개요

위치

후기 (77) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 77개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.9
편안함 8.8
가격 8.6
8.9

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, zutphen, 네덜란드 I 14 Apr 2014

"prettig appartement met ruime slaapkamers. goede buurt met veel eet- en ontbijtgelegenheden. enige nadeel zou de wat mindere internet verbinding zijn."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 성인 커플, Vlotho, 독일 I 25 Mar 2014

"Lage einfach super, zum Ausspannen auch nicht zu laut, Bus/Bahn-Verbindung optimal"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Ruud, 성인 커플, Amstelveen, 네덜란드 I 17 Dec 2013

"Een erg fijn appartement met leuke restaurantjes en cafeetjes op loopafstand. Voor een echt Duits eetcafe ga naar: www.zumschusterjungen.com (reserveren is verstandig) Klein puntje van kritiek,de douchestang zit los aan de muur wat het douchen niet echt handig maakt......repareren dus. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Pekka, 성인 커플, Helsinki, 핀란드 I 22 Oct 2013

"The apartment functions well, and is situated in a lovely neighborhood. Nice experience and can be recommended."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
José, 친구들 일행, Melick, 독일 I 10 Oct 2013

"Prima inrichting keuken"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, Emmen, 네덜란드 I 16 Sep 2013

"De bedden sliepen goed. Stevige matrassen. Kreeg de verwarming in de avond niet aan. De stofzuiger zat geen zak in. De bezem zat vol met plukken stof. De douchestang was zo gammel dat hij op de laatste dag toch van de muur kwam. Het water wilde zowel uit de wasbak als uit het bad niet snel weglopen. Spinrag aan de plafonds."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
7.5
익명, 나홀로 여행자, Langenfeld, 독일 I 20 Aug 2013

"Wir haben uns in der Ferienwohnung sehr wohl gefühlt. Sie ist modern, praktisch und wohnlich eingerichtet. Die Lage ist 3 Stationen vom Alexanderplatz verkehrsgünstig. In direkter Umgebung sind viele Restaurants in denen man lecker und prsigünstig essen kann. Die Nähe zum Mauerpark und die Möglichkeit Räder zu mieten und auf dem Mauerweg Berlin zu entdechen hat uns sehr gefallen. Eine rundum schöne Woche!!! Wir haben die Unterkunft schon weiterempfohlen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
John, 다 큰 자녀가 있는 가족, Murrintown, 아일랜드 I 18 Jul 2013

"Great location. Comfortable beds. Plenty of nice restaurants nearby. Dusty,could do with a good clean. No Wifi for last two days."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 10
8.8
Loes, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 02 May 2013

"Alles wat je nodig hebt was er, goeie bedden, flexibel in check-in/check-out tijden, en vooral een fantastische buurt"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Edinburgh, 영국 I 12 Apr 2013

"Spacious and bright flat. Great location for public transport, we travelled in on the train from the airport. The local area was friendly and convenient for all amenities. And the arrangements worked perfectly for collecting the keys etc. We loved Berlin and look forward to our next visit."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
ALEJANDRO, 어린 자녀가 있는 가족, BILBAO, 스페인 I 03 Apr 2013

"Excellent apartment if travelling with a baby, good comfort, big rooms, baby cot available, big bath, etc. WiFi working properly and Martina always willing to help. Very convenient location in Prenzlauer Berg, lots of restaurants around (Asian, Italian, ...) supermarket just 5 minutes walking distance (Kulturbrauerei)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Dorine, 친구들 일행, Tilburg, 네덜란드 I 25 Mar 2013

"De ruimte, de bedden, de locatie in de wijk, de rust. De verwarming kon de huiskamer niet echt warm krijgen, ook de badkamer was fris."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다