개요

위치

후기 (67) 9.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 67개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 10
청결 상태 9.8
편안함 9.5
가격 9.4
9.7

정렬 기준 :

Hans, 어린 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 11 May 2015

"Als je in Lissabon een onderkomen zoekt, zoek dan niet verder! Dit leuke en zeer goed verzorgde appartement ligt in de karakteristieke wijk Alfama, met talloze leuke kleine eettentjes (voor ontbijt!), fijne restaurants en de tramlijn 28, metro en trein op loopafstand. Eigenaar Rui ontvangt je zeer hartelijk met veel nuttige tips over de omgeving in zijn prachtige appartement. Zijn vrouw heeft ons (5 personen) teruggebracht naar het vliegveld: wat een service! Absolute aanrader"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 07 May 2015

"Rui is a very fine host who makes you feel welcome in the apartment and the city. InnLisbon offered us all that we could want and more. A lovely place, nicely decorated and well equipped, situated in the splendid district of Alfama with everything in walking distance: shops, lots of fine restaurants, historic sites etc...The famous tram 28 stops just around the corner. Quiet at night, lively during daytime. Rui drove us back to the airport. We appreciated that very much. We had a great time. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hillebrand, 친구들 일행, Woerden, 네덜란드 I 26 Apr 2015

"Klein, maar luxe ingericht appartement in de wijk van Lissabon waar het echte leven is, ver weg van de toeristen en koopjesjagers, op 50 meter loopafstand van een geweldige fado-bar, waar de toeristen NIET komen, maar alleen de locals. Voor mensen die slecht ter been zijn niet aan te bevelen: steile hellingen, veel trappen, en gladde steentjes. Voor wie van fado houd: THE PLACE TO BE"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Stefan, 어린 자녀가 있는 가족, UKKEL, 벨기에 I 11 Apr 2015

"It is a small but very practical appartment in the middel of the historic part of Lisbon. 15' by feet to the center and all nearby monuments. 5' from a small super market and restaurants. Tram 28 passes nearly under the window."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Petra, 친구들 일행, Isernhagen, 독일 I 25 Mar 2015

"ein superfreundlicher hilfsbereiter vermieter der uns morgens zum flughafen brachte. die wohnung ist sehr schick und es fehlt an nichts !!! wir waren völlig begeistert . am besten ist die lage im alfama .es ist alles da was man braucht , 2,restaurants , minimarkt snackbar .die tram 28 hält direkt vor der tür und das ist ncht mit geld zu bezahlen !! wenn lissabon dann nur wieder bei ruiz "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Morgane, 어린 자녀가 있는 가족, Marseille, 프랑스 I 06 Mar 2015

"L'appartement est parfait pour visiter Lisbonne car situé au coeur de l'Alfama. Le tram 28 passe juste à 50m. L'appartement est très bien équipé, très confortable et au calme. Notre hôte, Rui, a été d'une gentillesse extraordinaire : mise à disposition de lit bébé + chaise haute, guide touristique à disposition, conseils pour les visites, panier d'accueil avec vin et chocolats, dosettes pour machine à laver et lave-vaisselle, draps, linges de toilette et de table, dosettes café... Bref, on ne pouvait pas rêver mieux pour nous rendre le séjour facile et agréable. Rui nous a même conduit à l'aéroport pour le retour... Je conseille fortement cet appartement, pour sa situation, son confort, et surtout l'accueil et la gentillesse de son propriétaire !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Paul, 성인 커플, Bolton, 영국 I 12 Jan 2015

"Great welcome and help from apartment manager Rui. Excellent location in Alfama, and became a real home from home. I will definitely recommend! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Aachen, 독일 I 17 Oct 2014

"Rui war sehr nett: herzlicher Empfang, ausführliche Erklärungen zum Appartement, kompetente Beratung zu unserem Lissabonaufenthalt, Antwort auf alle unsere Fragen. Küche super eingerichtet. Beide Schlafzimmer etwas klein, ein Schlafzimmerfenster sollte noch so präpariert werden, daß nächtliches Lüften möglich ist.Sahnehäubchen auf allem: kostenloser Fluhhafentransfer durch Rui selbst um 6.00 früh! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Herbert, 성인 커플, Hasselt, 벨기에 I 05 Oct 2014

"Een echte aanrader.. zeer vriendelijke eigenaar, geeft ook uitleg over de omgeving, restaurants enz...appartement is rustig gelegen in een klein straatje in de wijk alfama. wifi, een goed uitgeruste keuken, zelfs paraplus!! Handdoeken waren er wel tekort maar we denken dat het een misverstand van de eigenaar was. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ineke, 친구들 일행, Hoofddorp, 네덜란드 I 18 Sep 2014

"Geweldige locatie midden in de gezellige oude wijk Alfama. Tram 28 rammelt vlak om de hoek voorbij en het trein station Santa Apolonia ligt op nog geen 700m afstand (wel een flinke klim door de straatjes met de bekende 'kinderkopjes', maar aan klimmen valt in Lissabon toch niet te ontkomen!). In de directe omgeving restaurantjes te kust en te keur en voor een lekker ontbijtje hoef je alleen maar de deur van het appartement achter je dicht te trekken en neer te strijken in een klein lokaal cafeetje vlak om de hoek. Het appartement is heel, heel erg volledig ingericht. Aan de kleinste details is gedacht en alles is duidelijk met veel zorg en aandacht en liefde voor het 'vak' ingericht. Er staat een mandje met een welkomsflesje wijn en andere dingetjes klaar, er is een Espresso apparaat en daar liggen dan al wat cupjes bij , zeep in de zeeppompjes, suiker, zout, tabletjes voor de afwasmachine, etc. (al die dingetjes die je anders vaak moet aanschaffen of meenemen) boekjes en kaarten over Lissabon en alles super schoon. Helemaal onder de indruk waren wij van de enorme gastvrijheid en oprechte vriendelijkheid van de gastheer en eigenaar van het appartement, Rui. Zelden zo iets meegemaakt. Kort voor onze aankomst stuurde hij nog een mailtje met adres en nog wat bijzonderheden. Hij heeft ons van het treinstation afgehaald en na afloop naar het vliegveld gebracht. Uniek!! Ik kan alleen maar toevoegen; een 200procent aanrader!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
BJ, 친구들 일행, Oostvoorne, 네덜란드 I 14 Sep 2014

"Heel leuk om in het oudste deel van Lissabon te verblijven. Met name de trams en de smalle straatjes, winkeltjes en restaurantjes geven de locatie een aparte sfeer. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Ingrid, 어린 커플, Heemstede, 네덜란드 I 12 Sep 2014

"Rui is great and the place is fantastic! We have stayed in many, many apartments, but have never experienced this kind of service before... Our flight was delayed, so Rui was waiting for us in the apartment, and then decided to pick us up at the metro station. Very friendly. He showed us the apartment and took the time to tell about things to see and do, where to eat, etc. When we had to go back, he took us to the airport. Unusual and so kind! The apartment is beautiful, fully equipped, lovely furnished and very, very clean. There's napkins, lots of cutlery, a little welcome gift and even a mini-bar! Never seen it like this before, this level of service... Feels like at home, but luxurious at the same time. The neighbourhood is lovely. The tram stops just around the corner, where you can also buy things you need in the mini market. Lively in the evening, nice and quiet at night. A perfect stay, don't miss this! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다