개요

위치

후기 (67) 9.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 67개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 10
청결 상태 9.8
편안함 9.5
가격 9.4
9.7

정렬 기준 :

RENE, 성인 커플, VERNON, 프랑스 I 05 Jun 2016

"Très bon accueil à l'aéroport par Rui le responsable de l'appartement, courtoisie, gentillesse, renseignements durant le trajet, commerces, magasins, loisirs, etc. L'appartement est tel que représenté sur le site Waytostay. Une propreté irréprochable, calme. Nous sommes enchantés, et nous le recommandons aux futurs internautes en visite à Lisbonne. Merci à Rui. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Freek, 성인 커플, St. Odilienberg, 네덜란드 I 27 May 2016

"Een echte aanrader dit appartement. Zeer gunstige ligging, alles op loopafstand. Appartement is van alle gemakken voorzien, de eigenaar is zeer behulpzaam. Hij heeft ons van het vliegveld gehaald en weer gebracht. Als we dan één minpuntje mogen noemen: jammer dat er geen reserve set handdoeken was. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
ISHITA, 어린 커플, KOLKATA, 인도 I 09 Nov 2015

"We had a fabulous stay at Innlisbon. Rui was extremely helpful and the best host one could have. We arrived about 3 hours later than our expected time of arival but he still greeted us with a smilimg face! It was very helpful to find essentials like tea, coffee, sugar etc. stocked for us not to mention the complimentary bottle of wine which we thoroughly enjoyed :). The apartment is also at a fabulous location....right in the heart of Alfama yet so quiet. All in all it was a very very pleasant experience and we would love to go back there again!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Arnhem, 네덜란드 I 07 Oct 2015

"The apartment is situated in the middle of the old town. Lots of facilities, shops and cafe's nearby. Because it's in the auto-free zone, it's really quiet at night. The apartment is very complete, modern and well-equipped."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Thera , 성인 커플, Bunde, 네덜란드 I 14 Sep 2015

"de buurt Alfama heeft iets heel speciaals met de kleine steegjes waar de tram 28 doorheen rijdt. In het begin even goed opletten maar dan weet je de weg en is het er heerlijk toeven. De eigenaar is super attent en wijst je echt alles en ook ons heeft hij naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht, hetgeen natuurlijk heel erg fijn is! In de buurt kun je heeeel erg goed eten en heerlijke wij drinken. Het appartement was hartstikke schoon en je hebt er alles wat je nodig hebt. Kortom is het ons echt supergoed bevallen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Michel, 다 큰 자녀가 있는 가족, Soisy-sur-Seine, 프랑스 I 15 Aug 2015

"Très bon accueil de la part de Rui, qui nous a en plus gracieusement amené à l'aéroport à la fin de notre séjour! Un panier garni nous attendait, ce qui était fort sympathique. Appartement confortable et propre, manquant peut-être un peu de lumière naturelle (mais comme nous étions absents dans la journée, cela n'avait pas d'importance). Même s'il n'est pas tout à fait au centre de Lisbonne, nous n'avons jamais éprouvé le besoin de prendre le métro. Il est donc bien placé pour découvrir cette ville. Rui nous a donné les bonnes adresses dans le voisinage et nous a bien renseigné sur Lisbonne. Il avait à cœur que notre séjour se passe au mieux. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Melanie , 다 큰 자녀가 있는 가족, Berlin , 독일 I 08 Aug 2015

"Wir können nur gutes sagen. Rui war hilfreich mit seinen Tipps. Wohnung war wirklich sehr sauber. Alles was man braucht, war vorhanden. Wirklich empfehlenswert, super. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Mansi , 다 큰 자녀가 있는 가족, Leicester, 영국 I 05 Aug 2015

"I cannot express in words how much I enjoyed my stay in Lisbon and in the apartment InnLisbon. If you're planning on staying in Lisbon then I highly recommend staying in this apartment. The apartment manager Rui was very friendly and helpful. He gave us a detailed explanation of the area Alfama and also things to do in Lisbon. He even dropped my family off to the airport! The apartment itself was beautiful, clean and fully equipped with everything you might possibly need during your stay. If I ever visit Lisbon again then I'll definitely be staying at InnLisbon. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Holger, 성인 커플, Husby, 독일 I 30 Jun 2015

"Wir haben uns in dem Apartment sehr wohl gefühlt. Die Lage direkt in der Altstadt der Alfama ist für Nachtschwärmer ideal. Von der Wohnung bis zur nächsten Haltestelle der Tram 28 kaum 150 m. Ideal die Unterstützung von Rui, dem Apartmentbesitzer. Er hat uns von der Metro abgeholt und am Ende zum Flughafen gefahren, alles für "gratis". Er hat uns das Apartment gezeigt und viel über Lissabon erzählt, Tipps gegeben und durch zahlreiche Prospekte und Pläne belegt. Wir können die Unterkunft uneingeschränkt empfehlen. Vielen Dank nochmal an Rui."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Dina Catherine, 성인 커플, courbevoie, 프랑스 I 15 Jun 2015

"Tout est parfait chez Rui. L apparentement est confortable, agréable, très propre et idéalement situé. Rui est un hôte accueillant et extrêmement serviable et sympathique. Je peux que vous conseiller de venir le rencontrer. Quant à moi c est sur je reviendrai. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Francoise, 친구들 일행, Tintenbar , 호주 I 12 Jun 2015

"I am blow away by the perfection of this apartment, best place in Alfama, so clean, spacious, safe, everything you will need in the kitchen for your stay welcome basket with goodies, the owner of the apartment are extremely helpfull, nice, and drive us back to the airport for free, I will recommended with a 10/10 to my friends, We will come back !!!!! was hard to leave for Faro, thank you so much Rui for your help and your perfect apartment. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Johan, 친구들 일행, Alphen aan den Rijn, 네덜란드 I 18 May 2015

"Dit appartement is een aanrader. Het ligt middenin de wijk Alfama, waardoor je echt een indruk krijgt van het dagelijks leven in deze wijk. Tram 28 komt op een steenworp afstand voorbij. Het appartement is heel netjes en compleet, er zijn zelfs 2 badkamers en er is aan alles gedacht, zelfs de vaatwas- en wastabletten zijn aanwezig. Manager Rui heeft ons prima ontvangen en tips gegeven voor ons verblijf in Lissabon. In het appartement is bovendien een Engelstalige gids aanwezig, heel handig. Vanaf de luchthaven hebben wij een taxi naar het appartement genomen (kosten rond de 20 euro), maar dat hoefde niet bij ons vertrek: Rui heeft ons weggebracht, prima service! Echt een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다