개요

위치

후기 (49) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 49개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.6
편안함 8.4
가격 8.6
8.6

정렬 기준 :

Egbert, 성인 커플, Assen, 네덜란드 I 10 May 2013

"Hoewel een klein appartement, was het van alle gemakken voorzien en alles was aanwezig. De bedbank sliep goed, hadden we op het eerste gezicht niet verwacht. Rustig, geen stadslawaai, van de buren hoorde je wel eens wat, logisch, maar zeker niet storend. De check-in was goed. We hadden afgesproken om half elf uit te checken, in aan wezigheid van de eigenaar. Om 10.55 uur was er nog niemand aanwezig, dus toen zijn we maar vertrokken. Vandaar dus ook de beoordeling 'teleurstellend'. Het zou plezierig als men wat meer praktische info zou geven, bv. waar het afval te laten etc. In een appartement wat zo hoog wordt gewaardeerd verwacht je niet dat in de badkamer en het toilet de verf van de muren bladdert, of dat er vanwege lekkage een bakje onder de verwarming moet staan."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.0
SSJ, 어린 자녀가 있는 가족, Nuenen, 네덜란드 I 12 Feb 2013

"The appartment is tiny but well equiped and clean. It was perfect for us (family with 2 young children), but in my opinion it would be too small for 4 adults. The sofa couches are comfortable and the bathroom with separete toilet is great. Very friendly reception by Bilal, the person that represented the owners. We came by car and parked in Vinci Park Magenta without problems. It's a 20 minutes walk from the parking to the appartment. A list of good restaurants in the area would have been a nice touch and the kitchen lacked of a cutting board for bread."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Konstanz, 독일 I 17 Nov 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.5
Dmitry, 다 큰 자녀가 있는 가족, Sankt-Petersburg, 러시아 연방 I 16 Oct 2012

"Хорошее месторасположение: недалеко от метро; чистый, тихий истинно Парижский район. Отсутствие необходимых туристу мелочей: гель/шпмпунь для душа, мыло для рук, разделочноя доска, острый нож, губки для мытья посуды. Ржавый гейзер-коекварка также не добавил уюта."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.5
Susan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Redditch, 영국 I 23 Sep 2012

"It is in a great location making getting around Paris, very easy. The apartment is well laid out and comfortable to stay in. I would highly recommend it to anyone who wants to stay somewhere that is of a very good standard and is well fitted to suit up to 4 people. We loved eating in as well as out, and found the sleeping arrangements more than adequate. Although situated in the middle of Paris, and next to a restaurant, it was quiet and not at all noisy. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
trutz, 나홀로 여행자, Grasbrunn, 독일 I 21 Sep 2012

"gute, ruhige Lage, sehr freundlicher Empfang Bettwäsche etwas ramponiert, für mehr als zwei Personen ist die Wohnug ungeeignet."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.5
Adrie, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heerhugowaard, 네덜란드 I 11 Sep 2012

"Na de drukte van de stad, was het fijn thuiskomen in dit rustige appartement. Ondanks de kleine ruimte, was bijna alles aanwezig. Er was geen broodplank aanwezig en water uit de airco lag op de vloer. Hebben geregeld water moeten opdweilen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 10
8.8
Sonja, 다 큰 자녀가 있는 가족, Pretoria, 남아프리카 I 23 Jul 2012

"The cosyness of the apartment as well as the location of the apartment - excellent! Thank you and we hope to see you again one day!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
René, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 11 Sep 2011

"Location"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Asunción, 어린 자녀가 있는 가족, Dos Hermanas-Sevilla, 스페인 I 07 Aug 2011

"Ubicación, personal check-in/out, tranquilidad de la vivienda."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
F.J., 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 31 May 2011

"Het appartement had alles wat nodig is en is heel comfortabel gelegen in een heerlijke buurt. De bedden waren uitstekend en geen enkel geluid van de straat drong door in het appartement. Een aanbeveling! Het was wat lastig om telefonisch contact te leggen met de verhuurders, maar ze waren heel vriendelijk en bereidwillig."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
8.5
JOSEFA, 어린 자녀가 있는 가족, sevilla, 스페인 I 13 May 2011

"La ubicación perfecta para poder ir andando a muchos de los monumentos mas emblemáticos y a la red de metro. Justo para cuatro personas, limpio, buenas camas y todo lo necesario en una casa. Los propietarios encantadores y amables en todo. Ha sido una estancia perfecta. Justo lo que necesitabamos. Nada, si acaso pocas toallas para los 6 días que hemos estado."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다