개요

위치

후기 (58) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 58개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 8.8
편안함 8.0
가격 8.3
8.6

정렬 기준 :

Willemijn, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 28 Jul 2015

"Dit appartement is echt een aanrader! Je wordt heel fijn ontvangen door Suzy, de onderbuurvrouw die het heel aardig en gastvrij is. Ze spreekt misschien niet vloeiend Engels, maar dat vergeet je meteen als je haar ontmoet. Je zit dan ook in een appartement vlakbij het leuke gezellige Bairro Alto, op loopafstand van het station en dat voor heel weinig geld. Zelfs de locals vonden dat we het goed geregeld hadden. Als je op zoek bent naar een schattig, prettig appartementje en je wilt vooral buiten de deur genieten van Lissabon, dan zit je hier perfect!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Marien, 다 큰 자녀가 있는 가족, Elburg, 네덜란드 I 17 Jul 2015

"Prima appartement voor 2 tot 3 personen in redelijk rustige buurt. Bedden lagen goed, keuken voorzien van alle benodigdheden. Badkamer klein, maar wel te doen. Jammer dat we de eigenaresse niet gezien hebben, i.v.m. tips e.d. over Lissabon. Suzy heeft haar bij in- en uitcheck goed vervangen maar sprak geen Engels. De ligging van het appartement is uitstekend. Met lijn 28 ben je in 5 min. in het centrum. (Baixa-Chiado) We hebben genoten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Kraków, 폴란드 I 24 Jun 2015

"The apartment close to Lisbon center. Very fiendly host. A little too small for 4 people. But for a couple without children perfect. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Carl, 어린 커플, Dublin, 아일랜드 I 01 Jun 2015

"Myself and my partner stayed three nights in this apartment at the end of May. The apartment was extremely clean and was decorated very nicely. It was the attention to detail which was appreciated the candles and picture frames as well as the basket of fruit on the table. This apartment has everything you want and need in terms of utilities including a hair dryer and iron we were left wanting nothing. The bathroom was small but it was sufficient for what you needed it for and there was always hot water in the tank and a full set of towels were suppplied per guest. I really can't fault this apartment on anything it was a very nice and pleasnt apartment. The location is ideal as well you are ten minutes walking distance from the centre of everything going on but at night are not kept awake with the noise (we kept all Windows wide open and had a very peaceful sleep) highly recommend staying here "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 11 May 2015

"Appartement ligt in een leuke wijk van Lissabon, mooi centraal om Lissabon te verkennen. Een goede douche en een prima bed, En heel schoon."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Jean-pierre, 친구들 일행, saint segal, 프랑스 I 12 Apr 2015

"Nous avons été surpris par la petitesse de l'appartement (nous étions 3 adultes) et l'absence de rangements, pas de porte entre la chambre et le salon. Bon équipement d'ensemble (literie, cuisine). Le quartier est bien situé à proximité du centre historique. Très bon accueil, très chaleureux de la part de la voisine Suzie, une coupe de fruits à disposition à l'arrivée. Beaucoup de travaux de rénovation dans ce quartier ancien, mais pas de problème de bruit durant le séjour."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.8
익명, 성인 커플, Utrecht, 네덜란드 I 10 Sep 2014

"Schattig appartement, centraal gelegen,ligt tussen toeristen gebied en rustige mooie buurten in. Bakkertje en andere kleine winkeltjes vlak bij. Op dit moment zijn ze in de buurt aan het bouwen en dat is dan niet uitslapen! Drilboren wekken je om 8 uur. Appartement is beter onderlangs te bereiken. Niet met tram 28 bovenlangs gaan. Appartement voor 2 volwassenen ,voor 4 is het te klein!!! "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0
익명, 어린 커플, Hamburg, 독일 I 30 Aug 2014

"Die Lage im Bairro Alto (und nahe dem Cais do Sodré) ist optimal. Die Straßenbahn 28 fährt wenige Minuten vom Apartment entfernt. Die Nachbarschaft ist ruhig, das Apartment ist wohnlich, praktisch und liebevoll eingerichtet. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 어린 커플, Berlin, 독일 I 29 May 2014

"Das Apartment liegt im Bairro Alto, fußläufig ist fast alles erreichbar. Das Apartment ist sehr gemütlich und sauber und mit allem ausgestattet, was man für ein paar Tage Stadturlaub benötigt (Handtücher, Fön, Fernseher, Bettwäsche, kleine Küche, etc.). Alles wirkt sehr warm und gemütlich. Die Hausdame spricht zwar kein Englisch ist aber dennoch sehr freundlich und unkompliziert. In Lissabon wird derzeit viel gebaut und gewerkelt, Ohrstöpsel für eine entspannte Nacht sollte man nicht vergessen. Diese Erfahrung haben wir dort in anderen Apartments und Hotels aber auch schon gemacht. Auf jeden Fall kommt dieses Apartment wieder in Betracht, falls eine Reise nach Lissabon geplant wird."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Marja, 성인 커플, Den Haag, 네덜란드 I 19 May 2014

"Leuk appartement in een echt authentiek Portugees straatje. De eigenaar niet gezien.. Werd prima vervangen door buurvrouw Suzy. Alleen jammer dat Suzy geen Engels spreekt. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
MªPaz, 친구들 일행, Valladolid, 스페인 I 22 Apr 2014

"situacion bueha y el apartamento bien equipado nos gusto "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Myra, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 30 Mar 2014

"Licht, klein appartement midden in het oudste deel van de stad. Leuk ingericht met de nieuwste spullen zoals een magnetron, flatscreen tv, grill tosti ijzer enz. Het appartement zit in een oud pand en dat merk je wel omdat het klam is, koud en vochtig. Wat niet erg is wanneer het mooi en warm is buiten. Wij waren er in maart en hebben wat regen dagen gehad, dan was dat wel jammer. Maar er is een verwarming. Om de hoek van de straat zit een heel lekker restaurant: Zapata. Zat kleine supermarktjes in de buurt. Met de trein naar Sintra is een aanrader (paleis en kasteel). Estrella park in de buurt is de moeite waard, met prachtige Basiliek. Tram 28 gaat door de hele stad, leuk om op je eerste dag te nemen om de stad te leren kennen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 10
9.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다