개요

위치

후기 (49) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 49개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.0
편안함 8.8
가격 8.8
9.0

정렬 기준 :

DIANE, 비즈니스 출장팀, , 캐나다 I 22 Sep 2016

"Our visit to Lisbon has been enhanced with our apartment we rented. It is in the hub of action and everything is in walking distance. The apartment was very comfortable and clean. Thank you so very much Diane"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Nel, 다 큰 자녀가 있는 가족, kommerzijl, 네덜란드 I 02 Nov 2015

"prima appartement midden in centrum. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, iksan, 대한민국 I 31 Jan 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Marijne, 다 큰 자녀가 있는 가족, puttershoek, 네덜란드 I 30 Aug 2014

"Verzorgd appartement in een gezellige straat. Heel centraal. In de nachten wel het rumoer van een grote stad."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Haarlem, 네덜란드 I 29 Jul 2014

"Prima keus. Was mooi appartement, met goede voorzieningen en heel centraal gelegen. Ontvangst was goed, we konden probleemloos twee uur eerder inchecken. Alle benodigdheden waren aanwezig. Voorkamers hebben veel geluid van de straat, maar dit is prijs voor heel centrale ligging en mogelijkheid om op elk gewenst moment, hangend uit het ruim het straatbeeld te bewonderen. Enige echte nadeel is dat achterkamer geen mogelijkheid heeft om raam open te zetten en dus warm en benauwd is. Verder alleen maar positieve ervaring en absolute aanrader."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Tricia, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 10 Jun 2014

"Een zeer vriendelijk welkom van Lilian! Gezellig en ruim appartement voorzien van alle gemakken. In de hoofdstraat van Lissabon! Jammer was de check out om 11:00 waarbij er geen mogelijkheid was onze koffers ergens veilig achter te laten tot onze vlucht in de avond. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
8.8
Debby, 다 큰 자녀가 있는 가족, Gouda, 네덜란드 I 05 May 2014

"The appartment is situated in a wonderful neighbourhood, right in the centre of Lisboa!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Haibach, 독일 I 25 Apr 2014

"Freundlichkeit sowie Ausstattung und vor allem Lage sehr gut. Einzige negative Anmerkung: Schlafzimmer zur Straße kann Abends laut sein. Auch stört fehlende Belüftung von Küche, hinteres Schlafzimmer und Bäder"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Benoit, 친구들 일행, CLAMART, 프랑스 I 14 Apr 2014

"Appartement idéalement situé , très propre et fonctionnel avec un accueil parfait ! A recommander les yeux fermés"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, De Meern, 네덜란드 I 24 Mar 2014

"Wat een super appartement! Van alle gemakken voorzien op de beste locatie van de stad. Wij hebben genoten!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Helmut, 다 큰 자녀가 있는 가족, Damflos, 독일 I 28 Feb 2014

"Wir mussten auf eine andere Wohnung ausweichen, weil die gemietete Wohnung wegen Wasserrohrbruch nicht beziehbar war. Aber weil die neue Wohnung gerade um die Ecke war, gab es überhaupt keine Probleme. Die Rua da Prata 133 liegt in der Baixa, also beste Lage. Vom Balkon aus Blick zum Tejo und in der anderen Richtung Blick auf den Rossio. Die Wohnung im 5. Stock, natürlich mit Aufzug, ist totalrenoviert und super ausgestattet. Wir waren begeistert."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, Hilversum, 네덜란드 I 20 Nov 2013

"Unieke perfecte locatie. Luxe huis."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다