개요

위치

후기 (46) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 46개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.3
편안함 8.9
가격 9.0
9.2

정렬 기준 :

Jos, 성인 커플, Kessel, 네덜란드 I 27 Nov 2016

"appartement lag in de wijk Alfama, een prachtige lokatie in een rustige buurt, prima ligging ivm restaurantjes met fado muziek, we hebben ons prima vermaakt in de mooie stad Lissabon"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Linda, 성인 커플, Utrecht, 네덜란드 I 25 Sep 2016

"Tegen een kleine vergoeding werden we van het vliegveld opgehaald door de verhuurder, dat is een prettige start van een weekje Lissabon. Het appartement is ideaal gelegen in de (autovrije) wijk Alfalma. Ruim genoeg voor twee personen en comfortabel. Aan het begin van de avond kan het wat lawaaierig zijn vanwege drukte op straat en muziek maar na een uur of half tien is het heerlijk stil zodat je kan slapen met de ramen open. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 성인 커플, Oxford, 영국 I 14 Aug 2016

"Pedro is a great, friendly host. the location was amazing."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Waasmunster, 벨기에 I 02 Aug 2016

"zeer rustige hippe locatie in volkse wijk met prachtige fado-restaurantjes in de dichte buurt - prima uitgerust - niks met het appartement te maken maar veel te veel lastige duiven in Lissabon :("

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Christian, 성인 커플, Alfortville, 프랑스 I 02 Jun 2016

"Notre séjour s'est très bien passé dans cet appartement, idéalement situé pour découvrir la ville à pied et le très pittoresque quartier de l'Alfama. Nous avons été très bien accueilli. Cet appartement est très calme la nuit et, pour les amateurs de fado, c'est le quartier qu'il leur faut."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Martin, 성인 커플, Swansea, 영국 I 24 Feb 2016

"We thoroughly enjoyed our stay. Pedro made us feel at home and couldn't have been more helpful. The flat was very comfortable and very convenient for Tram 28 and many of the sights in the old part of the city. Lisbon is a wonderful city."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Stephen, 성인 커플, Bruxelles, 벨기에 I 11 Jan 2016

"C'est notre 2ème séjour dans ce chouette studio au milieu du quartier médiéval d'Alfama, à 5 mins à pied du port. Un accueil chaleureux et un proprio super sympa. Hautement recommendé !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Henk, 성인 커플, Oude Wetering, 네덜란드 I 25 Oct 2015

"Enthousiaste vriendelijke eigenaar. Leuk klein studiootje met alles wat je nodig hebt aanwezig. Geweldige buurt en uitkijk vanuit appartement. Aanrader !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Philip, 어린 커플, amsterdam, 네덜란드 I 12 Aug 2015

"ontzetten aardige eigenaar en een top locatie!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Angelo, 어린 커플, , 프랑스 I 02 Aug 2015

"Appartement très fonctionnel et très chaleureux dans un quartier extraordinaire. Les propriétaires sont très sympa et très serviable. Adresse à retenir et à conseiller les yeux fermés."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Xurxo, 성인 커플, A Coruña, 스페인 I 06 Jul 2015

"Nuestra estancia ha sido impresionante, el silencio y la tranquilidad hacen que te sientas mejor que en tu propia casa. Esta todo limpisimo. Los anfitriones fueron muy atentos y amables. Y lisboa es preciosa y mágica."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Angelina, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 01 Jun 2015

"We loved Casa São Miguel! The check-in and out was great because Pedro came to pick us up from the airport and brought us back (20 euros and very much appreciated). He showed us around and we loved the bottle of rosé that was waiting for us when we first got there.We loved the neighbourhood too and public transport could get you everywhere from where we stayed. Lots of restaurants where also situated near the appartment. Casa São Miguel has everything you need for a pleasant stay a Lisbon. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다