개요

위치

후기 (96) 9.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 96개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.5
편안함 9.1
가격 9.3
9.4

정렬 기준 :

Warwick, 성인 커플, Adelaide, 호주 I 01 Sep 2015

"The wi-fi was very unreliable and disconnected frequently. Two wi-fi connections were available and both performed poorly. Kitchen utensils were too basic. One saucepan unusable because it had a broken handle. There was no bread knife, cooks knife or vegetable peeler. Apartment was so small there was no table and chairs. Location was very good and quiet. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
익명, 성인 커플, Huizen, 네덜란드 I 16 Aug 2015

"leuk appartementje dat op een chique locatie ligt in de wijk Montmartre dicht bij de metro en alle bezienswaardigheden in Montmartre"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Willeke, 성인 커플, Leiden, 네덜란드 I 09 Mar 2015

"Het appartement ligt aan de voet van de Sacre Coeur, aan een gezellige straat met allemaal restaurants en winkels. De ontvangst door Benjamin was uitermate hartelijk. Het bed was niet breed maar we hebben goede nachtrusten gehad. Wel zou het appartement (je) wat beter schoongemaakt moeten worden en wij zouden zo'n kleine ruimte allemaal witte wanden geven zodat het optisch wat groter lijkt. Toch hebben we genoten van ons korte verblijf."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
8.0
Mehrdod, 성인 커플, Gloucester, 영국 I 16 Jan 2015

"The apartment is in a perfect placement if you wish to take in all the sights of Paris with the easy transport links and the beautiful scenarie if you enjoy walking "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Tanja, 친구들 일행, Winsum, 네덜란드 I 25 Dec 2014

"IT was very comfortabel to metro station, very easy to find from Paris Nord. THE only minus is slow internet. Some times iT was not all ."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.5
Cindy, 친구들 일행, Enschede, 네덜란드 I 21 Dec 2014

Cindy rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Margaret, 성인 커플, Hamilton Ontario, 캐나다 I 27 Sep 2014

"Just as advertised. Really enjoyed our stay. Would recommend this as a place to stay to friends. Judy and John Steinhoff"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
익명, 어린 커플, München, 독일 I 12 Aug 2014

"Ausgesprochen nette und unkomplizierte Menschen, lief alles wie geplant, alles war vorbereitet, gutes Englisch, Wohnung war sauber und der Preis auch angemessen, gerne wieder! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Karin, 성인 커플, Rosmalen, 네덜란드 I 28 Jun 2014

"Ons appartement was niet Caulain Noir, daar was waterschade waardoor wij moesten uitwijken naar een ander appartement . De verhuurder meldde mij dit bij aankomst, maar had mij de dag voor vertrek hier al over gemaild. Ik ben niet een dagelijkse maillezer dus had ik dit gemist. De verhuurder was uitermate behulpzaam, vriendelijk, en ons alternatieve appartement lag in dezelfde buurt. Het was zelfs iets groter en van alle gemakken voorzien. Dus zeer tevreden"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Karlsruhe, 독일 I 21 Jun 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Peter, 성인 커플, Hoek, 네덜란드 I 27 May 2014

"Small, but complete. Internet wasn't really fast. We had a fantastic stay in Paris!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Delft, 네덜란드 I 13 May 2014

"Klein maar fijn, goed bed, stil, dicht bij de metro."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다