개요

위치

후기 (37) 9.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 37개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.1
편안함 9.3
가격 9.2
9.3

정렬 기준 :

Silke , 친구들 일행, Kortenberg, 벨기에 I 19 Sep 2016

"super leuk appartementje midden in het centrum van lissabon. Alles is goed bereikbaar en alles wat je nodig hebt ligt op wandelafstand. Het appartement ligt wel in een feest straat dus als je een rustige vakantie wilt is het misschien niet de beste plek maar voor jongeren een echte aanrader! "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.3
익명, 친구들 일행, SEVILLA, 스페인 I 05 Apr 2016

"Magnífico apartamento en pleno Bairro Alto. Amplio, luminoso, cómodo. André y su señora nos acogieron muy calurosamente. La situación del apartamento es inmejorable para recorrer el centro histórico de Lisboa. Está muy bien insonorizado, por lo que, a pesar de estar en una calle llena de bares de copas, no se oye el bullicio. Repetiré seguro."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
익명, 친구들 일행, tilburg, 네덜란드 I 06 Nov 2015

"Heel centraal gelegen, van hieruit kun je het hele centrum te voet bereiken. Het appartement ligt wel aan een van de drukste uitgaansstraten van Barrio Alto, maar als je met zijn 2e bent heb je daar in de slaapkamer geen last van (dubbele beglazing). De woonkamer is wel gehorig. Het 2-perssonsbed piept en kraakt wel. Verder alles tiptop en fijne sfeer in het appartement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Herjan , 성인 커플, Aardenburg, 네덜란드 I 05 Oct 2015

"Prima locatie in erg gezellige buurt met veel restaurantjes. Levendige straat maar met ramen en luiken dicht opvallend rustig in het appartement. Het bed zou iets breder mogen zijn, matras erg goed. Slechts 3 nespressocups voor 10 dagen, misschien is t handiger om een gewoon koffiezetapparaat te plaatsen. Prima appartement waar we vast nog eens naar toe gaan."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Rico, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 15 Jul 2015

"TOP apartment! Perfert !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jean, 성인 커플, Lévis, 캐나다 I 21 May 2015

"Belle appartement bien situé, très calme, confortable spacieux acceuil chaleureux, à recommander "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eduard, 성인 커플, Zoetermeer, 네덜란드 I 30 Dec 2014

"Het appartement ligt in de leukste wijk van Lissabon. In de Rua da Barocca zijn ook veel kleine restaurantjes en barretjes te vinden die tegen de avond opengaan. De straat is dan gezellig en rumoerig. Het appartement is dankzij dubbel glas en nieuwe ramen en kozijnen volledig geluiddicht. Het appartement is ruim genoeg. Het bed zou een maatje breder mogen zijn en een goede comfortabele stoel extra naast de slaapbank zou geen overbodige luxe zijn. De keuken is goed ingericht, de WiFi is fantastisch goed en de straat is een schitterende start om Lissabon volledig te ontdekken. Heerlijke week gehad. Andre, de eigenaar, is een heel aardige man die ons de gelegenheid gaf om de laatste dag volledig van zijn appartement te genieten omdat we een late vlucht hadden. Aanrader."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Alain, 성인 커플, paris, 프랑스 I 06 Dec 2014

"Accueil par André M très disponible et compréhensif. appartement très calme, conforme aux exigences standard de confort bien situé proche métro Chiado baixa quartier vivant et agréable"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Karin, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bad Waldsee, 독일 I 09 Sep 2014

"Der Hausherr hat uns pünktlich empfangen und uns gut eingewiesen. Das Apartement war sauber und sehr nett eingerichtet. Man sollte vielleicht anmerken, dass die Wohngasse gegen Abend bis tief ind die Nacht, ca. 3.00 Uhr, sehr laut ist, weil es dort viele kleine Bars gibt und die Menschen alle draußen rum laufen. Jeden Morgen muss diese Gasse von vielen vielen Plastikbechern und Bierflaschenund Scherben gereingt werden, was wiederum viel Lärm verursacht. Also mit offenen Fenstern schlafen geht gar nicht. wenn man aber selber gerne mitfeiern möchte, dann ist man am richtigen Ort. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Rico, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 25 Jun 2014

"Perfect app perfect location! etc etc etc"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Dieverbrug, 네덜란드 I 30 May 2014

"Een fijn apartement, compleet ingericht, middenin uitgaansgebied, zonder hinder van geluid e.d te ondervinden. Openbaar vervoer op loopafstand. Gastvrije en vriendelijke ontvangst met een fles wijn en we konden de bagage al vroeg in apartement achterlaten. Kortom een echte aanrader voor een verblijf van enkele dagen in Lissabon, wanneer je goed ter been bent! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Sheila, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nijmegen, 네덜란드 I 06 May 2014

"Super appartement in leuke uitgaansbuurt, geen geluidsoverlast door goede dubbele beglazing en airco aanwezig. Alle buurt in het centrum op loopafstand. Prima bedden en goed uitgeruste keuken en badkamer. Leuke ontbijttentjes en restaurants dichtbij. Echt een aanrader. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다