개요

위치

후기 (10) 9.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 10개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.4
편안함 9.4
가격 8.8
9.3

정렬 기준 :

Robert, 성인 커플, , 호주 I 02 Jun 2016

"Very spacious and comfortable. good beds. Well equipped kitchen. A beautiful and very well equipped laundry room. Loved the neighbourhood, cafes, the river. Our only criticism would be the lighting. the living room lights are not adequate for reading. Otherwise, the apartment was absolutely perfect."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, , 스페인 I 31 May 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Judith, 친구들 일행, , I 28 Nov 2015

"Fantastic apartment! Great location to get around Berlin and see all the sights. Really spacious, well-equipped accommodations with underground, places to eat and lovely organic supermarket for breakfast things all within 10 mins walk. No hesitation in recommending this great place!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Helma, 성인 커플, Wijchen, 네덜란드 I 05 Sep 2015

"Appartement compleet ingericht met alles wat nodig is voor een fijn verblijf. Midden in het centrum zodat heel veel bezienswaardigheden gewoon te voet te bereiken zijn. Zeer goede geluidsisolatie voor een goede nachtrust. Een heel stil appartement. Inclusief parkeer gelegenheid voor de auto. Wij hebben super dagen gehad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Wolfgang, 친구들 일행, Preetz, 독일 I 03 Jul 2015

"Alles ist wie beschrieben und in einer sehr guten Lage."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
simone, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 캐나다 I 09 Apr 2015

"Close to public transport. The apt is very well appointed. Everything is there for you. Very clean "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Peter, 성인 커플, leeuwarden, 네덜란드 I 06 Apr 2015

"Super appartement, comfortabel, lekker dicht bij openbaar vervoer en de auto veilig in de garage. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Phyllis, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 미국 I 22 Feb 2015

"We loved staying in this apartment with our thirteen year old grandson.It was clean, well equipped and extremely convenient. There was plenty of room to read or work on our computers in the evening and it was easy to prepare breakfast, lunch and occasional dinners there."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, , 덴마크 I 21 Oct 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Suzy, 어린 자녀가 있는 가족, Borgerhout (Antwerpen), 벨기에 I 06 Aug 2014

"Het appartement zorgde steeds voor een beetje thuiskomen op reis! Heel comfortabel met wifi, vaatwas, wasmachine en droogkast, dvd, en een aanbod van basis producten (wasmiddel, kruiden,...).... en zeer hedendaags ingericht. Gelegen in een aangename buurt, vlakbij vele bezienswaardigheden en de praktische metro lijn u2 stopt letterlijk om de hoek! Bovendien ook alles wat je nodig hebt in de buurt: bakker, supermarkt, metrohalte, opstapplaats boot. Praktisch appartement ook met lift, afval sorteer systeem in het gebouw,.... Ondanks warme temperaturen was het appartement goed fris te houden en het beschikt over een aangenaam balkon! Soms een beetje buren geluid van de binnenplaats maar met ramen dicht , hoorde je niets meer. In het gebouw zelf was het erg stil. Wij zijn een gezin met 3 maar ook voor grotere gezinnen zeer goed te doen. Cash betalen vind ik wel wat vervelend, je bent met veel cash geld op pad, zou zelf liever storten op voorhand. Conclusie: zeer tevreden over en het appartement en de ligging! Een echte aanrader om Berlijn te ontdekken!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다