개요

위치

후기 (11) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 11개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.5
편안함 8.6
가격 8.8
9.1

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Brecht, 벨기에 I 08 Dec 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, , 프랑스 I 28 Nov 2016

"Appartement très bien situé, confortable. Dans la chambre ça serait un plus si il y avait des rideaux occultant.. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Guillermina, 성인 커플, , 스페인 I 22 Nov 2016

"Estupenda estancia en un apartamento genial situado. El dueño y la persona que nos recibió, amabilísimos. Sin duda, repetiremos cuando volvamos a París."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Marjon , 성인 커플, Heerhugowaard, 네덜란드 I 10 Nov 2016

"Het appartement is zeer centraal gelegen, pal naast station Les Halles. Het is een klein, redelijk comfortabel appartement zonder uitzicht. Als uitvalsbasis voor het bezichtigen van de high-lights van Parijs voldeed het prima aan de verwachtingen. Het bed ligt prima, de douche is lekker warm en ook de wifi werkte prima. De keuken is uitgerust met een 2 pits elektrische kookplaat, losse magnetron en koelkast. De keuken uitrusting is verder basic maar voldoende voor 2 personen als je er alleen ontbijt/luncht. Het appartement (5 hoog) is te bereiken met een smalle lift. Tegenover het appartement staat de grote Saint-Eustache kerk. Deze slaat gelukkig in de nacht de klok niet. Schuin aan de overkant zit een kleine supermarkt die een verrassend groot assortiment producten verkoopt. Het restaurant 'Foie Gras' aan het eind van de straat vinden wij een aanrader! Uitstekend eten en zeer vriendelijke bediening. In grote tegenstelling tot 'Jetlag' op de andere hoek, daar was het personeel ronduit onbeschoft en de prijzen onredelijk hoog. (€ 8,- voor 1 biertje) Wij hebben al met al 4 prima nachten doorgebracht in Les Halles Jaunes."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Kristine, 어린 커플, Hamilton, 뉴질랜드 I 06 Jun 2016

"A small apartment in the centre of Paris. Great location, easy access to metro, walking distance to many locations, friendly and helpful apartment manager."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Loenen aan de Vecht, 네덜란드 I 27 May 2016

"Knus appartement, prima ligging!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 비즈니스 출장맨, MANOSQUE, 프랑스 I 21 Mar 2016

"Séjour parfait, accueil des plus chaleureux."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Yves, 성인 커플, Saint etienne, 프랑스 I 09 Dec 2015

"appartement propre et bien équipé dans un quartier vivant et près des commerces il est très bien situé on peut visiter beaucoup de sites a pied le propriétaire est sympathique et disponible"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
RIVENS, 다 큰 자녀가 있는 가족, PETIT BOURG, 프랑스 I 26 Aug 2015

"Super bien situé !!! A 10m de la rue Montorgueil, quartier vraiment génial...!!! Appartement assez petit quand même, plus que ne laisse penser les photos. A 3 c'est un peu juste... Déco sympathique. Un bémol !!! Mon fils avait oublié des vêtements, on a appris qu'ils avaient été jetés à la poubelle quand nous somme repassé 15 jours après à Paris... Pas très sympa...!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Tilburg, 네덜란드 I 17 Aug 2015

"Zeer centraal. Vlak bij het metrostation Les Halles, veel restaurantjes, supermarkt en nog geen 10 min lopen van het Louvre. Toplocatie voor deze prijs. Klein maar prima appartement met goede service en een lekker bed."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Tom, 어린 커플, Lelystad, 네덜란드 I 08 Aug 2015

"Very nice apartment, with a little kitchen and a comfortable bed. The location is just amazing (10 mins from the louvre) and the neighbourhood has all kind of bars, supermarkets etc. We had a great experience."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다