개요

위치

후기 (92) 9.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 92개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 8.8
편안함 9.3
가격 9.3
9.3

정렬 기준 :

Gérard, 친구들 일행, Bouée, 프랑스 I 19 Jan 2014

"Accueil chaleureux du propriétaire et bonne explication sur les incontournables de Lisbonne. Appartement bien situé pour visiter. Merci Armindo "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
익명, 성인 커플, PASLIERES, 프랑스 I 11 Jan 2014

"bel appartement, bien situé, bien équipé, réception agréable"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Shanon, 친구들 일행, Monthey, 스위스 I 13 Dec 2013

"Quartier super, vite partout, en fin de semaine sommeil difficile pour ceux qui veulent dormir, appartement super spacieux et correctement équipé. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Eunice, 다 큰 자녀가 있는 가족, Apeldoorn, 네덜란드 I 12 Nov 2013

"Het appartement ligt midden in het centrum van Lissabon. Het ligt nog geen 100 meter van de lift Santa Justa. De winkels, de bussen, de metro, de tram alles is op loopafstand. Ondanks dat het midden in het centrum was, was het ook nog eens goed geluiddicht. Wij hebben dus heerlijk geslapen. We zijn allervriendelijkst ontvangen, op de tijd die we wilden. En de eigenaar had ook hele goed tips voor ons. Het is echt een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Leiden , 네덜란드 I 27 Oct 2013

"Het appartement was echt prima, de locatie echt uitstekend! Wat jammer was, was dat er geen kluis aanwezig was. Daarnaast vielen de tijden van inchecken en uitchecken tegen. Pas om 15.00 uur mochten we er in, en om 11 uur al weer er uit. Verder zouden we het app absoluut aanraden, de locatie en het app zelf was echt super. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Inge, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 22 Oct 2013

"Het appartement ligt prima in het centrum!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Brigitte, 성인 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 16 Oct 2013

"Geweldige locatie, prima appartement, had iets schoner gekund, naar onze smaak had het bed iets zachter mogen zijn. Al met al een aanrader voor een verblijf in Lissabon. Hele vriendelijke ontvangst door Luis en Armindo. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 친구들 일행, Santa Cruz De Tenerife, 스페인 I 27 Sep 2013

"Una casa increible con todo lo necesario y en una ubicacion perfecta"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Saint Herblain, 프랑스 I 18 Aug 2013

"Qualité de l'appartement "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Poortugaal, 네덜란드 I 15 Aug 2013

"We vonden echt alles goed. Perfecte ontvangst, mooi en groot appartement voorzien van alle gemakken. Goede locatie. Mochten wij ooit nog eens naar Lissabon gaan dan boeken wij zeker weer dit appartement!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Dominique, 친구들 일행, JARDIN, 프랑스 I 30 Jun 2013

"Excellent emplacement pour profiter de Lisbonne. A la fois très central et parfaitement calme. Un accueil parfait à notre arrivée. Tout le confort dans cet appartement. Possibilité de rangement dans la seconde chambre"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 가족동반 비즈니스 출장맨, Amsterdam, 네덜란드 I 21 Jun 2013

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다