개요

위치

후기 (77) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 77개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.9
편안함 8.8
가격 8.6
8.9

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, bergschenhoek, 네덜란드 I 05 Mar 2013

" goed: ligging, rustig door buitenisolatie, bedden, op 1 bed zaten vlekken in beide moltons ( onder het onderlaken) gehorig door krakende vloer en dunne wanden?"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Asnaes, 덴마크 I 25 Feb 2013

"Nice well-working apartment in a nice part of the city. Easy transportation, good shops, good restaurants..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Tanneke, 친구들 일행, Wormer, 네덜란드 I 11 Dec 2012

"Het is een prettig appartement waar wij ons direct thuis voelden. Ondanks dat het aan een doorgaande straat ligt met ook 's avonds veel reuring was het heerlijk stil binnen in het appartement. Voor de winter zou het prettig zijn wanneer er winter dekbedden op het bed liggen. De dekbedden waren erg dun, meer de zomer variant. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Gaimersheim, 독일 I 21 Nov 2012

"Raumaufteilung 2 echte Doppelbetten Kuechenausstattung war umfangreich und vollständig incl. Tee, Gewürze, Essig, Oel"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Paul, 다 큰 자녀가 있는 가족, Houten, 네덜란드 I 13 Nov 2012

"Superplek in een hele leuke beurt. Een mooi lekker ruim appartement en een hele vriendelijke ontvangst. Het kan iets schoner, maar het was schoon genoeg voor ons."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, London, 영국 I 07 Nov 2012

"Apartment owner was very welcoming, helpful and flexible about check in/out times which was really useful for us. The apartment overall was lovely, very clean, tidy and comfortable as well as lovely and warm for when we arrived. It would be good if there was a mirror in the second bedroom"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jillian, 친구들 일행, Nottingham, 영국 I 27 Oct 2012

"The location was brilliant - a really lively area but the apartment was quiet and calm. The flat is well-furnished with everything we needed."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Helen, 다 큰 자녀가 있는 가족, Worcester, 영국 I 04 Oct 2012

"Excellent location for exploring Berlin, as advertised, very clean and well appointed. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Dick, 성인 커플, Maassluis, 네덜란드 I 23 Sep 2012

"schoon, ruim genoeg voor 4 volwassenen, rustig, goede bedden, vlak bij restaurants, supermarkt en metro. Binnen no time bij Alexanderplatz"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Henri, 친구들 일행, chaville, 프랑스 I 16 Sep 2012

"Situation Salle de bain avec douche sans baignoire d'angle et un wc separe"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Linz, 오스트리아 I 08 Sep 2012

"Tolle Lage in einem trendig-jungen Bezirk mit zahlreichen Lokalen und kleinen Läden. Öffentliche Verkehrsmittel in unmittelbarer Nähe. Geräumiges Appartement mit kompletter Einrichtung und WIFI. Nette, unkomplizierte Vermieter. Ruhig trotz der zahlreichen Bars in unmittelbarer Nähe. Absolut empfehlenswert!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Gent, 벨기에 I 08 Aug 2012

"De ligging: leuke straat met goedkoop eten en drinken en leuke vintagewinkeltjes. Het was op de eerste verdieping dus na een lange dag wandelen waren we snel in ons appartement, niet te veel trappen! Alles was aanwezig: koffiezet, waterkoker, wijnopendoener,..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다