개요

위치

후기 (69) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 69개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.6
편안함 8.8
가격 8.9
9.2

정렬 기준 :

Daniel, 성인 커플, Marlow, 영국 I 04 Jul 2014

"Friendly local neighbourhood, but a bit run down. They are working on it. 10 mins. Walk to centre along riverside, but at the moment it is being refurbished. Will be very pleasant when finished."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Kerpen, 독일 I 10 Jun 2014

"Die Lage in der Altstadt ist sehr schön und ideal als Ausgangspunkt für Besichtigungen. Allerdings ist es sehr laut. Bedingt durch den Straßen- und Fluglärm kann man nicht bei geöffnetem Fenster schlagen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Goor, 네덜란드 I 06 Jun 2014

"Perfecte lokatie om een paar dagen Lissabon te ontdekken. Vanaf het appartement loop je direct de wijk Alfama in met z'n vele Fado restaurantjes. En het trein en metro station ligt om de hoek. Comfortabel en knus appartement met een prachtig uitzicht op de Taag."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Annemarie, 어린 자녀가 있는 가족, Vreeland, 네덜란드 I 31 May 2014

"Een knus appartement in de meest mooie en authentieke buurt van Lissabon, Alfama. Je voelt je even een van de bewoners van deze wijk. Bakkertje en leuke restaurants parallel achter de straat van app. Bela Alfama. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Bernard, 성인 커플, Basse-Goulaine, 프랑스 I 08 May 2014

"Bonne situation en raison de la proximité gare/métro/bus. Un petit inconvénient en raison du bruit extérieur la nuit. Propriétaire très sympathique. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, hem, 네덜란드 I 28 Apr 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 커플, Portugalete, 스페인 I 27 Apr 2014

"El barrio es perfecto, todo esta cerca. El dueño muy amable y servicial. Muy recomendable!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Susanne, 친구들 일행, Markt Allhau, 오스트리아 I 15 Apr 2014

"Wir haben bewusst ein Apartment in der Alfama gebucht, um in dieser originalen Altstadt auch zu leben. Wir haben es sehr genossen, von hier aus unsere Streifzüge zu machen. Wer Firstclass Hotels und die dazugehörende Umgebung sucht, ist hier falsch am Platz."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Köln, 독일 I 05 Jan 2014

"kleiner als es auf den Fotos erscheint, aber supergemütlich, tolle Lage, tolle Sicht aufs Wasser"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Petra, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 20 Nov 2013

"We hebben een uitstekend verblijf gehad in het appartement. De ontvangst door de eigenaar is zeer prettig en gastvrij. Het is een klein appartement, maar alles is aanwezig. En .... het uitzicht is formidabel! Het is goed bereik aar met het openbaar vervoer, ligt in een authentieke oude wijk, rustig in de nacht terwijl er tal van Fado restaurantjes om de hoek liggen. Kortom: een goede keus voor een verblijf in Lissabon. Wij komen terug!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Bergisch Gladbach, 독일 I 12 Nov 2013

"Zentral gelegen in einem der schönsten Viertel Lissabons. Sehr sauber, zweckmäßig und geschmackvoll eingerichtet. Schöner Blick auf den Tejo bei Morgensonne und die Schiffe. Vermieter sehr nett und zuvorkommend. Als nachteilig haben wir den recht starken Verkehrslärm und die sehr steilen Treppen empfunden. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Rene, 성인 커플, Den Helder, 네덜란드 I 26 Oct 2013

"Klein maar mooi appartement met een geweldig uitzicht. Ontvangst was hartelijk en informatief, inclusief een fles champagne. Alles is aanwezig, koelkast wasmachine, keukentje met magnetron en niet onbelangrijk een goed bed. Een aanrader als je een paar dagen naar Lissabon gaat."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다