개요

위치

후기 (67) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 67개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.2
편안함 9.4
가격 8.8
9.2

정렬 기준 :

Hannah, 친구들 일행, Bristol, 영국 I 04 Apr 2012

"We absolutely loved our stay in this fabulous apartment - perfect for a group of friends on holiday! - comfortable and stunning interior! will be returning again!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Tigard, 미국 I 21 Mar 2012

"centrally located no soap, toilet paper, and five flights of dirty stairwells"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 7
8.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Emmen, 네덜란드 I 07 Mar 2012

"We kregen een ander appartement toegewezen in hetzelfde gebouw, omdat 'Dois' iets met wateroverlast had. De 'ontvangst' was daardoor wat rommelig, ook omdat er nog opgeruimd en gepoetst moest worden. Maar om 3 uur zaten we dan helemaal bovenin het oude gebouw, in een prachtig appartement met een patio. Het is bijzonder smaakvol ingericht. We hoorden amper straatlawaai (als we 's nachts de ramen dicht hielden, kan makkelijk in februari). De ligging is perfect. Supermarkten, bakkers voor de bicca en pasteis overal om je heen, en restaurants te kust en te keur. Veel bezienswaardigheden op loopafstand, als je een aardige (wandel)conditie hebt. En openbaar vervoer rondom. Ook het beroemde trammetje naar Alfama! Persoonlijk vonden we het bed wel behoorlijk aan de harde kant in de 'kleine' slaapkamer. Onze zoon lieten we in de 'master' bedroom slapen met badkamer, vanwege het schuine dak. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Julian, 어린 커플, Shropshire, 영국 I 02 Feb 2012

"We stayed in the apartment on the top floor which was gorgeous. It was tastefully decorated, clean & luxurious - a beautiful space to hang out. More clothes hangers would be great and a soap dish in the shower."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Cristina, 친구들 일행, tarragona, 스페인 I 13 Dec 2011

"Nos trasladaron al apartamento Dom Duarte Arts, mucho más bonito y lujoso manteniéndonos el precio. La casa es espectacular. Todo un lujo y la terraza interior increible. A la casa no le falta detalle. Totalmente recomendable. La situación de la casa es perfecta para hacer turismo. Las escaleras, si bien, nos dijo el dueño que en breves iban a instalar un ascensor, cuando esté ya será un lujazo!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Robert, 어린 커플, Rohrbach, 독일 I 06 Nov 2011

"Sehr schöne Dachterrasse und super Wohn- und Küchenbereich"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Amine, 친구들 일행, Brussels, 벨기에 I 03 Nov 2011

"EVERYTHING !!! from the welcoming till the last goodbye everything was great!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Andrea, 어린 커플, Aachen, 독일 I 30 Sep 2011

"Die Lage, das Design, die liebevollen Details, das alte Haus, der Empfang durch Florbelle, wir fühlten uns zu Hause"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
Ulrike, 어린 자녀가 있는 가족, Dresden, 독일 I 26 Sep 2011

"Der Blick auf die Burg vom Balkon aus"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Rose, 어린 커플, Faversham, 영국 I 08 Sep 2011

"A very nice apartment in an excellant location! Florbela was very warm and welcoming and gave us all the information we needed. The apartment was very comfortable and with the double glazing you could not hear any noise at night so got a peaceful nights sleep. Would highly recommend! Everything you needed was right on your doorstep!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Daniel, 친구들 일행, BOULOGNE BILLANCOURT, 프랑스 I 13 Aug 2011

"La localisation de l'appartement (plein centre-ville). Tout simplement le fait que l'on se sente un peu chez soi. Contrairement à ce que l'on pouvait penser, nous n'avons pas trouver l'appartement particulièrement bruyant (pourtant plein été avec fenêtres ouvertes). Rien de particulier dans l'appartement mais il est difficile de se garer à Lisbonne. Je précise d'ailleurs qu'il y a des places gratuites près du château. 2ème chose qui n'a rien à voir avec l'appartement mais je pense qu'il est important de le préciser, il y a une tour en fer forgée dans le centre (vue panoramique), cette tour est accessible en passant par derrière (cela évite de l'attente et surtout de dépenser 5 euros)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Caroline, 친구들 일행, Sainte-Marie-de-Beauce, 캐나다 I 04 Jul 2011

"Tout! Très bel appartement, bien situé, bien équipé! Très bel accueil!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다