개요

위치

후기 (52) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.5
편안함 8.8
가격 9.0
9.2

정렬 기준 :

Clémence, 어린 커플, Chaponost, 프랑스 I 16 Jun 2013

"Super accueil de Paula qui parlait français et a été très arrangeante sur les horaires d'arrivée et de départ. Une corbeille de fruits et des boissons nous attendaient à notre arrivée. L'appartement est très confortable, il y a tout ce qu'il faut et il est très bien situé (en plein coeur de l'Alfama)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Noordeloos, 네덜란드 I 30 May 2013

"Stijlvol ingericht, alles werkt praktisch en er is optimaal gebruik gemaakt van de (beperkte) ruimte. Beheerster Paula is erg hartelijk en behulpzaam. Gunstig gelegen om te voet de stad te verkennen. Tramlijn dichtbij. Rustig. Nee, maar het zou nog beter zijn als er een cd-speler was."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Groningen, 네덜란드 I 04 May 2013

"We enjoyed the appartment being in residential area of Alfama. Paula was friendly and surprised us with a big bowl of fresh fruits. The appartment was clean and quiet. There was not much daylight in the appartment."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Michael, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 23 Apr 2013

"Erg mooi en goed appartement, alles was heel schoon en nieuw, en perfect voor een stel. Appartement is niet extreen groot, maar precies goed voor 2. Keuken ook heel goed, alles aanwezig. Badkamer heel nieuw, veel handdoeken en douche is prima! Ontvangst was goed, paula en ana heel vriendelijke en behulpzaam, ook de chech out kon al op de avond voor vertrek zodat dat niet meer om 5 uur in de ochtend nodig was. Er waren zelfs al 2 ov kaartjes aanwezig in het appartement, die we meteen konder gebruiken. Enige punt, het bed was voor ons iets te kort, 1.76 m en 1.83 m. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Amsterdam , 네덜란드 I 10 Jan 2013

"Prettige ruimte, leuke buurt"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Harry, 성인 커플, Hilversum, 네덜란드 I 27 Oct 2012

"Fantastic place in Alfama near Graca. Quiet and cosy and very near to bus 734 and tram 28. Paula is fantastic: she is there to help you, arrange taxi to the airport. On arrival there is a big bowl of fruit!!!! What a great city and what a great place to stay. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Stefania, 성인 커플, 1305, 스위스 I 16 Oct 2012

"The place is very quiet and very well located in the most typical part of Lisbon (Alfama)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Lieke, 어린 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 17 Aug 2012

"Bij aankomst stond er vers fruit klaar en lagen er al ijsblokjes in de vriezer: erg attent! De wijk is erg rustig en heeft fantastische uitzichten! Voor 2 personen is dit appartement meer dan prima en het blijft er lekker koel. Een aanrader! Bij teveel stroom gebruik in het huisje viel deze wel eens uit, dit is 1 keer gebeurd tijdens het koken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, torremolinos,malaga., 스페인 I 15 Jul 2012

"la comodidad,tranquilidad e ubicacion."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Yvonne, 성인 커플, Woerden, 네덜란드 I 26 Jun 2012

"All"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, Bonn, 독일 I 16 May 2012

"Nähe zum Zentrum und trotzdem ruhig gelegen!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
익명, 어린 커플, MADRID, 스페인 I 03 May 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다