개요

위치

후기 (69) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 69개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.6
편안함 8.8
가격 8.9
9.2

정렬 기준 :

Audrey, 어린 커플, lyon, 프랑스 I 22 Sep 2013

"bonne localisation. quartier agréable et animé. propriétaire très sympa et disponible. très bon séjour."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Cindy, 어린 커플, Dresden, 독일 I 01 Sep 2013

"Es ist ein wunderschönes kleines Appartment in einer sehr guten Lage in einem der schönsten Quartiere. Der Appartment-Manager Nuno war sehr sehr freundlich und hilfsbereits. Wir können diese Unterkunft jedem empfehlen!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Paris, 프랑스 I 31 Jul 2013

"Studio avec beaucoup de charme, très propre et pratique. Quartier animé, proche du métro (Santa Apolonia), commerces et cafés dans le voisinage immédiat. Nuno nous a très bien reçu, il est avenant, disponible et parle anglais. Vue superbe de la fenêtre ! Couchers de soleil sur le Tage, les nombreux oiseaux dans les arbres juste en-dessous. Petit immeuble ancien mais totalement refait avec goût. Si on n'est pas allergique aux bruits des pas du voisin au-dessus ou des bus dehors, cette location est absolument parfaite !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 성인 커플, Frankfurt am Main, 독일 I 15 Jul 2013

"Die Lage im Stadtteil Alfama ist super. Das Umfeld der Wohnung ist relativ laut."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Bernhard, 성인 커플, Thurnau, 독일 I 30 Jun 2013

"Die Nähe zur Stadt,zur Metro,zum Mietwagen,der Blick auf den Tejo usw."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anton, 성인 커플, Reus, 스페인 I 17 Jun 2013

"La situación y estado del apartamento"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 커플, Delft, 네덜란드 I 17 Jun 2013

"Nice little apartment. Friendly owner, nice view, brilliant location."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, Breda, 네덜란드 I 30 May 2013

"Het appartement was schoon en alles wat er moest zijn was aanwezig. De eigenaar gaf ons voldoende informatie, was gastvrij en behulpzaam. De ligging van dit appartement ligt perfect. Alle voorzieningnen in de nabijheid aanwezig zoals het openbaar vervoer, cafe en restaurant. Zelfs de hip hop bussen reden er voorbij. we bevonden ons op de derde verdieping. Er was geen nooduitgang voorhanden indien van toepassing. Er was zelfs geen rookmelder aanwezig. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
John, 어린 커플, Veenendaal, 네덜란드 I 22 May 2013

"lokatie bedmatras dun en kraakt goedkoop ikea ding kan ook niet anders want goed bed krijg je niet omhoog in appartement zo oud."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 10
9.3
Anika, 어린 커플, Eisenach, 독일 I 30 Apr 2013

"Alles war wie beschrieben, unser Gastgeber war sehr freundlich und hat alles gemacht, um unseren Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten. Er konnte uns sogar einige Tipps mit auf den Weg geben und war jeder Zeit für uns erreichbar. Das Zimmer war sehr sauber, ordentlich und selbst für Kaffee/Tee war gesorgt!!! Wir haben einen rundum zufrieden und erholsamen Urlaub gehabt!! Die Bratpfanne in der Küche könnte etwas größer sein ;)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
M.C., 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 23 Mar 2013

"Het uitzicht was fantastisch. De buurt waarin het appt gevestigd is, is geweldig en ook ten opzichte van het bereiken van andere wijken/buurten in Lisboa was dit een goed vertrekpunt. De jongeman die ons ontving, was zeer sympathiek. PS: buiten de appt stories: we zijn zeer goed "begeleid" door Carolina van WtStay. Zij heeft werkelijk een fantastische service geleverd - zeer tevreden hierover. Prijs kwaliteit en comfort (alles is net te smal; geen lekkere stoel om op te zitten en slapen op de wielen van een Ikea bed) is een beetje uit balans. Maar wil verder niet zeuren, want zeer genoten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Rudolf, 성인 커플, Zaandam , 네덜란드 I 07 Jan 2013

"fles champagne bij ontvangst (ivm oudjaar); veel extra handdoeken en lakens, informatie van de gastheer bij ontvangst keuken was perfect hoe dan ook; fantastische plek kleine douche (irt lengte van 1.90) gehorig tv heeft alleen Portugese kanalen"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다