개요

위치

후기 (17) 8.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 17개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 7.6
편안함 7.6
가격 8.3
8.1

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Horn, 네덜란드 I 30 May 2016

"Wij zijn geen verwende reizigers en absoluut geen klagers, maar helaas zouden we niet meer voor de appartement kiezen. Algehele indruk is dat het appartement dringend aan een update toe is. Jammer. + Check-in en check-out + Communicatie + Centrale ligging. Wel erg rumoerig in het weekend. Maar dat is bekend. + Keuken-uitrusting was voldoende. Alleen jammer van de barst in de kookplaat + Appartement is groot genoeg voor 4 personen. + Bereikbaarheid met de metro is goed. - Zeer slechte bedden. Matras zo hard als een plank. Daardoor zeer slecht geslapen. - Meubilair versleten en aan vervanging toe. De bank was vies, daarom lag er denk ik een doek overheen. Kastdeuren sluiten niet goed en bleven open staan. Binnendeuren waar de klink aan bungelt. - Douche ok, alleen jammer van het vieze douchegordijn. - Wastafel verstopt waardoor water niet wegloopt. - Muffe en zompige geur in het appartement. Conclusie: in potentie een leuk appartement, maar heeft aandacht nodig. Jammer, gemiste kans."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 4
가격 7
6.3
Annie, 친구들 일행, Bruges, 벨기에 I 27 May 2016

"Great location in the old part of Lisbon. Fri & Sa rather noisy. beutifull sight from the kitche, specially at night. The furniture and the appartment look on the pictcure better than in reality. The apartment needs repairing and a dept-claening: the door handle of the bathroom is broken, the drawer of the bedroom wardrobe needs fixing. Good connecrion to the airport. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Peter, 다 큰 자녀가 있는 가족, Traben-Trarbach, 독일 I 17 Feb 2016

"Schönes Apartment in der Vergnügungszone, sehr gute Fenster, auch nachts kein Problem. Supermarkt und Restaurants in der Nähe, guter Komfort. Einziger Nachteil, im Badezimmer gibt es keine Steckdose, was für den Föhn und den Rasierapparat etwas nachteilig ist. An den Aufstieg in den 4. Stock gewöhnt man sich und wird dafür mit einem wunderschönen Blick über die Dächer von Lissabon und auf das gegenüberliegende Kloster, was nachts auch angestrahlt ist, belohnt. Bequeme Sofas im Wohnzimmer, schöne Küche. Alles in allem was Preis und Leistung angeht, sehr empfehlenswert. Die Begrüßung und Betreuung durch Philipp von way to stay war hervorragend."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Marjo, 친구들 일행, Nederweert, 네덜란드 I 24 Aug 2015

"Appartement ligt prima in oud gedeelte van Lissabon. Prima verbinding van luchthaven met metro tot aan appartement. (10 min lopen ) minimarket in de buurt. Wel veel trappen lopen naar appartement (76) Er hing wel een rioollucht in badkamer. Lissabon is een mooie stad,niet te duur maar niet geschikt als je slecht ter been bent. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, Genève, 스위스 I 23 Mar 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 4
편안함 4
가격 7
6.3
익명, 친구들 일행, Schwerin, 독일 I 25 Jan 2015

"Unser Aufenthalt in der Ferienwohnung war super angenehm! Gute Lage, gute Stimmung in der Umgebung guter Service und super Preis! Leider mussten wir für die erste Nacht in einer anderen Ferienwohnung unterkommen. Deswegen zusätzlicher Stress und nochmal umpacken.. Trotzdem sehr empfehlenswert. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Khady, 다 큰 자녀가 있는 가족, Conflans-sainte-Honorine, 프랑스 I 05 Sep 2014

"Appartement avec beaucoup de matériels cassés, dans un bel appartement bien situé toutefois. A partir de 22:30, le quartier devient bruyant !"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.5
Andre, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hamburg, 독일 I 04 Aug 2014

"This apartment was not our first choice. We had to switch, because the owner of the other apartment cancelled our reservation without reason four weeks before our trip to Lisbon. Therefore the remaing number of apartments available for 12 Nights in July was limited. This apartment is very well located in Bairro Alto, the old town of Lisbon. Yes, it is a little bit noisy at night because of the bars and restaurants in this area. But it was okay for us. You cannot expect a quiet apartment in a busy area. Also the view from the kitchen and the bathroom is great, because the apartment is located in the fourth floor (without lift). We appreciated it very much. Coming now to the things, which were disappointing: in one of the earlier comments from 2012 someone wrote, that the bathroom door, the shower and the sink need to be fixed... It seems that nothing happend. Especially the sink should be repaired, because when the windows are closed and you return in the evening, it smells heavily. Last but not least, the furniture and the apartment look on thw picture better then in reality. It is in my opinion necessary, that the apartment needs an in-depth cleaning. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 7
7.8
Bernard, 친구들 일행, pontcharra, 프랑스 I 17 May 2014

"L'appartement est très bien situé. Si vous aimez faire la fête c'est parfait. C'est plutôt bien isolé. Il y a tt l'équipement nécessaire pour cuisiner. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Michelle , 친구들 일행, Liverpool, 영국 I 18 Mar 2014

"Great location, owner very helpful. Would recommend and would stay again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
PAULO, 친구들 일행, SOCORRO-SAO PAULO, 브라질 I 27 Sep 2013

"ÓTIMO APARTAMENTO, MUITO CONFORTÁVEL, A SRTA TERESA QUE FEZ O CHECK-IN E CHECK-OUT FOI MUITO GENTIL E SIMPÁTICA CUMPRINDO OS HORÁRIOS. RECOMENDO A TODOS ESTE APARTAMENTO"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Rosmalen, 네덜란드 I 03 Jun 2013

"We landden al vroeg en we konden eerder het appartement in, dat was zeer prettig. De bedden waren prima en alles was aanwezig in het appartement. Er is geen lift aanwezig. Daarnaast was er een vervelende rioollucht aanwezig, waarvan werd gezegd dat deze kwam door de regen en bij droog weer wel weg zou gaan, maar dit was niet het geval. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다