개요

위치

후기 (84) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 84개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 8.1
편안함 8.8
가격 8.9
8.8

정렬 기준 :

Mohammed, 다 큰 자녀가 있는 가족, pierrefitte sur seine, 프랑스 I 18 Oct 2016

Mohammed rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, CHAUMONT GISTOUX, 벨기에 I 16 Oct 2016

"Appartement dans un quartier plutôt agréable malgré les énormes travaux de voirie dans la rue. Tranquile et sans trop de bruits. Les accès sont protégés et on a une place de parking ce qui est un vrai plus à Paris. Les acces métro sont un peu loin surtout quand on est avec un petit enfant. L'accueil et l'accompagnement, par Cathy la gestionnaire, est chaleureux et incroyablement gentil. On est comme en famille... Par contre, l'appartement est assez basique et limite sâle. Et la chambre d'enfant très mal isolée et sans volets avec les rideaux qui n'isolent rien. Donc, impossible d'y faire dormir notre enfant."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 4
편안함 6
가격 6
6.5
Scarlett, 비즈니스 출장팀, Mexico, 캐나다 I 09 Oct 2016

"The apartment is clean well located you have a bus in the virner to go to la opera. It is a little bit old but in Paris i guess it is part of what is Paris. It has a lot of security. The wifi was not working. The managers, the neighbors were amazing people. They received us like family offered us food. So that was very nice from our stay in that apartment neeting those people. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 비즈니스 출장팀, truro, 영국 I 14 Sep 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 09 Sep 2016

"Goede service, goede ligging, leuk appartementje als je kijkt naar prijs kwaliteitverhouding!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Akiko, 친구들 일행, Tokyo, 일본 I 15 Jul 2016

"We had a wonderful staying in Paris. The Bus stop is very close 3min by walk, easy to get the Opera area(20 min by bus) So Ouest which is the big shopping American taste mall is very close as well(10 min by walk). In this House, The Shower is worked well, master bedroom is comfortable, sofa is as well, Useful WIFI, kitchen. A owner Cathy, she is very welcomed to us served a lunch, the other day, she served us for very good crepe breakfast. We can see the tour Eiffel at the terrace.(but only at the top)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Dora, 성인 커플, Oswestry, 영국 I 26 May 2016

"The perfect Paris experience. 17th Arondissement is a wonderful location if you want to do Sacre Coeur, Arc De Triomphe, Champs Elysees and all the wonder of Paris. But then the metro is easy to navigate and the Port de Clichy is only about 10 minutes walk...from which you can get to the Moulin Rouge etc. The apartment was lovely, and most of all our host...the beautiful Cathy...Oooh-la-la. She clued us in on the best way to execute our itinerary and greeted us with home made cake and drinks. She was utterly wonderful. THEN on checkout, she walked us to the bus stop...in her SLIPPERS! Amazing property, great experience and would thoroughly recommend. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
DAVID, 어린 자녀가 있는 가족, Santa Cruz de Tenerife , 스페인 I 28 Mar 2016

"Lugar comodo para compartir con familia cuenta con todo lo necesario para una estancia agradable, fuimos mi pareja y mi nena de 1 año. La encargada Mme Cathy y su marido dos personas muy cordiales en el check-in y el check-out super serviciales y atentos. La ubicacion buena a unas 15 min a pie del Arco del Triunfo. Y cerca a dos bocas de metro ( eso si con niños muy pequeños se hace lejos) mejor tomar los autobuses que pasan por la puerta mas comodo para conocer la ciudad. Siendo breve de poder repetir lo haria y lo recomendaria desde luego. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, monnickendam, 네덜란드 I 05 Mar 2016

"Het appartement was prima. Goed verzorgd, mooi uitzicht zo hoog. Wat fijn was was de gratis parkeergarage, die ons gewezen werd door een wel heel aardige concierge. In de buurt werd veel gebouwd maar daar hebben we geen last van gehad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Venlo, 네덜란드 I 13 Feb 2016

"Berthier terrace ligt in een stille woonwijk. Op 10 of 15 min lopen ligt een metro station, buslijn stopt dichterbij het appartement. Mw Cathy is zeer vriendelijk en behulpzaam en legt alles goed uit. Beddengoed en handdoeken waren allen fris/schoon. Het appartement zelf vond ik niet schoon. Wifi werkt prima, tv alleen Franse zenders. Lift aanwezig. Uitzicht is niet spectaculair, topje van Eiffeltoren is wel zichtbaar. Al met al in verhouding prijs-kwaliteit, een prima plek als uitvalsbasis. Volgende keer zou ik meer centraal kiezen voor meer Franse levendigheid op straat."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
8.0
Djamel, 성인 커플, , 프랑스 I 17 Dec 2015

"L'expérience a été grande.5 minutes à pied du métro . Le Gérante Mme Khaty était très serviable et très attachante et l'appartement a été .l'appart étais vaste très bien aménager très agréable éclairer avec ces deux balcon et bien situer Si j'ai été poussé à faire un commentaire négatif, je dirais que la propreté étais peut satisfaisante .""

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 7
가격 7
7.5
Gerardus, 친구들 일행, Buitenkaag, 네덜란드 I 10 Nov 2015

"Appartement is comfortabel genoeg voor 3 personen. De buurt is niet toeristisch, maar een wijk in ontwikkeling wat op zich ook wel interessant is. Openbaar vervoer is goed en er zijn genoeg faciliteiten. De manager, mevr. Cathy, die met haar gezin naast het appartement woont, is zeer gastvrij en behulpzaam en doet er alles aan het verblijf naar je zin te maken. Misschien nog een tip voor diegenen die met de trein komen: Bus 54 stopt voor Station Gare du Nord, uitstappen bij Porte Clichy en dan is het nog ca. 8 minuten lopen langs Blvd Berthier tot je bij het appartement bent."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다