개요

위치

후기 (8) 9.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 9.5
편안함 9.8
가격 9.8
9.7

정렬 기준 :

Yves, 다 큰 자녀가 있는 가족, München, 독일 I 14 Feb 2016

Yves rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Berlin, 독일 I 20 Jun 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Govert, 다 큰 자녀가 있는 가족, utrecht, 네덜란드 I 06 May 2015

"Een fantastisch appartement in een van de leukste straten van Budapest, vlak bij de Donau en de centrale markthal. We hadden een super gids voor een dag via de eigenaar en kwamen door haar heel veel te weten over verleden, heden en plannen voor de toekomst, een aanrader."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Miranda, 친구들 일행, Oxford, 영국 I 22 Apr 2015

"We were met in an efficient and friendly manner. The flat was beautiful and in a great position. Could not fault it."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Paul, 어린 커플, Hove, 영국 I 10 Jan 2014

"Beautiful apartment, well looked after and in a great location. Would stay there again"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Adrienne, 성인 커플, voorburg, 네덜란드 I 08 Oct 2013

"Een prachtig appartement, groot en zeer luxe (alleen al het lichtspektakel in de badkamers). Bijzonder aardige ontvangst door Maria, die ons nog veel tips gaf over leuke dingen om te doen. In de omgeving 2 supermarkten en andere winkels. Het openbaar vervoer om de hoek, zowel tram, bus als metro. In de straat zelf veel leuke restaurantjes. Kortom een ideale plek. Ik zou deze plek eigenlijk liever geheim houden, maar ja dat kan niet. Dus een advies aan iedereen die van plan is om naar Boedapest te gaan, boek die appartement ! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Angelique , 친구들 일행, Hazelwood Park, 호주 I 07 Aug 2013

"Firstly, the location is superb, central, alive 24/7 wonderful atmosphere Right in the heart of Budapest. The apartment oozes the opulence of the by gone years artistically with true craftsmanship fully restored to its original glory however the furnishings in quality modern clean style providing comfort and ambiance combined. The kitchen is to die for fitted out with all the modern appliances and fittings. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Julie, 친구들 일행, Auckland, 뉴질랜드 I 03 Oct 2012

"Location excellent Ambience Manager support was great"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다