개요

위치

후기 (18) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 18개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 8.8
편안함 8.1
가격 8.4
8.6

정렬 기준 :

Rian, 성인 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 12 Jul 2016

"Heel warm en hartelijk ontvangen door Zelia. Schoon appartement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Morena, 친구들 일행, , 프랑스 I 29 Jun 2015

"La description de l'appartement ne correspond pas à la réalité !!! Une seule chambre (ouverte, sans porte) avec un grand lit, l'autre étant un réduit avec 2 petits lits, mansardé. Un adulte ne tient pas debout. 2 couples ne pourraient pas y vivre une semaine."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 4
가격 6
6.3
익명, 성인 커플, Lent, 네덜란드 I 22 Jun 2015

"Vanwege een dubbele boeking was onze eerste keuze op het laatste moment niet meer beschikbaar en bood Waytostay ons dit aan als alternatief. Dat is ons prima bevallen. Prachtig mooi en schoon appartement midden in de wijk Bairro Alto met vele leuke restaurantjes, winkels en bars. Gezellige en drukke buurt, maar in ons appartement was het heerlijk rustig! Een echte aanrader, ook prima geschikt voor 4 personen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
marie, 어린 자녀가 있는 가족, , 프랑스 I 03 May 2015

"Très bon emplacement à proximité de beaucoup de choses. Rue vivante mais sans dérangement. Très bon accueil en français de Zélia. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Madrid, 스페인 I 11 Nov 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0
Sagrario, 친구들 일행, el borge, 스페인 I 30 Sep 2014

"el apartamento esta muy bien limpio y todo adecuado , esta en una zona bueno ,para la marcha y visitar lisboa."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
6.8
익명, 친구들 일행, RIO DE JANEIRO, 브라질 I 13 Sep 2014

"The location is very good. Altough the neigborhood is pretty noisy at night, it's central location is a pro. The only main problem is the apartment being located on the 3rd floor with no elevator and a very steep staircase. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Valérie, 다 큰 자녀가 있는 가족, Puteaux, 프랑스 I 29 Aug 2014

"Nous avons passé un très bon sejour dans cet appartement très bien situé au cœur du bario alto. Proche des transports et de tous les centre d'intérêts de Lisbonne. Appartement très confortable et très bien équipé. A conseiller pour une semaine à Lisbonne sympa."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Koen, 친구들 일행, Groningen, 네덜란드 I 12 Aug 2014

"The apartment was great. Not very spacious, but well equiped, with a decent kitchen and two bathrooms. The two upstairs bedrooms were fine, the couch in the living room however was perhaps a bit small for two. The neighborhood was nice; tranquil in the morning and very lively (noisy) during the evening, with lots of bars and restaurants. This was in my experience a great place to stay, and I would recommend it especially if you plan to take part in the buzzing Bairro Alto nightlife. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Christophe, 친구들 일행, Noyal, 프랑스 I 30 Jul 2014

"agréable appartement !! très fonctionnel bon rapport qualité prix "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 25 Apr 2014

"Net en zeer schoon appartement in hartje lissabon. Zeer roerige buurt, meerdere keren wakker geworden in de nacht. Hier moet je rekening mee houden, dit was ons tijdens ee boeking niet bekend. We hebben uiteindelijk de ventilator uit de keuken maximaal aangezet om geen Harry van buiten te horen, jammer, want verder is het een heel net, ruim en goed uitgerust appartement."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
Jim, 어린 자녀가 있는 가족, founex, 스위스 I 29 Oct 2013

"it was not good.we had some rain and the t.v room leaked the upstairs room leaked and the entry way leaked. the bathroom first floor light did not work.I will e-mail to try to get some money back.instead of relaxing had to clean up water."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3

“Hi Jim, we've informed the owner about your feedback. There was indeed an unexpected leak. Sorry for this. Everything has been fixed now.”

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다