개요

위치

후기 (31) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 31개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 8.5
편안함 9.0
가격 8.4
8.8

정렬 기준 :

Mignon, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 05 Oct 2011

"Mooi appartement, ruime slaapkamers, mooi en volledig servies. Bedden lagen erg lekker. De twee losse bedden op wielen waren stuk. Van beide bedden is een wiel stuk waardoor het bed niet bruikbaar is. Vervolgens beide matrassen gestapeld en op geslapen. Dat ging prima. Lekkere matrassen. Ik miste nog een plattegrond van Lissabon en een map met tips om te eten/winkelen/bezichtigen etc."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
7.5
agnes, 친구들 일행, amsterdam, 네덜란드 I 26 Sep 2011

"Prima appartement, ruim, relatief rustig, handig gelegen voor openbaar vervoer, van alle gemakken voorzien en met een heerlijke veranda. We hadden het prettig gevonden om bij een verblijf van 11 nachten een keer een set schone lakens en handdoeken te krijgen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.3
Rocío, 친구들 일행, JAÉN, 스페인 I 30 Aug 2011

"Apartamento bien situado, muy cerca de Barrio Alto, y al mismo tiempo en una zona tranquila con muchas posibilidades de aparcamiento y bien comunicado con el Centro de Lisboa. Parada del tranvia 28 muy cerca. En cuanto al servicio y a las condiciones del apartamento, estupendas. Mauro es muy agradable. El piso estaba muy limpio y muy bien equipado, con todo lo necesario en caso de algún imprevisto (lavadora, plancha, tendedero, secador de pelo....)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
ERIC, 친구들 일행, PARIS, 프랑스 I 23 Aug 2011

"Bel appartement bien équipé, idéalement situé et bénéficiant d'une très belle terrasse ombragée - nice appartment fully equiped, perfect location and very nice shaded terrasse les chambres sur rues (2) sont bruyantes - l'accès à l'une de ces deux chambres se fait soit par une autre chambre, soit par une salle de bain ; two noisy bedrooms (on the street) and accessing the smallest bedroom (on the street) requires to go through the adjacent bedroom or bathroom"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, pamplona, 스페인 I 01 Aug 2011

"El emplazamiento. La decoración, sencilla, pero cómoda. La terraza cubierta. No había sábanas para los cinco que ibamos a ocupar el apartamento."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Davide, 다 큰 자녀가 있는 가족, Barcelona, 스페인 I 11 Jul 2011

"L'appartamento è davvero molto bello ed in un'ottima posizione. Facile da raggiungere con i mezzi e non distante dal centro. L'appartamento è provvisto di tutti i comforts ed è davvero molto accogliente. Unica pecca il rumore proveniente dalla strada sulle due camere che si affacciano su Avenida Dom Carlos I. Per il resto tutto fantastico!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Brice, 친구들 일행, FRONTONAS, 프랑스 I 15 Jun 2011

"Séjour parfait à Lisbonne pendant les fetes de la ville. L'appart est magnifique, très bien placé, au calme avec un confort irréprochable et bien équipé. Nous avons adoré sa grande terrasse. Merci aussi pour l'acceuil et la disponibilité du propriétaire. Rien à redire tellement nous étions bien dans cet appartement ; nous aurions juste du demander un 2ème jeu de clés au propriétaire pour faciliter notre organisation dans le groupe."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Cranston, 미국 I 07 Jun 2011

"The apartment was beautiful and thoughtfully laid out. The location was great - walking distance from most tourist destinations, yet in a very nice local setting. There were a lot of great little local shops, bars, and restaurants around and the heart of the city was only a 15 minute walk away. Our balcony was amazing and the manager was extremely helpful and kind. We would definitely book it again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sabine, 친구들 일행, Borken, 독일 I 03 Jun 2011

"Terasse, Einrichtung , Aufteilung und Größe In den Zimmern zur Hauptstraße war es nachts tierisch laut, man konnte kaum einschlafen. sind aber auch vom Land und Ruhe gewöhnt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Marion, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 10 May 2011

"Ontvangst van Mauro met tip om met de pont over te steken en bij Farol te gaan eten, top! Apt ruim, terras heerlijk, alles prima! Alles perfect in orde! Geweldig apt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Johanna, 친구들 일행, Delft, 네덜란드 I 06 May 2011

"Het appartement bood veel ruimte en was goed ingericht, smaakvol. Het is heel goed te doen om er met meerdere personen in te verblijven door de aparte slaapkamer met badkamer. Het lag op een prima locatie. De veranda was fantastisch. In de kamers aan de voorzijde was er wel veel straatgeluid. Ook de geluidisolatie met het bovengelegen appartement was slecht."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Isobel Frieda, 다 큰 자녀가 있는 가족, East Boldon, 영국 I 24 Apr 2011

"Spacious well furnished.and every amenity. Ease of getting into main town on foot or by tram. Cheap taxis."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다