개요

위치

후기 (64) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 64개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 9.1
편안함 8.3
가격 8.6
8.8

정렬 기준 :

익명, 나홀로 여행자, Follonica (Grosseto), 이탈리아 I 16 Feb 2013

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5
익명, 성인 커플, Huissen, 네덜란드 I 06 Jan 2013

"Een prima ligging in het centrum, vlakbij de halte van tram 28. Een heerlijk bed. De badkamer is uiterst klein, maar de douche is uitstekend. Wifi werkte goed De verlichting in badkamer en woonkamer is erg povertjes: . een schemerlamp in de kamer deed dienst als verlichting van de badkamer. De maten van het appartement zijn geringer dan de foto's doen vermoeden. De TV hebben we niet aan de gang kunnen krijgen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
8.0

“Bedankt voor je review! Er is inmiddels extra verlichting. De televisie bleek gewoon te werken. Neem een volgende keer gerust tijdens je verblijf contact op met de appartementmanager als iets niet lijkt te werken. Tot een volgende keer! ”

Eeuwe, 성인 커플, Assen, 네덜란드 I 09 Dec 2012

"Cristina is werkelijk ontzteend behulpzaam en geeft dozijnen tips en handigheidjes mee. Compliment voor haar. Appartement is goed, leuke wijk, vlak bij de leukste delen van de stad. Straat is rustig en ligt toch centraal. Ontzettend goed bevallen. Keuken is aan de kleine kant maar heeft me niet gehinderd. Grootste nadeel vond ik de contactgeluiden mey boven (houten vloer). Maar daar zijn we ook wel overheengekomen...."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
익명, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 24 Oct 2012

"charming apartment, excellent location, great restaurants nearby, flexible check-in AND check-out."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Christine, 다 큰 자녀가 있는 가족, Regensburg, 독일 I 19 Oct 2012

"Die Lage ist okay - zu Fuß braucht man gute 15 min zum Zentrum des Bairro Alto. Restaurants, einen Supermarkt und kleine Geschäfte gibt es um die Ecke Zwei Haltestellen der Tram 28 sind nahe, aber die lässt oft lange auf sich warten und ist manchmal überfüllt. Das Apartment ist klein, aber liebevoll eingerichtet (hauptsächlich Ikea), die Farben sind freundlich, der Holzfußboden ist wunderschön. Alles ist sehr sauber. Der Zugang zum Internet funktioniert perfekt. Dona Cristina (eine Spanierin), die Verantwortliche für das Apartment, ist ausgesprochen nett und hilfsbereit. Zur Begrüßung gab es Pasteis de Nata und eine üppige Obstschale. Das Apartment ist sehr hellhörig, jeder Schritt in der darüber liegenden Wohnung ist zu hören, manchmal vibriert die Zimmerdecke. Es hörte sich gelegentlich wie eine Elephantenherde an. Der Verkehr auf der nahen Rua do Poco dos Negros ist nicht zu überhören. Das Bad ist wirklich winzig, es gibt so gut wie keine Ablageflächen (dafür funktioniert die Dusche hervorragend) Es gibt zwar große Wassergläser, aber überhaupt keinerlei Weingläser (dieser Mangel ließe sich ja leicht beheben). Außerdem fehlt ein Espressozubereiter, denn der Kaffee, den man dort kaufen kann ist nicht für deutsche Kaffeemaschienen gedacht. Die Beleuchtung ist nicht gelungen - im Wohnraum fehlt eine Stehlampe, die einerseits gutes Licht zum Lesen liefern könnte, andererseits aber gemütlicher als die Deckenlampe wäre. Der Fernseher hat seine Macken - wenn man einmal auf einen falschen Knopf gedrückt hat, findet er kein Signal mehr. Das ist aber nicht so schlimm, denn auf das portugiesische Fernsehprogramm kann man gerne verzichten. Ein CD-Player oder ein Lautsprecher für einen I-Pod wären schön."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 11 Oct 2012

"Mooi appartementje, voorzien van alle spullen die je nodig zou kunnen hebben. Eigenaresse altijd bereid om te helpen. We hadden last van mieren, maar ik verwacht dat dat probleem weer is opgelost met de chemicaliën die erop gespoten zijn. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Francisca, 어린 커플, Pollença, 스페인 I 11 Oct 2012

"Buena localizacion, limpieza y tranquilidad. Buenisima conexion con el tranvia 28 que recorre toda la ciudad. Bien equipado. Cristina es muy agradable y un buen punto de informacion a la llegada. Que los vecinos de arriba se vayan el fin de semana a otro sitio porque hacen un ruido cuando estan en casa.....!!!!!!! Le falta un armario y el baño es pequeñito, pero en conjunto merece la pena."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Antwerpen, 벨기에 I 13 Sep 2012

"We werden door de gastvrouw van het appartement verwelkomd met pasteis de nata: fijn! Ze gaf ons ook heel veel informatie over wat er allemaal te doen was in Lissabon en dat maakte ons opzoekwerk makkelijker. Het appartement zelf is niet zo ruim als je met 4 personen bent, maar het was zeker wel te doen en het was heel goed in orde."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Leen, 친구들 일행, Hemiksem, 벨기에 I 11 Aug 2012

"Het appartement was zeer goed gelegen, al kende de taxichauffeur de straat niet. Interessante omgeving met veel eet - en drinkgelegenheden. De check-in verliep vlot, omdat de eigenares ons een duidelijke uitleg gaf voor de weg naar het appartement. Christina was erg bereid om te helpen en heeft ons een gedetailleerd kaartje met bezienswaardigheden bezorgd. Het was een aangename reis met een tof verblijf! Zeer erg aan te raden!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Givrins, 스위스 I 12 Jul 2012

"Petit appartement sympa, bien décoré. Très bien situé. Très bon accueil. Wifi. Cet appartement est parfait pour 3 personnes. Mais à 4 on devient vite serrés. Les voisins étaient assez bruyants. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 10
8.8
익명, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 22 Jun 2012

"Wat een fantastische huisdame hadden wij, Cristina is fantastisch! Ik stuur iedereen naar dit appartement! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, London, 영국 I 12 Jun 2012

"A very clean and comfortable flat for a small party in a very convenient location. Very friendly owner who was very helpful and informative. We really enjoyed our stay in Lisbon. Thank you. It would be useful to have clear directions for the apartment provided when you book to aid getting to the apartment, our taxi driver couldn't find it! "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다