alle bezienswaardigheden. Ideaal was de garage die we voor 8 euro per dag erbij konden huren, voor de auto en de fietsen, anders was dit wel een probleem. Supermarkt en leuke eenvoudige restaurantjes in de buurt. Het appartement vinden was niet zo eenvoudig, we wisten niet hoe dit te vinden met de auto omdat je in een hofje rijdt."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Blaise, 친구들 일행, Paris, 프랑스 I 15 Jul 2010

"Very good comfort, design and decoration of the flat. Nice location, very central. No internet connexion (wi-fi)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다