개요

위치

후기 (64) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 64개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 9.1
편안함 8.3
가격 8.6
8.8

정렬 기준 :

Sybille, 어린 커플, Bruxelles, 벨기에 I 07 Apr 2015

"Super quartier, à deux pas du Mercado da Ribeira... Facile pour se déplacer et visiter cette charmante ville! Juste que c'est vraiment très petit. La maison a plein de charme car elle est ancienne mais elle est aussi mal insonorisée du coup... Mais les voisins sont très calmes :)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 6
8.3
익명, 성인 커플, Leuven, 벨기에 I 12 Nov 2014

"Vriendelijke ontvangst door buurvrouw Suzy. Erg gezellig en knus appartementje dichtbij goede restaurants en gezellige barretjes."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Mariek, 어린 자녀가 있는 가족, Houten, 네덜란드 I 27 Oct 2014

"Leuk appartement en opkomende buurt. Betekent dus veel oude huizen, veel dat wordt herbouwd, leuke alternatieve winkeltjes, leuke en goedkope restaurants, en veel mix met jonge mensen en ouderen. Niet luxe maar wel sfeervol en vriendelijk."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
익명, 성인 커플, leiderdorp, 네덜란드 I 16 Oct 2014

"prima uitvalsbasis, fris appartement, rustig straatje, niet heel groot maar met werkelijk alles erin. fijne beheerder"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Edwin, 성인 커플, westervoort, 네덜란드 I 08 Oct 2014

"Prima appartement, uitstekende ligging, schoon, compleet ingericht. Zeer vriendelijk ontvangst door de bewoonster van onderliggende woning. Duidelijke email van eigenaresse (Christina) met info hoe het appartement te bereiken. Je moet je wel even in de ligging verdiepen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Rich, 어린 커플, Somerville, 미국 I 21 Aug 2014

"The apartment was clean and was convenient to Lisboa. We were a very short 5ish minute walk to Bairro Alto which was very nice to be so close but far enough away that the noise of the people enjoying their evening could not be heard. Train stations at Cadre de Sodre and Rossio were easy walks from the apartment! I would stay there again. The neighborhood is very residential so it really gives you a local cultural experience as well! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Rennes, 프랑스 I 23 Jul 2014

"The apartment is comfortable for a short stay and the neighbour Suzy very kind. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.3
Marian, 성인 커플, Gilze, 네덜란드 I 16 May 2014

"een knus appartementje centraal gelegen, ongeveer 5 a 10 min van het centrum. de tram komt bijna langs de deur om in te stappen. de bakker zit op 2 minuten lopen voor lekkere verse broodjes. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Mirosław, 다 큰 자녀가 있는 가족, Szczecin, 폴란드 I 07 May 2014

"At first I was disappointed: the apartment is smaller than I expected. Rather tiny, actually, and is placed in not-so-pretty sorroundings. But after we got used to small space, it was very good. We found a great restaurant just around the corner, called Zapata. It's very close to Chiado - just a few minutes by foot - and pretty much everywhere else, thanks to a bus stop nearby. The apartment is very well equipped, we appreciated the fact that everything was so lovely, from the wooden floor to flowers on the balcony. Even mugs and plates matched the apartment's design. However, I wouldn't recommend it to four people. Three makes it crowded enough. Perfect option is two, that way you could have some space. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 어린 커플, , 네덜란드 I 28 Apr 2014

"Wat een geweldig knus appartementje! Heel dicht bij DE ouderwetse tram, HET uitzichtpunt van Lisboa en de winkelstraatjes. We hebben heerlijk in de buurt kunnen terrassen en eten, supermarkt op 5 min afstand (naar beneden, omhoog iets langer!). Vanaf metro maar ongeveer 10 minuten lopen. Super vriendelijke buurvrouw die ons heeft verwelkomd. Echt een aanrader als je van een gezellig appartementje houdt met alle gemakken voorzien en in een gezellige levendige buurt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, Eindhoven, 네덜란드 I 11 Apr 2014

"Appartement is erg gehorig. Onderbuurvrouw Suzy is zeer behulpzaam en aardig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
익명, 어린 자녀가 있는 가족, utrecht, 네덜란드 I 02 Jan 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다