개요

위치

후기 (92) 9.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 92개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 8.8
편안함 9.3
가격 9.3
9.3

정렬 기준 :

Depecker, 어린 자녀가 있는 가족, , 프랑스 I 23 Aug 2015

"Idealement place pour decouvrir cette capitale,tt pres des moyens de transport ."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Darryn, 친구들 일행, Cape Town, 남아프리카 I 05 Jul 2015

"Absolutely amazing apartment in the heart of Lisbon. Well equipped and comfortable. We were a group for 4 friends who stayed in the apartment. We checked in quite late (1am) and had no problems. Good orientation of the apartment and the surrounding areas. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Mont-Saint-Hilaire, 캐나다 I 15 Jun 2015

"Odeur désagréable dans les escaliers d'acces a l'appartement. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
7.5
Roger, 어린 자녀가 있는 가족, Geesteren, 네덜란드 I 09 May 2015

"Geweldig ruim en perfect gelegen appartement in de wijk Baixa, vlakbij de Elevador Santa Justa. Het appartement is goed voorzien en prima werkende wifi. De ontvangst met Luis verliep vlekkeloos. In de nabij omgeving vele terrassen (Rossioplein) en winkels, de bakker zit letterlijk om de hoek. Maar ontbijten kun je bijna overal buitenshuis. Koop voor 50 eurocent een Viagem oplaadbare OV-chipkaart en laad die op voor 6 euro en je kan 24 uur lang onbeperkt gebruik maken van tram (electrico 28 !!), bus, metro en de 4 elevadors in de stad. Slenter eens door de wijk Chiado of door Alfama en pak een bankje op één van de vele uitzichtpunten (miradours) en geniet van het uitzicht over Lissabon. Tot slot, met tramlijn 15 naar Belem moet je zeker doen. Het Mosteiro dos Jeronimos en de Torre de Belem mag je zeker niet missen. Lissabon is een heerlijke stad met een ontspannen sfeer en aardige mensen. We komen zeker nog eens terug."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Herman, 친구들 일행, Booischot, 벨기에 I 05 May 2015

"Ideale ligging !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Pascal, 다 큰 자녀가 있는 가족, AZE, 프랑스 I 18 Apr 2015

"L'appartement est superbement situé. Nous avons été accueilli par Armindo qui n'est pas avare de bons conseils et qui parle français. Nous recommandons cet appartement à qui veut visiter Lisbonne dans toute sa splendeur : les accès aux différents sites et quartiers sont aisés même s'il faut savoir bien marcher."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, Sevilla, 스페인 I 02 Apr 2015

"El apartamento se encuentra situado en el mismo centro de Lisboa, por lo que todo queda mano. Muy amplio comodo. Nos ha encantado."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Ridderkerk, 네덜란드 I 23 Mar 2015

"Goed appartement Ligging = ideaal in het oude deel Lissabon"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Martine, 친구들 일행, Strasbourg, 프랑스 I 24 Feb 2015

"Idéalement,situé pour visiter Lisbonne merci à Fernando pour son accueil et ses renseignements pour trouver de bons restos. Appartement très agréable"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Seoul, 대한민국 I 26 Nov 2014

"위치가 정말 좋았고 집이 넓고 깨끗했습니다. 필요한 시설과 집기도 잘 구비되어 있어서 여행하는 데 불편함이 없었습니다. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Inge, 나홀로 여행자, Maarssen, 네덜란드 I 22 Nov 2014

"heerlijk appartement, midden in de oude wijk Baixia. ook bij slecht weer was het een prima onderkomen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Haesewng, 친구들 일행, seoul, 대한민국 I 19 Nov 2014

"Excellent Place to stay. Location was super! only 2 min from Rossio Station and right next to Elevador de Santa Justa. The owner was very helpful and the apartment was very comfortable & spacious. Wonderful place! highly recommended! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다