개요

위치

후기 (54) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 54개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.2
편안함 9.1
가격 8.9
9.2

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Rickmansworth, Herts, 영국 I 29 Oct 2012

"1. A most helpful and friendly Landlady. 2. Useful general notes from previous occupants. 3. Very convenient location, 15 minutes from central Berlin, by bus or U-bahn. 4. Excellent value for cost. 5. Local shops and restaurants immediately to hand. 6. Apartment more than well provisioned, comfortable and equipped. An excellent arrangement, which I will be pleased to recommend to friends and associates. Beds could do with an undersheet."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 가족동반 비즈니스 출장맨, Bangkok, 태국 I 11 Oct 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Frank, 성인 커플, San Antonio, Texas , 미국 I 07 Oct 2012

"The apartment completly met our expectations. It was spacious, very confortable and in a great location. A very short distance from the tram and the U-bahn. We were greatly pleased with the choice we made in selecting the apartment. We must also add that the apartment owners/managers, Mr. and Mrs. Jurgen Haubitzober were very gracious and met us at the apartment, although we were 3 hours late in our arrival, and had failed to keep them informed of problems we were having in our Eurail connections. All in all a great experience Thanks to the Haubitzobers."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Stan, 성인 커플, Geleen, 네덜란드 I 09 Aug 2012

"Während unsere schöne Zeit in Berlin, hätten wir immer ein Gefühl wieder zu Hause zu kommen. Alle Komfort is da und Jürgen und Marianna sind sehr nette Leute. Wir werden wieder kommen aus Geleen, Holland"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jeroen, 어린 커플, Weert, 네덜란드 I 04 Aug 2012

"Het appartement ligt 50 m verwijderd van een u-bahn station. Kurfürstendamm ligt op loopafstand. Erg mooi en compleet appartement, van alle gemakken voorzien!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Nicholas, 성인 커플, Winslow, 영국 I 06 Jul 2012

"Close to public transport Limited english speaking television programs"

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.0
Rodolfo, 다 큰 자녀가 있는 가족, Montevideo, 우루과이 I 16 Jun 2012

"Ubicación cerca del U,servicios p/compras muy cercanos,balcón,mucha luz natural y buen equipamiento,propietarios muy amables. Dimensiones excelentes- Siempre se puede mejorar,en mi opinión lo dejaría como está hoy."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Michael, 성인 커플, Oberkotzau, 독일 I 05 Jun 2012

"Das Apartment war wunderbar, die Vermieter total nett. Es war alles fantastisch und jederzeit wieder."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Enrique, 성인 커플, Zaragoza, 스페인 I 18 May 2012

"Lo centrico que esta,lo silencioso para poder descansar y las vistas del entorno Nos hubiera gustado en vez de edredon poder usar sabanas,y en el menaje que hubiera tenedores normales pues solo habia dos del formato de postre"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 7
8.8
Meta, 성인 커플, Stichtse Vecht, 네덜란드 I 26 Mar 2012

Meta rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Martin, 성인 커플, Berkel en Rodenrijs, 네덜란드 I 01 Dec 2011

"Een aardig en net appartement vlak bij de Kurfurstendam, Tiergarden en met ruim voldoende eetgelegenheden in de straat en omgeving."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
Jos, 성인 커플, Haarlem, 네덜란드 I 23 Oct 2011

"Het is een prima appartement met alles erop en er aan. Buiten je kleren hoef je niets mee te nemen. We willen hier zeker nog eens terugkomen. De buurt is heerlijk met winkels en restaurants op loopafstand en metro is om de hoek. Het is jammer dat de slaapkamer, die overigens mooi groot is met prima bedden (erg belangrijk!) aan de voorzijde ligt, met drukke weg/kruispunt. Hierdoor verkeerslawaai waardoor slapen met open raam niet kan. Met dichte ramen gaat overigens prima. Verder was er tijdens ons verblijf "ineens" een reparatie aan alle balkons van dit complex. Hierdoor hadden we veel minder privacy, 's ochtends stonden de werklui op ons balkon te werken en konden zo naar binnen kijken ( en dat op vijf hoog) en ze begonnen om 7.00 uur waardoor we in onze vakantie vroeg wakker werden door geluid. Ook hadden we hierdoor de hele week geen tv omdat schotel door steigers verzet was en er hierdoor geen ontvangst was. De eigenaar deed bij de incheck overigens wel 130,- van de prijs af voor de overlast, maar we hadden dit toch liever op voorhand geweten en de hele prijs betaald voor rust en privacy en tv."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다