개요

위치

후기 (32) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.7
청결 상태 9.0
편안함 8.8
가격 8.4
8.7

정렬 기준 :

hervé, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 프랑스 I 06 Oct 2016

"Bien situé avec 2 stations de métro à proximité. Appartement bien rénové et bien équipé (manque juste un micro onde) dans un immeuble ancien plutôt mal insonorisé Trois vraies chambres et deux vraies salles de bain, c'est appréciable lorsqu'on est 6 adultes. Seul bémol, la qualité moyenne de la literie (matelas très mou avec ressorts grinçants ) Il est dommage de ne pas pouvoir laisser les bagages lorsqu'on arrive avant le check in Le resto italien juste en bas est bon et peu cher, à conseiller vraiment. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
David, 친구들 일행, HYPOLUXO, 미국 I 29 Sep 2016

"Great apartment that was clean and efficient. Lots of space, and in a great location. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Emmen, 네덜란드 I 20 Sep 2016

"Mooi appartement en centraal gelegen. Perfecte plek om Berlijn te verkennen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Lussy-sur-Morges, 스위스 I 02 Aug 2016

"Very well located and a spacious apartment. It had everything, except blinds so was very bright in the morning."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, 51069 Köln, 독일 I 01 Jul 2016

"Es wäre schön, wenn es einen Wäscheständer gäbe, da Waschmaschine vorhanden ist. An heißen Tagen heizt sich die Wohnung stark auf, vielleicht kann man über Abhilfe nachdenken? Beschattung durch Jalousien? Die Lage ist sehr gut durch die schnell erreichbare Anbindung an ÖPNV. RistoranteYasmin im Haus bietet eine reichhaltige Speisekarte zu einem sehr guten Preis-Leistungsverhältnis. Ansprechpartner bei Fragen immer telefonisch erreichbar und sehr freundlich. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

“:) Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns, dass sie mit dem Eigentümer zufrieden waren und Ihnen die Lage gefallen hat! Vielen Dank auch für die Tips!:) Wir werden sie weiterleiten.”

Hjcm Halters, 다 큰 자녀가 있는 가족, Made, 네덜란드 I 31 May 2016

"Mooi ruim appartement. Waren met 6 volwassenen en dat ging uitstekend. Op loopafstand van veel beziens waardigheden. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
익명, 비즈니스 출장팀, Citrusdal, 남아프리카 I 09 Feb 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
Marianne, 성인 커플, Schiedam, 네덜란드 I 15 Sep 2015

"Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Berlijn. Oud gebouw, gemoderniseerd appartement in een heel gewone, drukke straat. Gastvrij onthaal. We konden direct koffie/thee zetten, want daar was voor gezorgd, evenals voor zeepjes en kleine flesjes shampoo/douchegel. Drie slaapkamers met prima bedden. Twee badkamers. Er waren wel wat zaken voor verbetering vatbaar: de overgordijnen zijn te smal, ook in de slaapkamers. En in de woonkamer hing het gordijn gedeeltelijk los van de rails. Kapotte lampjes moeten worden vervangen. Behang laat hier en daar los. Meer bestek zou plezierig zijn, want met in ons geval vijf personen en gebruik makend van de vaatwasser ben je daar zo doorheen. Huurprijs is wel erg hoog voor vier nachten. Maar een hotel is duurder...."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Kazee, 친구들 일행, , 영국 I 27 May 2015

"Pleasant experience, 2nd year staying here and definitley have intentions to return here. Great restaurant downstairs, they make your stay that little bit more fantastic. Same issue with weak wireless in the back bedroom and again wish there was a microwave. All in all 10 out of 10!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Fokko, 친구들 일행, 's-Hertogenbosch, 네덜란드 I 18 May 2015

"Enjoyed our stay very much. Prima appartement. Fijne lokatie."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Bertrand, 친구들 일행, beziers, 프랑스 I 13 May 2015

"Appartement très bien conçu 3 chambres 2 salles de bain 2 wc , quasiment neuf , draps serviettes gel douche , shampoing .... il ne manquait rien , petite appréhension à l arrivée ; restaurant juste en dessous et c est un 1 étage mais vite rassuré aucun bruit aucune odeur , métro à coté , bien situé dans Berlin 5 mn à pieds de checkpoint charlie , nous étions 6 adultes et aucun problème ! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Michaela, 친구들 일행, St. Radegund, 오스트리아 I 10 Mar 2015

"Das Apartment ist wirklich sehr schön und es ist alles da was man braucht!! Sehr empfehlenswert!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다