개요

위치

후기 (26) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 26개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.1
편안함 8.5
가격 8.8
8.6

정렬 기준 :

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Petersberg, 독일 I 01 Nov 2016

"Das Appartement ist für 2 Personen gut geeignet. Wir waren mit 3 Kindern und 2 Erwachsenen. Da in der Küche kein Platz für einen Tisch ist, war für uns die Esssituation ein wenig schwierig. Die Fenster sind gut, sonst wäre das Appartement total laut, da 3 meter weiter die Tram fährt. Die Wohnung liegt zentral. Die Nachbarschaft und das Viertel sind sehr nett."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Yolanda, 성인 커플, Purmerend, 네덜란드 I 09 Oct 2016

"Prima appartement. Goed gelegen, vlakbij castelo sao Jorge. En richting de Taag veel fadorestaurantjes. Badkamer heeft wat aandachtspuntjes nodig. En het deurslot functioneerde niet naar behoren."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Frederic, 어린 자녀가 있는 가족, Dracy-Saint-Loup, 프랑스 I 28 Aug 2016

"Bonjour, appartement irréprochable situation géographique idéale dans le quartier de l'alfama, tout ce qu'il faut dans les environs. Un grand merci à Ricardo et Ana pour leur sympathie, leur disponibilité et leur confiance."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
LUIS, 어린 자녀가 있는 가족, OSENBACH, 프랑스 I 23 Aug 2016

"Appartement fonctionnel, agréable, idéalement situé au coeur de l'Alfama... Parfait pour un séjour à Lisbonne. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
INMA, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 스페인 I 09 Aug 2016

"Situacion perfecta debido aque el barrio de Alfama es ver en primeralinea como se vive enLisboa. Solo puedo decir sin desmerecer el piso en absoluto que es una edificacion antigua pero con mucho encanto"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Sliedrecht, 네덜란드 I 01 Jul 2016

"Ruim appartement in hartje Alfama gelegen in een lief klein straatje. Mooie/perfecte locatie om hier vandaan de stad te verkennen. Lissabon is geweldig en wij hebben genoten van ons verblijf. Doordat het in het hartje van de wijk ligt is het wel wat rumoerig maar dat heeft ook eigenlijk wel weer zijn charme, de fado op de achtergrond en tram 12 langs de achterdeur. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
익명, 친구들 일행, reze, 프랑스 I 24 Jun 2016

"La salle de bain très très moyen pas d aération le rideau de douche moisi.grille pain cassé et voisinage très très bruyant (chien) sinon bon sejour "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 6
가격 6
7.0
Hans, 성인 커플, Breda, 네덜란드 I 01 Jun 2016

"Toplocatie in de wijk Alfama. Ruim appartement in leuke straat. Schoonmaken mag beter."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 성인 커플, , 프랑스 I 31 May 2016

"Petit appartement très sympa, bien placé et propriétaire très gentil."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Beatrice, 친구들 일행, Crest, 프랑스 I 02 Jan 2016

"En plein quartier populaire, l'emplacement est idéal pour qui veut prendre l'air du temps à Lisbonne. L'appartement est spacieux (à part la cuisine où il est difficile de manger à 3), calme et très propre. On pourrait proposer de changer le rideau de douche qui porte des traces de moisi. Les propriétaires sont fiables et prêts à rendre service pour faciliter votre séjour. Merci à eux"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, , 네덜란드 I 28 Dec 2015

"Erg genoten van Lissabon en de sfeer in de stad. Het apartement bevindt zich midden in Alfama in een rustig straatje aan de voet van het kasteel. Op wat kleine aandachtspunten na (extra kledinghaken voor jassen, leeslamp in woonkamer) een heerlijk comfortabele woning met aan de overkant winkels voor je boodschappen of om een hapje te eten. Vanuit het apartement ook prima te voet of per tram naar het centrum van Lissabon. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Pierre, 어린 커플, byblos, 레바논 I 28 Dec 2015

Pierre rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 6
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다