개요

위치

후기 (85) 9.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 85개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.5
편안함 9.4
가격 9.4
9.4

정렬 기준 :

Yvonne, 성인 커플, Groningen, 네덜란드 I 03 Oct 2016

"Een perfect appartement op een perfecte locatie! Het appartement bevindt zich aan het eind van een besloten / afgesloten rij van 6 woningen. De architect van dit complex woont zelf boven het appartement en ook zijn zoons (de verhuurders) hebben hier elk een huis. Naast het appartement is het Museu da Áqua, waar zeer weinig bezoekers komen. Vanuit het terras en het zwembad kijk je uit op de tuin van dit museum, palmbomen, en in de verte de Taag. Er zijn heel weinig directe verkeersgeluiden. Aan het begin van de (heel steile) straat stoppen 6 verschillende buslijnen en 2 toeristenbussen. Op 10 minuten lopen vanaf het appartement vind je Apolonia, een trein- en metrostation. Het zwembad is onverwarmd, wat voor ons in de laatste week van september met 30*C heerlijk verfrissend was. Het water van het zwembad wordt continu rondgepompt, waardoor het schoon en fris blijft. Het stromende water klinkt als een kabbelend riviertje (en dat midden in de stad!, vakantiegevoel!) en stopt tussen 22:30 - 07:30 uur. Op het terras staat een tafel met stoelen, een parasol en 2 ligbedden. In onze week was de zon om ongeveer 14:30 uur van het terras en om 16:00 ook uit het zwembad. De Wifi is snel en goed, ook in de slaapkamer. De douche is heerlijk, het bed is goed. Er is geen stopcontact in de badkamer. Kortom: een perfect appartement op een perfecte locatie!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“Wow, dank u wel voor uw gedetailleerde review! Ik kon me helemaal inbeelden hoe uw beleving van het appartement was. Het is om jaloers van te worden! We zijn blij om te horen dat u heeft genoten van het appartement en van Lissabon zelf. We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen. Groetjes!”

Peter, 성인 커플, Utrecht, 네덜란드 I 25 Sep 2016

"Comfortabel appartement (loft?) met royaal terras en zwembad. Rustig gelegen in de wijk Alfama. Enigszins gehorig vanaf het bovengelegen appartement (voetstappen en deuren) Op ca10 min loopafstand van station Sta. Appolonia. De wandeling naar het app gaat voorbij het station vanaf Cacada dos Barbadinhos steil omhoog!! Prima verblijfsplek!!"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Filomena, 어린 자녀가 있는 가족, sheffield, 영국 I 18 Sep 2016

"Lovely, lovely, lovely, high recommended "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, kortrijk, 벨기에 I 09 Aug 2016

"Zonet geboekt voor volgend jaar, onze vijfde keer. Goed adres behoeft geen krans, zeker niet in rustig deel van superstad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Dominique, 성인 커플, jaux, 프랑스 I 27 Jun 2016

"Nous avons beaucoup apprécié ce logement qui était au calme, un plus pour le parking sécurisé afin de garer la voiture et aussi pour la piscine qui nous a permis de nous rafraîchir de nos longues marches. Juste un petit bémol au sujet de l'accueil qui s'est fait par une personne charmante mais qui ne parlait qu'anglais et portugais et nous aurions aimé échanger en français au sujet des bons plans au sujet de Lisbonne et pour nous indiquer les transports, dommage car j'avais aussi choisi cet appartement car le propriétaire parlait français !"

 
체크인/아웃 6
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.0
Christophe, 성인 커플, Bruyeres-le-Chatel, 프랑스 I 05 Jun 2016

"Appartement très confortable et conforme en tout point à son descriptif. Légèrement excentré par rapport au centre de Lisbonne, il est situé juste à côté de la gare San Apolonia ce qui est très pratique. Dans un quartier très calme il est idéal pour ceux qui veulent du repos, notamment pour profiter de la terrasse et de la piscine. A noter une exposition Est, ce qui permet de petit-déjeuner au soleil, mais ce dernier disparaît dans l'après-midi (ce qui est un point positif lors de grandes chaleurs). Petit manque à mon avis : pas de parasol ou store, le soleil peut être très présent même le matin. Propriétaires très serviables, ce sont même eux qui nous ont réservé le taxi pour notre départ (très tôt, impossible en transports en commun). Adresse à retenir !"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
익명, 어린 커플, Hamburg, 독일 I 31 May 2016

"great apartment. I can't wait to come back for a second stay there. nice and quiet neighbourhood. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Elsjen, 성인 커플, Castricum, 네덜란드 I 26 May 2016

"We've had a wonderful time at Calcada Sol. Pity only that we could not use the swimming pool because of the weather in April ('en abril aguas mil'!). The apartment was in a quiet neighourhood next to a church and was only a ten minutes walk from train station Santa Appolonia and supermarket Pingo Doce. The apartment itself was well equipped and comfortable; it even had an espresso machine but no dishwasher. On nice days you could sit outside on the terrace. We will certainly return here. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Jaime, 어린 자녀가 있는 가족, Naron, 스페인 I 04 Apr 2016

Jaime rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 커플, Pontevedra, 스페인 I 28 Mar 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Luttelgeest, 네덜란드 I 09 Mar 2016

"Mooi appartement, ruim, modern, nieuw, schoon en van alles voorzien. Goede verwarming (begin maart) en zeer comfortabel voor 2 personen. Heerlijk terras en mooi zwembad (helaas nog te koud voor). Mooi uitzicht op de Taag, maar het water is niet direct bereikbaar. Appartement op begane grond. Steile straat. Lopend tot aan Praca do Comercio een half uur, tot in het Alfama 20 min.. Er is ook een bushalte vlakbij, maar door ons niet gebruikt. 1van de stations is op 10 min. afstand. Een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, cuenca, 스페인 I 28 Feb 2016

"El apartamento esta muy bien para una pareja no le falta detalle."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다