개요

위치

후기 (84) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 84개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 8.1
편안함 8.8
가격 8.9
8.8

정렬 기준 :

Taner, 어린 자녀가 있는 가족, Bielefeld, 독일 I 13 Oct 2015

"Sehr netter Empfang inkl. Kuchen durch Fr. Cathy & Familie. Hat uns bei der ersten Orientierung bzgl. Einkauf, Metro etc. viel geholfen. Die Wohnung ist gut ausgesttatet inkl. Geschirrspüler und Waschmaschine."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Roelofarendsveen, 네덜란드 I 16 Aug 2015

"We werden ontvangen door de echtgenoot van mevrouw Cathy en op een later moment hebben we heerlijk crêpes gegeten bij haar en een leuk gesprek gehad. Toen het boven 30 graden was werd ons airco aangeboden en daar hebben we een avond en nacht gebruik van gemaakt. Berthier Terrace hebben wij als een prima uitvalsbasis ervaren om Parijs te verkennen. Op loopafstand zijn er drie metrostations, een supermodern winkelcentrum en enkele warme bakkertjes. Voldoende handdoeken aanwezig. De enige opmerkingen zijn dat de vaatwasser onvoldoende wast en het koffiezetapparaat aan vervanging toe of ontkalkt moet worden. De gastvrijheid, de ruimte en de ideale parkeerplek voor de auto maakten het voor ons tot een heerlijk appartement. En Parijs zelf houd je in de stad actief!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
8.0
maura, 가족동반 비즈니스 출장맨, , 이탈리아 I 22 Jun 2015

"TUTTO OK TRANNE IL CHECK-IN ENTRAMBI I NUMERI DEI RESPONSABILI NON ERANO RAGGIUNGIBILI E/O NON RISPONDEVANO .. PER IL CHECK-OUT PERO' GENTILISSIMI CI HANNO ACCOMPAGNATO AL TERMINAL DELLA NAVETTA ANZICHE' FARCI PRENDERE IL TAXI LA NOTA DOLENTE E' LA PULIZIA PRATICAMENTE INESISTENTE...."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 4
편안함 8
가격 8
7.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Raamsdonksveer, 네덜란드 I 18 Jun 2015

"Prachtig compleet appartement. De gastvrouw is ontzettend aardig en behulpzaam. Bij aankomst kregen we een schaal vers fruit, ook heeft ze veel tips gegeven over het openbaar vervoer en ons de betere bakkers aangewezen. Er zijn 2 balkons, aan de achterkant kijk je uit op andere complexen met veel groen ertussen. Aan de voorkant kijk je uit op de levendige straat Berthier en een deel van de Eiffeltoren is te zien. Dichtstbijzijnde metrostation is zo'n 10 minuten lopen maar er vertrekken ook bussen voor de deur. Absoluut een aanrader om hier te verblijven. De locatie, comfort en de gastvrijheid krijgen daarom ook hoge cijfers. Nog een extra is dat je de auto onder het complex in de garage kan parkeren. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Martin, 어린 자녀가 있는 가족, BORCULO, 네덜란드 I 08 May 2015

"Geweldige ontvangst door madame Gathy, bushalte voor de deur van appartement . Gelegen op bovenste etage waardoor je ver kon kijken en de eifeltoren verlicht kon zien. Auto kon je onder appartement kwijt ideaal. 4 dagen geweest en groot gedeelte van Parijs gezien met openbaar vervoer."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Anna Amalina, 어린 자녀가 있는 가족, Bern, 스위스 I 20 Apr 2015

"Berthier Terrace is a clean apartment suitable for a small family like us. Mme. Cathy who received us is such a jovial person who jogged to guide us to the underground car park (we love the fact that the apartment comes with a highly secured car park). Mme. Cathy also welcomed us with a bowl of fruits and even sent another plate of mixed fruits the following day. The apartment is situated not too faraway from Champs Elysee and Arc de Triomphe (around 15-20 mins walk). I will surely consider Berthier Terrace in my future visits to Paris."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oosterhout, 네덜란드 I 02 Feb 2015

"Het was een zeer prettig verblijf. Nadat we Cathy hadden bericht dat we in de buurt van appartement waren, maar door wegwerkzaamheden oponthoud hadden, is zij naar onze auto gekomen en heeft ons toen de weg gewezen. Super ontvangst. Daarnaast werden wij de volgende ochtend met een heerlijk ontbijt met crêpes verrast. Hebben een erg prettig verblijf gehad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
BW , 어린 자녀가 있는 가족, Heerenveen, 네덜란드 I 02 Jan 2015

"Behulpzaam en heel aardig. Internet werkt uitstekend, mooie ligging tov trekpleisters! In kinderslaapkamer tocht het behoorlijk maar gelukkig sliep het het op de bank ook goed. Let op bij eindafrekening dat er geen parkeerkosten worden gerekend."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
Carla, 친구들 일행, Enschede, 네덜란드 I 08 Dec 2014

"Een geweldig appartement. Het ontvangst door de buurvrouw was hartverwarmend. Als pluspunt een mooie parkeer mogelijkheid. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Stefano, 성인 커플, , 이탈리아 I 11 Nov 2014

"posizione e quartiere compensata dal delizioso e confortevole appartamento le metro non sono vicine"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Francesca, 다 큰 자녀가 있는 가족, Sydney, 호주 I 07 Nov 2014

"We just returned from a short holiday in Paris where we stayed at the Berthier Terrace apartment. Mme Cathy's generosity and kindness is unique. As soon as we arrived Mme Cathy welcomed us with afternoon tea in her beautiful apartment and explained us how to get to the main touristic attractions by bus or train. This was extremely helpful as my parents are in their 70's and cannot walk long distances but with Mme Cathy's directions and tips on public transport, we managed to see everything we wanted and more! She is one of a kind and she is also really funny. The apartment is really clean and well equipped with anything you may need. It is situated in a nice and safe area and supermarkets are close by. We had a great time in Paris and we owe it to Mme Cathy and her friendly attitude. Definitely recommended. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Marion, 어린 자녀가 있는 가족, Filderstadt, 독일 I 30 Oct 2014

"Das Appartment war klasse, gleich gegenüber der Bushaltestelle, 5-10 Minuten bis zur Metro. Es war sehr sauber, alles vorhanden und die Vermieterin war großartig! Der Empfang ein echtes herzliches Willkommen und auch während des Auftenthaltes war alles mehr als einwandfrei!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다