개요

위치

후기 (37) 9.3

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 37개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.6
편안함 8.9
가격 9.1
9.3

정렬 기준 :

Michiel Leys, 친구들 일행, Eeklo, 벨기에 I 27 Jun 2016

"Het appartement is ideaal gelegen in Lissabon voor een citytrip. Dicht bij het centrum, om te voet te doen, en ook bij een metrostation voor als je iets verder in Lissabon wilt gaan. Daarenboven zorgt de goede locatie er niet voor dat je in een luidruchtige buurt zit. Er is natuurlijk wel wat beweging overdag, maar 's nachts werden we niet wakker door geluidsoverlast (wij zijn wel stadsmensen, dus misschien zijn wij dit gewoon ). Het appartement zelf voldeed eveneens aan onze verwachtingen. De eerste indruk van het gebouw aan de buitenzijde kan misschien wat afschrikken, maar binnen is alles zoals het hoort. Propere badkamer, deftige keuken met gasfornuis, een zonnig terrasje,... Voor grote mensen zouden de bedden misschien wat klein kunnen uitvallen. Ikzelf ben 1,87 m en mijn vriendin klaagde wel eens dat ik diagonaal over het bed lag. Nu dit is maar een klein minpuntje en beperkte mij niet in mijn slaap. De gastvrouw was aanwezig bij onze aankomst engaff ons de nodige uitleg. Voor onze aankomst had zij ons per mail al veel informatie meegegeven, ook over de omgeving waar we verbleven. Wanneer we nog vragen hadden konden we haar smsen of bellen. Op smsjes gaf zij doorgaans binnen het kwartier antwoord. Een zeer vriendelijke en behulpzame vrouw! Conclusie, een zeer goed appartementje met alle benodigdheden aanwezig voor een geslaagde citytrip!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, , 덴마크 I 06 Jun 2016

"Very nice appartment, location and Marina really offered good help"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Fokko, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 27 May 2016

"Een prettig appartement op een uitstekende locatie. Marina is aardig en behulpzaam. Prettig ook om een tuintje te hebben."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Irina, 친구들 일행, St.Petersburg, 러시아 연방 I 13 Jan 2016

"Добрый день! Очень понравились апартаменты, а именно терраса с бамбуком! Гостеприимная хозяйка Марина, которая позволила выехать позже. Удобные кровати и постель. Один минус - очень крутая лестница при входе, с чемоданами трудно."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Petra, 친구들 일행, Nijmegen, 네덜란드 I 25 Sep 2015

"Prima appartement! Schoon, comfortabel en dichtbij de bruisende wijk Bairro Alto, maar toch geen overlast van het uitgaansleven. Gezellig park in de buurt. Eigenares Marina is vriendelijk en behulpzaam. Spreekt goed Engels. We zouden er zeker nog eens terugkomen..."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Jean-Paul, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nice, 프랑스 I 15 Aug 2015

"Quartier calme mais bien situé et bien desservi,appartement coquet et confortable"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Oss, 네덜란드 I 04 Aug 2015

"Een heel fijn appartement, op een goede lokatie, heerlijk tuintje met stoeltjes. We hebben er elke ochtend uitgebreid ontbeten, en borrelen savonds is ook zeker een aanrader. Leuke eettentjes in de buurt. Evenals het park! Marina kan je goede tips geven. We hebben er met veel plezier verbleven. Een aanrader!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Roques , 프랑스 I 30 Jun 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Hanneke, 친구들 일행, Malden, 네덜란드 I 14 Jun 2015

"Marina is the most friendly host. She gave us good advice how to travel and where to eat. The appartment was clean and cosy and we enjoyed the terrace. We can reccommend the appartment to all families and friends of four people! Marina thank you very much for everything. With kind regards, Joke, Mark, Hanneke en Paul."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Elke, 성인 커플, Bensheim, 독일 I 09 Jun 2015

"Eine wunderbare Gastgeberin und ein tolles Appartement in idealer Lage. Die Terrasse ist wunderschön und ein tolles Goodie im warmen Lissabon."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, nancy, 프랑스 I 16 May 2015

"Appartement idéalement situé, dans le centre historique et à proximité immédiate des transports. Accueil très prévenant et d'une grande gentillesse. L'appartement est calme, confortable, bien équipé et la terrasse très agréable. Nous reprendrions sans hésiter cette location lors d'un futur séjour à Lisbonne. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, Den Haag, 네덜란드 I 14 Oct 2014

"Perfect appartement. Rustige plek, 5 minuten van vele restaurantjes en barretjes. Ook metro op 5 minuten afstand, evt via lift naar metro."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다