개요

위치

후기 (17) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 17개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9,6
청결 상태 9,0
편안함 8,9
가격 8,9
9,1

정렬 기준 :

Peter, 어린 자녀가 있는 가족, AMERSFOORT, 네덜란드 I 12 May 2015

"Prachtig appartement op een geweldige locatie binnen de Montmartre. Metrostation Abbesses ligt om de hoek waardoor je in no-time alle highlights van Parijs aan kan doen. Maar de buurt zelf is een grote meerwaarde. Sacre Coeur en Place du Tetre op loopafstand en plenty geweldige kleine winkels en bistro's in de directe omgeving. Appartement zelf is ruim en met smaak ingericht. Aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eddy, 성인 커플, wuustwezel, 벨기에 I 12 Dec 2014

"good location,nice apartment,full of art,Nice place to stay"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8,5
Michael, 성인 커플, Strathalbyn, 호주 I 21 Nov 2014

"Great stay, location fantastic, village feel great food strongly advise people to try!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Glenn, 어린 커플, Brisbane, 호주 I 13 Oct 2014

"A beautiful apartment right in the heart of Montmarte. So comfortable with everything we needed to relax and enjoy ourselves. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
John, 성인 커플, Dundee, 영국 I 08 Oct 2014

"The apartment is lovely and in a perfect area. Jut out the door and turn left for many cafes and bars. Not far to the Sacre Coeur which is a must see.Also very handy for the metro and travel to any part of Paris which is simple to use and very cheap. Le Cave, which is just around the corner, has some lovely wines to take back to the apartment but is quite expensive if you want to drink within the premises. All in all a lovely area and we have been coming for 10yrs. One small point is the flat seems quite cluttered with so many art pieces which are lovely but maybe a little too much. Sue, who welcomed us to the flat, was very helpful and made us feel a home. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
John, 성인 커플, Artarmon, 호주 I 22 Jun 2014

"This is an apartment you can relax in but is still handy if you want to get out and about. Metro stations nearby will get you anywhere in Paris and the local food stores are fabulous. There are some issues for tall/large people but this probably applies to any accommodation in Paris. We were comfortable here and would be happy to stay here again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
Joost, 어린 자녀가 있는 가족, Tilburg, 네덜란드 I 09 May 2014

"Gezellig appartement in leuke buurt op met veel eetgelegenheden. De kunst aan de muur is erg (te ?) belangrijk bij check-in en check-out."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7,8
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 02 Mar 2014

"Wij zijn uitermate vriendelijk ontvangen door de verhuurder/eigenaar. Hij was heel behulpzaam. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Zelfs koffie en thee stond klaar. Een heerlijk ruime slaapkamer met een goed bed, en een ruime twee persoons slaapbank in de woonkamer. Het appartement ligt in een rustige straat, maar je zit dichtbij metro station en het gezellige Montmartre met gezellige restaurantjes, leuke winkels en heerlijke bakkers op loopafstand. Wij voelden ons er direct thuis. Het is wel gehorig, maar het heeft onze nachtrust niet negatief beinvloed. Een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
익명, 친구들 일행, Aachen, 독일 I 19 Feb 2014

"Das Appartment ist wunderschön und so liebevoll eingerichtet wie es auf den Bildern zu sehen ist. Obwohl in einer der touristischten Gegenden von Paris gelegen, schläft man dort ruhig und, dank des fantastischen Bettes, wie Gott in Frankreich! Sehr empfehlenswert!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Joan, 비즈니스 출장맨, Aiguaviva, 스페인 I 16 Dec 2013

Joan rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,5
익명, 성인 커플, Zoetermeer, 네덜란드 I 28 Oct 2013

"Prettig appartement in een relatief rustige straat in een verder dynamisch Montmartre. Echt een plek om even aan de hectiek van Paris te ontsnappen. De kunst zorgt voor een bijzondere sfeer, evenals de kruip-door-sluip-door-keuken. De ontvangst door Catherine is vriendelijk. Bakker om de hoek en ander winkels op loopafstand. Wat ons betreft een veel aangenamer verblijf dan een anoniem hotel van een grote keten. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8,3
익명, 성인 커플, Moscow, 러시아 연방 I 07 Oct 2013

"all equipment is available, it is pleasant to live the creaking bed and the floors"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 10
8,8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다