개요

위치

후기 (20) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 20개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.6
편안함 8.6
가격 8.0
8.5

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Berkel-Enschot, 네덜란드 I 16 Oct 2016

"Omdat de verwarming in het geboekte appartement kapot was kregen we een ander, soortgelijk, appartement aan de overkant van de straat. De e-mail die hierover naar ons gestuurd was hebben we echter niet ontvangen dus we kwamen hier pas bij aankomst achter. Het appartement is sober ingericht, maar voldoet. Het was schoon. We hebben echter wel e.e.a. gemist: er was maar 1 wijnglas, géén kurkentrekker, géén snijplank en te weinig handdoeken voor 2 personen voor 4 dagen. De bank zat slecht. Ook het matras en het kussen voldeden slecht. De lift ging op onze tweede dag kapot en was vrijdagmorgen nóg niet gemaakt, dus iedere keer 10 trappen op en af (5e verdieping)! Er wonen in die flat ook wat oudere mensen die daar zichtbaar moeite mee hadden! Het appartement is gunstig gelegen; winkels en restaurants en haltes voor bus en ondergrondse waren in de buurt."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 6
가격 8
7.3
익명, 친구들 일행, Nantes, 프랑스 I 03 Aug 2015

"Très bon quartier avec de nombreux restaurants, pas loin de Check Point Charlie et du métro. Supermarché Lidl à 5 minutes à pied. Appartement calme."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, La Plata, 아르헨티나 I 29 May 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 20 Jun 2013

"Rustig gelegen, fijn balkon Er ontbraken nog een aantal dingen zoals een theedoek, handdoek koekenpan, en er was maar van 1 badhanddoek uitgegaan voor 1 persoon terwijl we daar toch een aantal nachten verbleven. Wifi was ook niet altijd beschikbaar."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Karin, 친구들 일행, Hamburg, 독일 I 27 May 2013

"Das Apartment ging zum Hinterhof und war daher schön ruhig gelegen. Es fehlt leider eine Teekanne, damit auch Teetrinker zum Teegenuss kommen. Außerdem könnte man im Badezimmer Haken für die Handtücher anbringen, da man sonst nicht recht weiß, wo man die nassen Handtücher trocknen soll, wenn man zu dritt oder viert in dem Apartment wohnt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Christian , 성인 커플, Toulouse, 프랑스 I 13 Aug 2012

"Appartement spacieux, lumineux , et bien situé dans un immeuble calme à 20 mn à pied de la porte de Brandebourg, et tout près de Checkpoint Charlie, à 2 pas de la "Topographie de la Terreur". Ustensiles de cuisine et couverts en quantité un peu insuffisante. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 10
가격 7
8.0
익명, 친구들 일행, paris, 프랑스 I 25 Oct 2011

"the apartment is very well located to visit the city and to go out by night. the gallery have been really appreciated (for smockers). The apartment does not face to the street which is perfect for quiet and silent nights."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
ENRIQUE, 친구들 일행, MADRID, 스페인 I 19 Jun 2011

"la situacion geografica del apartamento y la atencion de la responsable fueron estupendas lo anuncian con servicio de Wi-fi y efectivamente tiene conexion a Internet pero la conexion va tan mal que casi no se puede utilizar"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Bernadette, 친구들 일행, Wald, 오스트리아 I 06 Jun 2011

Bernadette rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Antoinette, 성인 커플, Horst, 네덜란드 I 01 May 2011

"het was een licht en schoon appartement. Bovendien rustig. Tip: het zou makkelijk zijn als men in de kamer de beschikking over wat (ophang)haakjes had."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
Johannes, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 26 Apr 2011

"De centrale ligging van het appartement is prima. Ook veel ruimte, grote ramen en een fijn balkon. Niet werkende wifi, warmwatervoorziening onregelmatig waardoor het soms erg koud was onder de douche. Bij de ontvangst bij aankomst was de host heel gestrest, een beetje raar. Het gebouw en de omgeving is niet bepaald idyllisch te noemen alles is industriële woningbouw. Inrichting van het appartement is heel basic maar voldoet prima."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 6
가격 6
6.5
bombek, 친구들 일행, lille, 프랑스 I 03 Jan 2011

"la situation de l'appartement dans Berlin, les photos de celui-ci ne mentaient pas. Il se réchauffait très bien. Le linge de maison était parfait. La gentillesse de notre hôte. La température de l'eau dans la salle de bain. Le manque de produits ménagers, et l'absence de tapis de bain. Notre propriétaire n'est pas venu au check out."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다