개요

위치

후기 (32) 9.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.9
편안함 9.9
가격 9.4
9.7

정렬 기준 :

Elizabeth, 다 큰 자녀가 있는 가족, Cape Town, 남아프리카 I 21 Jul 2015

"The apartment was amazing, clean, modern, comfortable and the service received from Fernando incredible. Friendly and welcoming. Location is perfect with access to all forms of public transport and enjoyed exploring the neighbourhood. Best place to stay."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sander, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 26 May 2015

"Great apartment in a nice and central neighbourhood. The apartment has all the facilities you need and dan imagine. The owner Fernando is a very nice and helpfull man. Don't hestitate just book it and experience the Portugees style....????"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Philippe, 어린 자녀가 있는 가족, , 벨기에 I 19 Apr 2015

"Très bien situé. Appartement super."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Simon, 친구들 일행, Paris, 프랑스 I 06 Jan 2015

"Notre séjour dans cet appartement a été vraiment parfait. La situation est excellente tout près de la cathédrale Sé et d'un l'arrêt de la célèbre ligne de tramway n°28 dans un quartier très agréable (Alfama) et très proche des principales attractions du centre de la ville. L'appartement lui-même est situé dans un bel immeuble ancien. Il est très spacieux, plein de charme avec une grande hauteur sous plafond et une décoration très soignée. Le propriétaire a été extrêmement accueillant et serviable."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Bernd, 어린 자녀가 있는 가족, , 독일 I 17 Oct 2014

"Hervorragendes Appartment im Bezug auf Ausstattung und Lage, Renovierung wurde erst Ende 2013 abgeschlossen, alles ist prima in Schuss. Fernando war sehr gastfreundlich u behilflich. Hat uns vom Flughafen abgeholt und zurückgebracht, uns ne kleine nächtliche Stadtführung gegeben u Tips für Restaurants. Wir (Gruppe von 7 Leuten einschl 3 Teens) waren alle begeistert. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Petronella, 친구들 일행, Zuidlaren, 네덜란드 I 14 Oct 2014

"Een prachtig appartement, mooi ingericht, fijne bedden, goed ingerichte keuken, alles aanwezig, kortom een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sander, 친구들 일행, Assen, 네덜란드 I 07 Oct 2014

"Geweldig appartement!! Goede bedden en het sanitair is erg netjes en modern. Ideale locatie dichtbij veel bezienswaardigheden, openbaarvervoer en uitgaansgebied(20min lopen). De eigenaar van het appartement, Fernando, is zeer gastvrij. We waren met een groep vrienden en hebben vooraf gevraagd of hij kaartjes kon regelen voor een voetbal wedstrijd. Dit was geen probleem, hoefden dit zelfs niet vooraf te betalen. Ook ideaal bij dit appartement is dat Fernando je kan ophalen en brengen naar het vliegveld als je met niet meer dan 6 personen bent. Al met al is dit een appartement om aan te raden!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Bruxelles, 벨기에 I 22 Sep 2014

"Esperienza assolutamete positiva. Ottima localizzazione, un po' fuori dalla confusione delle vie più battute dai turisti, ma molto vicino ai principali luoghi da visitare e quindi ideale."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Ottersberg, 독일 I 22 Jul 2014

"Sehr zentrale Lage, komplett renoviertes Apartment, sehr stilvolle Einrichtung."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Edmonton, 캐나다 I 16 Jul 2014

"Great location, very friendly and helpful property manager, walking distance to supermarket and historical attractions in Lisbon, very well equip kitchen, comfortable bedding, very close to public transport. We traveled as a group of 7 adults and a baby and had a wonderful two weeks in Lisbon. I would highly recommend this apartment."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Carola, 친구들 일행, Voorburg, 네덜란드 I 07 Jul 2014

"De eigenaar van dit appartement is een uitstekende gastheer. Geen enkele moeite is hem te veel. In het appartement voel je je direct thuis; het is licht, schoon en smaakvol en efficiënt ingericht. De locatie, vlakbij de kathedraal, is een gemakkelijk uitgangspunt; openbaar vervoer dicht bij. . In de buurt is genoeg te zien en te doen; ook gevarieerde eetgelegenheden. Wie Lissabon bezoekt, kan het beste hier logeren! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Erfurt, 독일 I 15 Jun 2014

"Super Lage! Fenster aber leider nicht sonderlich Schalldicht. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다