개요

위치

후기 (12) 9.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 12개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.3
편안함 9.3
가격 9.3
9.4

정렬 기준 :

Victoria, 친구들 일행, Toronto, 캐나다 I 04 Oct 2016

"a great apartment. elegant and comfortable in a beautiful building very central"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anne-Françoise, 다 큰 자녀가 있는 가족, rennes, 프랑스 I 30 Aug 2014

"L'appartement est très bien situé. La pièce principale : chambre/salon est surperbe. Le seul bémol est la cuisine qui n'a pas de fenêtre et la chambre suplémentaire qui est sombre également mais pour le reste tout est parfait. A conseiller pour un séjour à Budapest."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Breda, 네덜란드 I 01 May 2014

"Het appartement is niet groot maar alles is aanwezig behalve een afwasmachine. Wel een wasmachine.Goede keuken met leuke ronde tafel om aan te eten. Het ligt op een prima locatie, vlak bij het Parlement en in een goede buurt. De twee bedden in de zitkamer zijn prima, het dubbelbed in de slaapkamer wat aan de kleine kant. Als je daar het raam open hebt hoor je 's ochtends de kinderen van de school op het speelplein. Al met al aan te raden."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Francoise, 성인 커플, Kalmthout, 벨기에 I 04 Nov 2013

"heel mooi en verzorgd appartement alles binnen wandelafstand, lokatie ideaal gelegen aangename ontvangst door de eigenaar die je graag wegwijs maakt in de stad absolute aanrader"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anna, 다 큰 자녀가 있는 가족, Riverton, 호주 I 19 Sep 2013

"All 3 of us enjoyed stay vey much. The apartment was a home away from home."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Hugues, 친구들 일행, Strasbourg, 프랑스 I 05 Sep 2013

"Small and smart flat with all facilities in a quiet environment "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
René, 어린 커플, Den Haag, 네덜란드 I 20 Aug 2013

"Geweldige locatie in een hele mooie rustige wijk in Budapest. Alles is op loopafstand, maar ov is ook een optie. Zeer schoon en ruimtelijk appartement. De eigenaar is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Aanraader! Als het erg warm is moet je met de ramen open slapen, en er is erg veel lawaai op straat van verkeer."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Maaike, 친구들 일행, Gent, 벨기에 I 12 May 2013

"Good location, clean well equiped apartment but almost no daylight, so a bit too dark. Maybe two towels would be better."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, Kingaroy, 호주 I 21 Apr 2013

"The apartment was delightful, well positioned to have walking access to the lovely city centre.thank you we had a wonderful time."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Andrew, 친구들 일행, Mosman NSW, 호주 I 14 Jan 2013

"A handsomely furnished and equipped apartment in a nice part of the city, within easy reach of various forms of public transport"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 08 Oct 2012

"Zeer goed verzorgd appartement met alle voorzieningen. Prima lokatie. Enige punt van verbetering is een haak om de douchekop aan op te hangen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
ANITA, 어린 자녀가 있는 가족, FITZROY NORTH, 호주 I 01 Jul 2012

"Fantastic location. Wonderful host, very helpful and flexible with check in and out. Very clean and modern apartment, all comforts catered for."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다