개요

위치

후기 (8) 7.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 7.3
청결 상태 7.5
편안함 8.6
가격 7.8
7.8

정렬 기준 :

Joanne, 친구들 일행, Perth , 호주 I 10 Nov 2016

"The location was fantastic. We had trouble contacting the owner on our arrival as they had provided the wrong number but that was the only issue. The apartment was lovely except for the really bad bathroom situation. The bathroom flooded every time we had showers and the floor boards were lifting as a result. This meant we couldn't even shut the bathroom door! Hopefully it has been fixed but if not, I wouldn't stay here. It was such a pity because the location and décor was great. It is noisy at night if you keep your windows opened but there is fantastic vibe listening to all the restaurant activity below. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 4
편안함 10
가격 8
7.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Diepenheim, 네덜란드 I 31 Jul 2016

"Prima appartement op goede lokatie in gezellige buurt. Zou het in Parijs opnieuw kiezen. Appartement had alles wat nodig was voor 3 personen over twee slaapkamers. Eindoordeel: Goed! "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Albert, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 미국 I 19 Jul 2016

"Authentic Paris apartment. Very unique and nice part of town. Many places to eat and other shops. It is above a restaurant/bar and small square. If your coming to Paris to sleep, its a mistake. Too many things to see and experience. We stayed out till 10 or 11 each night and have 2 kids(8 & 12). Sun sets at 10:30 in summer time. Thank you to the management company- very polite, nice and helpful. Every place we stayed had a few problems. None major, don't expect perfection in Europe"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Eveline, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 27 May 2016

"De ontvangst was dramatisch slecht. Het opgegeven telefoonnummer werd niet beantwoord. Berichten kwamen, via een ander telefoonnummer, per sms,zodat direct telefonisch contact aanvankelijk niet mogelijk was. We hebben, op de afgesproken tijd, een uur in de regen staan wachten voor het appartement. Toen kwam er een sms bericht dat de sleutel nog bij de cleaning lady was. We hebben toen contact opgenomen met de organisatie en pas ´s avonds om 8 uur konden we in een ander appartement terecht. We werden door een stugge vrouw ontvangen, nadat we ook bij dit vervangende appartement een uur hadden staan wachten. Zij wilde niets horen van onze klacht over de gebrekkige communicatie met haar,en liet ons zwijgend de flat zien. 2 dagen later konden we pas in het gereserveerde appartement. Het appartement was super mooi en sfeervol en de locatie idem dito."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
7.5
Willi, 친구들 일행, Koblenz, 독일 I 03 Apr 2016

"Die Lage und Nachbarschaft ist fantastisch. Die Ile de la Cite ost in 15 min. zu Fuss erreichbar. Unzaehlige Cafes, Restaurants und Lebensmittelgeschaefte sind in unmittelbarer Naehe - ganz nah ist der Pantheon, sowie Jardin du Luxembourg."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Kesteren, 네덜란드 I 02 Jan 2016

"Mooi appartement in heerlijke buurt. Aan een rustig pleintje waar alle voorzieningen aan zitten. Wij komen zeker nog eens terug. Aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 28 Dec 2015

"Prima appartement in een leuke buurt. Minpuntje: aantal pannen voor dit appartement onvoldoende."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
6.5
Marcel, 다 큰 자녀가 있는 가족, Leiden, 네덜란드 I 26 Oct 2015

"Mooie locatie direct aan Place du Contrascarpe en midden tussen de vele restaurantjes in hartje Quartier Latin. 's Avonds wel een drukte van jewelste en gezelligheid tot in de nachtelijke uurtjes. Op loopafstand van vele bekende gebouwen. Appartement is sfeervol, maar zwevende houten vloer In woonkamer en een slaapkamer kraakt en zucht. Deze zou vervangen moeten worden. Verder kunnen wat extra lampen worden geplaatst. Kortom even een kleine investering en je hebt een top-appartement voor degenen die in het bruisende hart van Parijs willen zitten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다