개요

위치

후기 (16) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 16개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.6
편안함 8.7
가격 8.5
8.7

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Meerkerk, 네덜란드 I 04 Mar 2013

"Over het appartement geen klagen. Ligging was uitstekend. Parkeren gratis. Alles te doen lopend of met de ondergrondse."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Barcelona, 스페인 I 14 Aug 2012

"La situación es muy buena. A 10 minutos del centro. Exponen que hay Wi-Fi y no es cierto. Hablé con la encargada, me comentó q lo conectaría y al final nos fuimos si él. Es el único pero."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
nicolette, 성인 커플, leiden, 네덜란드 I 11 Jun 2012

"lekker compleet plekje, echt een oase tijdens een druk bezoek. Wij waren met zijn 2 en hadden lekker de ruimte. Ivy kennde we nog van een vorig bezoek dus aankomst was als thuiskomen !Alles kloppte,supermarkje netto om de hoek en 2 goede goedkope restaurantjes met mooi terras aan de overkant, voorals je even niet in het centrum wil zijn! Alles is te belopen vanaf deze studio, U bahn op 10 minuutjes,zo ook fietsen verhuur. Een magnetron en een vries vakje in de koelkast zou deze studio een 10 geven. Nu is het een 9 !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Bronkhorst, 네덜란드 I 22 Apr 2012

"The location of the apartment is very good, on walking distance from 'Mitte' "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Lea, 어린 커플, Sunderland, 영국 I 01 Sep 2011

"The location of the apartment was brilliant and the apartment was fresh clean and of a high standard. Would definitely stay there again! The wireless Internet connection was at times a little slow or not working."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Anton, 다 큰 자녀가 있는 가족, Velserbroek, 네덜란드 I 25 Jul 2011

"leuk schoon appartement, zeer gunstig gelegen. hierdoor mogelijkheid om bijna alles te voet te doen. aanrader als je tegen een kleine, maar verder perfecte, ruimte kunt"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Nanne, 친구들 일행, Haarlem, 네덜란드 I 05 May 2011

Nanne rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 친구들 일행, KOCAELI, 터키 I 08 Dec 2010

"The location of the house is perfect for touristic visits since its on walking distance to almost all important buildings, monuments, streets etc. At our first day, we came home, took a shower and found out that the hair dryer was not working. We called a phone number they said we could call any time for a problem, but the lady who answered got very angry because we called for a broken hair dryer at night. She told that she couldn't do anything at that time so all 3 of us had to run around with long and wet hair at -15 degrees outside. She also told that she would change it with a proper one the next day, but she didn't. At our check out on sunday, she explained she would buy a new one on monday, but of course this didn't help so much."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 10
가격 7
7.8
익명, 성인 커플, Arrecife Lanzarote, 스페인 I 19 Oct 2010

"la tranquilidad El baño era un poco incomodo: no había un mueble pequeño para poner las cosas. La T.V. no tenía un solo canal en español.."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.0
Laura, 친구들 일행, Bucharest, 루마니아 I 04 Oct 2010

"close to subway and points of interest, very nice host"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
hagar, 친구들 일행, gan yavne, 이스라엘 I 11 Sep 2010

hagar rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Emiel, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 16 Aug 2010

"klein, heel schoon en midden in het centrum. u-bahn op loop afstand maar fietsen kan ook en is veel leuker"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다