개요

위치

후기 (32) 8.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.3
청결 상태 8.4
편안함 8.4
가격 8.1
8.3

정렬 기준 :

익명, 비즈니스 출장팀, Amsterdam, 네덜란드 I 12 Feb 2014

"prima appartement, de bedden zijn goed. alleen wat zeer slecht is - geen wifi!!!! vorig jaar ook al doorgegeven, maar way to stay doet er blijkbaar niks aan. dat is echt een groot nadeel vooral als je zakelijk reist. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

“Er is inmiddels tegen betaling Wifi aanwezig in dit appartement. Omdat het niet gratis is, staat dit echter niet bij de faciliteiten op onze website. Bedankt voor je feedback.”

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Vollen, 노르웨이 I 10 Dec 2013

"Near by everything, bus, train, and shops."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
익명, 친구들 일행, 69006 lyon, 프랑스 I 15 Oct 2013

"appartement très agréable dans un quartier vraiment bien situé avec des métros et bus à la porte. Accueil très chaleureux avec bières berlinoises en sus ! seule restriction le canapé de la salle de séjour annoncé pour deux personnes ne convient en réalité qu'à une personne."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Danko, 친구들 일행, Zagreb, 크로아티아 I 10 Oct 2013

"Property manager was very welcoming and extremely friendly. Location is good, in the center of the town. Rooms are large enough and two bathrooms are a great thing when there is more people. Kitchen equipment is fine for a short stay. Missing WiFi or any kind of internet connection was inconvenience, since it is not easy to find complimentary WiFi connection in caffes or restaurants in Berlin. We have not find any in five days. Also the traffic at night is noisy in a street oriented rooms. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Günter, 다 큰 자녀가 있는 가족, Balingen, 독일 I 26 Sep 2013

"Die Räumlichkeiten waren von der Größe her in Ordnung, allerdings waren Sie in Ihrer Anzeige viel großzügiger fotografiert. Wir fanden es schade, dass nicht frisch rausgewischt war und zum Bsp. auf den Sockelleisten der Staub von den letzten Monaten liegt. Wir finden es schade, dass so eine Wohnung nicht besser behandelt wird(Grundreinigung)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 7
가격 7
7.0

“Wir haben den Eigentümer über Ihr Feedback informiert. Der Sauberkeitszustand wird immer von Reinigungskräften mit einer verantwortlichen Person geprüft. Wir entschuldigen uns, dass dieser während Ihres Aufenthalts nicht perfekt war. Danke für die Information.”

Monika, 친구들 일행, Burgsinn, 독일 I 05 Sep 2013

"die 2 Bäder braucht man für 7 Erwachsene. Zentrale Lage Schlafmöglichkeit für 7.Person Wohnzimmersofa"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Lattrop-Breklenkamp, 네덜란드 I 09 May 2013

"Als je met 6 personen bent heeft dit appartement een uitstekende comfort. Als je met 9 personen bent, zoals wij, wordt de comfort wat minder door de 3 extra uitklapbedden, maar krijg je wel een goede prijskwaliteit verhouding. Verder heeft dit appartement een goede ligging."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, driebergen, 네덜란드 I 06 May 2013

"Ligging, kwaliteit meubilair, schoon, douche, kamers"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, ST SORNIN, 프랑스 I 17 Mar 2013

"It was clean, comfortable and in a good location. Bedding was good. Easy access to public transport. Good local shops and restaurants. A short distance from the KaDeWe, Europa Centre and Church. Internet connection would have been useful. No car parking facilities but can park across the road in the Hotel Berlin at 23 euros per day. Asked to read a contract and sign which was in German. We did not receive a copy. We were concerned that the apartment can sleep up to 11 people but the fire certificate states 8 people. As there was no washing machine, a change of towels would have been welcome."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.5

“Thank you for your feedback! The owner has let us know that parking is free and that you can make a request about the bed linen and towels but there will be an extra charge for this. The apartment is suitable for 11 persons with extra beds. The owner also has let us know that soon there will be internet in the apartment. Thanks for booking with us!”

Albert, 친구들 일행, Leiderdorp, 네덜란드 I 21 Feb 2013

"Ruim en goed uitgerust appartement, prima gelegen t.o.v. openbaar vervoer en parkeermogelijkheid. Aanrader voor max.6 personen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 비즈니스 출장팀, Amsterdam, 네덜란드 I 18 Feb 2013

"helaas geen wifi. bij het boeken niet echt op gelet, maar we gingen er van uit dat dit tegenwoordig wel overal te verkrijgen is. hopelijk gaat hier iets aan gebeuren zodat we volgend jaar voor het filmfestival weer terug keren. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Helmond, 네덜란드 I 17 Feb 2013

"Ligging t.o.v U-bahn en taxistandplaats. Frisse slaapkamers, schone bedden. Royale eettafel. Goedwerkende afwasmachine. Zeeppompjes wastafels. Na verzoek lagen er theedoeken in de keuken klaar. Voldoende spiegels. Voldoende toiletppier en vuilniszakken. Afvoer vuilnis prima. Geschikt voor zes personene, zeker niet voor meer. Mogelijkheid tot het uithangen van gebruikte handdoeken, handdoekstangen bijvoorbeeld. Geen hangkast in de derde slaapkamer. Theepot hebben we zelf aangeschaft. Geen broodplank."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다