개요

위치

후기 (22) 8.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 22개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.5
청결 상태 8.0
편안함 8.3
가격 8.2
8.3

정렬 기준 :

Florence, 어린 커플, Paris, 프랑스 I 05 Nov 2013

"Great flat well located in the east Berlin! Thank you !"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Mieke, 다 큰 자녀가 있는 가족, Deventer, 네덜란드 I 27 Oct 2013

"Prima uitvalsbasis voor paar dagen Berlijn. Wij waren met 5, dat ging goed maar met meer zal het wel wat krap worden. Keuken goed uitgevoerd met genoeg spullen, dat is fijn. Alleen de theepot is gevaarlijk, die valt om de haverklap uit z'n omhulsel. Afstand tot de S bahn is ruim 10 minuten. Supermarkt met elke dag verse broodjes om de hoek, ideaal. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 30 Sep 2013

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
José , 다 큰 자녀가 있는 가족, De Meern, 네덜란드 I 30 Jul 2013

"Groot appartement, vlakbij de wijk Kreutzberg, ruim voldoende voor de 5 personen van ons gezin. Voorzien van alle gemakken, vaatwasser, oven, bedden- en linnengoed, kortom Fantastisch je moet 80 traptreden op (maar dat was bekend) en het was erg warm, maar in Berlijn was de temperatuur 38 graden, dus ja, wat wil je. misschien een paar ventilatoren op de slaapkamers, want we hebben door de warmte slecht geslapen"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Emma, 친구들 일행, PARIS, 프랑스 I 28 Jun 2013

"rien à redire , tout était très correct"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Bart, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 11 Jun 2013

"Prima lokatie, aardige huiseigenares, goede parkeermogelijkheden, zat ruimte en voorzieningen en helemaal waar voor je geld. Balkonnetje had wel leuk geweest, maar dat wisten we van tevoren."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Stroud, 영국 I 02 Jun 2013

"The apartment is in a residential (working class) area. The neighbours are friendly. The house is at a busy road but with closed windows the road is not audible. A shop is just around the corner, but if you are looking for fine dining you need to walk quite a distance or take the S-Bahn. The same holds true for night life: not exactly at your doorstep. The nearest S-Bahn station (Ostkreuz) is 10 min away , therefore everything is in easy reach. Be aware that the apartment is on the 4th floor and there is no lift. If you have difficulties walking then this won't be for you."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Boulogne Billancourt, 프랑스 I 04 May 2013

"L'emplacement de l'appartement est parfait pour un groupe de jeunes voulant sortir. Il est aussi tres proche du mur de Berlin, du U-Bahn et des parcs magnifiques. Beaucoup d atouts. Quelques élements sont cassés ou abimés ; comme l'interphone , l'aspirateur mais ces détails sont vraiment secondaires au vue de la qualité de l'appartement."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Giuseppe, 비즈니스 출장팀, london, 영국 I 21 Nov 2012

Giuseppe rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anouch, 다 큰 자녀가 있는 가족, BORDEAUX, 프랑스 I 05 Nov 2012

"Sa situation,à l'est, un peu excentree mais proche de tout grace au S bahn La proximite de la Spree et du parc de Treptow Appartement très fonctionnel et calme"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다