개요

위치

후기 (35) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 35개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 9.1
편안함 8.9
가격 8.5
8.9

정렬 기준 :

Ruth, 성인 커플, Maaseik, 벨기에 I 23 Jul 2012

"The combination of the possibility while being on a citytrip was very nice! Beside that the appartment was very clean and wel equipped! La latina is a very nice quarter and the metro was very nearby. The madame who did the check in was friendly and helpfull."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ann, 성인 커플, Deurne, 벨기에 I 01 Jul 2012

"Ligging geweldig, rustig en net niet te ver van't centrum. Heel praktisch appartement met al de nodige voorzieningen. Heel hulpvaardige ontvangst, ondanks haar beperkte kennis van de engelse taal. Een terrasje of balkon en 't zou perfect zijn !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, Lexmond, 네덜란드 I 17 Jun 2012

"rustig en modern appartement te weinig daglicht door te donkere gordijnen"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.5
Marjan, 성인 커플, Amersfoort, 네덜란드 I 06 Jun 2012

"Ruimte, gunstige ligging, schoon, rustig Zwembad zat dicht, echt jammer! Had het helemaal afgemaakt!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Elisabeth, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heemskerk, 네덜란드 I 27 May 2012

"Voelde me erg veilig, door dubbele deuren en camera bij ingang. Het was er schoon en netjes Alles in prima staat Een bad had nog meer luxe-gevoel gegeven... De gastheer had misschien iets meer gastheer kunnen zijn door wat tips over de stad, omgeving, ed te geven."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
jose manuel, 친구들 일행, malaga, 스페인 I 03 Jan 2012

jose manuel rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
arantxa, 어린 자녀가 있는 가족, Ordizia, 스페인 I 12 Dec 2011

"Nos ha encantado, tanto el trato, como el apartamento como la ubicación del mismo. Repetiremos."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
winfried, 성인 커플, pijnacker, 네덜란드 I 20 Nov 2011

"dichtbij bezienswaardigheden en metrohalte foto zwembad klopt niet en was bovendien alleen in de zomer te gebruiken"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
Eduardo, 다 큰 자녀가 있는 가족, Santander, 스페인 I 02 Nov 2011

"La decoración y el equipamiento"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Janet, 성인 커플, Wellington, 뉴질랜드 I 09 Oct 2011

"WE loved staying at the apartment, excellent kitchen stuff, roomy, very quiet and very central, very handy to supermarkets, Internet, metro, Atocha station . Very secure."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Lodewijk, 어린 커플, Groningen, 네덜란드 I 05 Oct 2011

"Goede ontvangst en de eigenaar spreekt Engels.Goed vorziene keuken. Locatie is erg prettig(20 minuten lopen vanaf centrum)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다