개요

위치

후기 (8) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.4
청결 상태 8.8
편안함 8.1
가격 8.4
8.4

정렬 기준 :

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Ertvelde, 벨기에 I 12 Aug 2016

"Het appartement is klein maar voldeed voor ons gezelschap. Het appartement is goed uitgerust maar dient wel wat opgefrist te worden: douchegordijn vervangen, aanvullen glazen, grondige schoonmaak. Locatie: is echt wel in de volksbuurt gelegen en niet zo makkelijk te vinden vooral als je in het donker toekomt. Zeker geschikt voor mensen die op zoek zijn naar authenticiteit ; niet voor mensen die terugschrikken voor donkere steegjes met zwerfkatten en vuilnis. We voelden ons echter wel veilig. Als gezin wel niet 's nachts buiten geweest in deze buurt. Grootste nadeel: tijdens ons verblijf was er veel nachtlawaai in het gebouw zelf. Heel veel binnen- en buitengeloop en trappen op en af gedurende de nacht. Appartement ligt op het gelijkvloers dus aan de voordeur en traphal wat het niet altijd makkelijk maakte om te kunnen slapen. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.5
Brigitte, 다 큰 자녀가 있는 가족, saint gely du fesc, 프랑스 I 10 Aug 2016

"Erreur dans l envoi du plan, nous nous sommes rendus à une mauvaise adresse Nombreux Cafards dans l appartement ce qui a gâché mes nuits Rideau de douche très fragile et dont l accroche à cassé Sinon appartement petit mais bien situé "

 
체크인/아웃 6
청결 상태 7
편안함 6
가격 6
6.3
Alexandra, 어린 자녀가 있는 가족, Bielefeld, 독일 I 25 May 2016

"Das Appartement liegt sehr gut für alle Unternehmungen, egal ob zu Fuß, mit Tram, Metro oder Bus. Ein sehr netter und informativer Kontakt zur Appartement Managerin."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Cyrille, 다 큰 자녀가 있는 가족, Le bouscat, 프랑스 I 03 Nov 2015

"Bel appartement en périphérie.nécessité d'être alerte pour monter une centaine de marches!!excellent rapport qualité prix"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
MARIE-LAURE, 다 큰 자녀가 있는 가족, SAILLENARD, 프랑스 I 28 Oct 2015

"Appartement très bien situé pour découvrir la ville, accès aux transports en commun proche, mais nécessite une bonne forme physique (accès en escalier). Appartement très calme, l'équipement est conforme au descriptif, petite surface mais bien maximisée. La penderie sent le renfermé et n'invite à l'utiliser."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
익명, 친구들 일행, , 스페인 I 18 May 2015

"El apartamento esta muy bien para un grupo de cuatro personas. Tiene todas las cosas necesarias para pasar un puente. Ubicación muy buena. Es resumen todo muy biem."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Valkenswaard, 네덜란드 I 17 May 2015

"- Het appartement was vrij klein - Er werd ons verteld dat de buurt waarin het appartement lag niet super veilig was + Erg schoon en nieuw appartement (onlangs gerenoveerd) + De locatie was super, wanneer je de trappen af liep was je vrijwel meteen in het centrum "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
Jack, 다 큰 자녀가 있는 가족, Roosendaal, 네덜란드 I 08 May 2015

"Appartement ligt op een prima locatie dicht bij centrum en dicht bij metrostation. Prachtig uitzicht vanaf Castelo en kerk iets hoger op de heuvel. Het appartement zelf was niet heel groot, past precies voor 4 volwassenen. Maar appartement biedt alles wat nodig is. Alles is vrij nieuw, en super schoon. De opvang en zorg door het personeel (Filipe en Ana) was geweldig. Heel behulpzaam en meteen reactie bij elke vraag. Heel flexibel bij in en uitchecken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다