개요

위치

후기 (9) 8.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 9개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.3
청결 상태 8.7
편안함 7.9
가격 7.7
8.2

정렬 기준 :

Richard, 비즈니스 출장팀, Plymouth, 미국 I 22 May 2014

"owner would not accept credit cards."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
8.3
Manuel, 가족동반 비즈니스 출장맨, ceuta, 스페인 I 05 May 2014

"Adecuado para familia con 2 hijos,situación bastante buena,sobre todo para estación de tren y autobuses,la calle no es una principal pero sin ningún problema,en general nos hemos sentido muy comodos"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
J.M.C., 친구들 일행, Grou, 네덜란드 I 04 Oct 2013

"Bedden prima. Ligging perfect. Alles op loopafstand. Keuken goed. Douche oké. Masterbedroom: Het bed stond pontificaal in het midden van de kamer. Dit was niet een ruimte om even gezellig te zitten, daarvoor moesten we naar de keuken. Geen vaatwasser aanwezig, en ook geen afwaskwast! HET TOILET: VANAF HET MOMENT DAT WE HET GINGEN GEBRUIKEN TOTDAT WE WEGGINGEN HEEFT HET NIET GEWERKT.(ER ZAT EN KWAM GEEN WATER IN DE STORTBAK) HIEROVER ONG.6 MAAL GEBELD!!!!! Er werd steeds beloofd dat er iem. langs zou komen, maar er is niemand geweest om dit te repareren.Bij elke toiletgang moesten wij zelf een emmer water door het toilet gooien!!!! BAH!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 4
가격 7
6.8

“Bedankt voor je feedback. Het toilet is inmiddels gerepareerd. De eigenaar legde ons uit dat het niet lukte om iemand te regelen die het toilet dat weekend kon repareren. Sorry voor dit ongemak. Zoals ook aangegeven op de website, is er inderdaad geen vaatwasser. We hebben de eigenaar gevraagd om een afwasborstel of -sponsje in het appartement te leggen. Vriendelijke groet, Waytostay ”

Helen, 친구들 일행, Wellington, 뉴질랜드 I 18 Aug 2013

"Really close to everything. Got some great tips on where to eat and get Gelato from Emanual on check in. Master bedroom is fabulous - just like the photos. Great for a couple Wifi didnt work. 2nd bedroom is like a cell - small, dark and hot - needs at least a fan in it."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

“Hi Helen. Thanks for you feedback. The WiFi/internet issue has been solved, so it's working again and the owner has a fan during the summertimes. Please know that you always can contact the apartment manager during your stay if you have any questions. We hope to see you again soon! ”

Edward, 성인 커플, huntingdon valley, 미국 I 01 Oct 2012

"Convienient location, many restaurants close by, bakery under the apartment means fresh pastry every morning store under appartment open late "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
mauro, 성인 커플, varese, 이탈리아 I 03 Jan 2012

"appartamento arredato con gusto richiamante lo stile fiorentino,posizione comodamente centrale con possibilità di trovare senza problemi il posto auto. la cameretta non disponeva di una tenda sulla finestrella per proteggersi dalla luce che arrivava ogni qualvolta si accendeva la luce scale."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“il proprietario ha provveduto a montare una tendina oscurante alla finestrella.”

익명, 어린 자녀가 있는 가족, East Fremantle, 호주 I 15 Nov 2011

"the facilities were all very nice and the bedroom comfortable. there was street noise early morning on the weekends"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.5

“Dear Client, following your comment soundproof windows have been installed in the apartment the apartment. Thank you for helping us deliver the best service.”

nieves, 친구들 일행, madrid, 스페인 I 25 Oct 2011

"centrico limpio y bonito ruido durante las noches del fin de semana debido a la discoteca de abajo, no se puede dormir en la habitacion que da a la calle y en la que da en la escalera los ruidos empiezan a las 6 de la mañana"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bibra Lake WA, 호주 I 19 Sep 2011

"Newly refurbished. Air-con only in one bedroom was not adequate. Street was particularly noisy as were the neighbours."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다