개요

위치

후기 (54) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 54개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.2
편안함 9.1
가격 8.9
9.2

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Portland, 미국 I 26 May 2016

"Very convenient to Ubahn. Big, light, pleasant apartment, with impeccable service by the owners. Couldn't have been easier. Neighborhood isn't too interesting, but it's quiet at night and the necessary shops are within a few minutes walk."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Piet, 성인 커플, Vries, 네덜란드 I 30 Mar 2016

"Prima, ruim appartement. Ideaal gelegen binnen 100 meter van metrostation. 2 bakkers binnen 50 meter. Parkeerplaats bij het appartement. Internet uitstekend, TV slecht ondanks aanwezigheid van schotel, maar we waren ook niet in Berlijn om TV te kijken. Doucheruimte erg klein voor grote personen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Olga, 비즈니스 출장맨, Ekaterinburg, 러시아 연방 I 13 Mar 2016

"Апартаменты отличные! Хорошая мебель, тепло, есть все принадлежности на кухне, много посуды, утюг, интернет, телевизор. В доме лифт, хорошая постель, достаточно полотенец. Не работал фен, также нужна гладильная доска. Апартаменты находятся около метро, но так как необходимо было быть на улице Кюрфюрстердамм, то пиходилось ходить пешком- далековато. По итогам поездки дают квитанцию, но без печати. А в целом очень понравились апартаменты! Еще хозяйка была всегда на связи, что очень положительно! "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Frans, 성인 커플, haarlem, 네덜란드 I 01 Mar 2016

"het appartement was goed de tv niet ( heb ik aan de eigenaar doorgegeven ) er waren geen dingen om het huis tussen tijds schoon te maken, ( veger, mop of iets dergelijks )"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
익명, 성인 커플, Den Haag, 네덜란드 I 01 Dec 2015

"Fijn appartement, direct naast een U-Bahn station en bushalte gelegen.Alles is aanwezig, comfortabel en rustig gelegen. Nette en vriendelijke ontvangst door de verhuurders. We hebben werkelijk niets aan te merken. De foto's geven een uitstekende indruk hoe het interieur eruit ziet. Alles klopt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
James, 성인 커플, Austin, 미국 I 22 Oct 2015

"The location is great - this from a couple who have stayed in Berlin numerous times. The apartment is well stocked with all the comforts; however the shower does not drain properly and the coffeemaker is old fashioned and makes terrible coffee. We gave up on trying to drink such nasty coffee. It does not heat the water properly."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jorg, 성인 커플, Calgary, 캐나다 I 14 Oct 2015

"The apartment is located very centrally in an older building on the 5th floor. An elevator is available. The apartment is comfortably appointed including WIFI, TV a fully equipped kitchen. Although noise levels from the street are quite high with widows shut there is little to no sound. Kurfürstendamm is 10 minutes away. The area teems with restaurants of all types . A grocery store is located 2 minutes away a bakery with wonderful tasting bread 1 minute. The owners are easy going and accommodating. One worry for us was parking since the streets are choked with cars, the owners found a way to accommodate our car free of charge. However enters who do arrive by car should ensure they are driving a smaller car ."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
8.0
Peter, 성인 커플, , 독일 I 08 Sep 2015

"Lage gut geringes Geräuschniveau Vermieter sehr freundlich Sauberkeit könnte verbessert werden - gemessen an unserem Reinlichkeitsempfinden ist das wahrscheinlich "Jammern auf hohem Niveau" Abwicklung und Kontakt war problemlos"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
Klaas, 성인 커플, Leeuwarden, 네덜란드 I 04 May 2015

"De ontvangst en de uitleg is super. Het appartement was erg groot en van alles voorzien (zelfs supersnel wifi). De ligging is geweldig. Dicht bij de U-bahn, makkelijk vanuit Nederland te bereiken. De wijk is erg leuk met heel veel verschillende restaurants. Eten, verse bakkerij, supermarktjes, van alles op loopafstand "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Gert, 성인 커플, Nunspeet, 네덜란드 I 20 Oct 2014

"Fijn verblijf in Berlijn gehad. Compleet uitgerust en ruim appartement. Ontvangst heel plezierig, verhuurders erg vriendelijk! Ligging perfect. Wij hebben alles op de fiets gedaan en dat was prima te doen. Vlakbij de Kurfursterdamm waar het heel gezellig is. Veel eetgelegenheden in de buurt. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Paul, 성인 커플, Hoorn, 네덜란드 I 02 Oct 2014

"Nice welcome by the owners. Wonderful, clean and spacious apartment. Good wifi-connections. Satellite-tv, although no Dutch channels programmed (who needs them anyway, you're in Berlin!). Located close to a U-Bahn and Kurfürstendamm. Many nice bars and restaurants in the vicinity. Added much to our very pleasant stay in Berlin. Highly recommended!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sjaak, 성인 커플, Hendrik-Ido-Ambacht, 네덜란드 I 03 May 2014

"Fijn appartement, rustig, goede inrichting, goed bed. Dicht bij U-bahn en de Kurfurstendamm is op loopafstand. Supermarkt en bakker vlakbij. Enige minpuntjes: internet werkte niet en tv alleen Duitse zenders maar daar hadden we toch niet veel behoefte aan."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다