개요

위치

후기 (32) 8.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.3
청결 상태 7.8
편안함 8.5
가격 8.1
8.2

정렬 기준 :

Florence, 나홀로 여행자, Ziefen, 스위스 I 12 Jul 2011

"Lage, Austattung Für das Ein- und Auschecken sollten die Codes für die Türen bekannt gegeben werden. Bin nur durch Zufall in den Hof gekommen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8.8
Serban, 성인 커플, Constanta, 루마니아 I 31 May 2011

"The bad. It is to small and the smell in the apartment ..............."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.8
Swanny, 성인 커플, Oss, 네덜란드 I 07 May 2011

"De check in en check out, gezellig appartement, heel gezellige wijk, veiligheid, ligging, alle spullen mogen we evt gebruiken inclusief verbruiksartikelen voor koken etc."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Rosario, 아르헨티나 I 15 Oct 2010

"Lindo apartamento, muy bien ubicado y con todo lo necesario"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Corinne, 친구들 일행, Zierikzee, 네덜란드 I 18 Sep 2010

"Hele mooie locatie, vanuit het raam is de Sacre Coeur te zien. Een gezellige, drukke wijk. Carrefour en metro op loopafstand. In het appartement was alles aanwezig en was van alle gemakken voorzien. Check in en check out liep perfect, we konden er al 7 uur ´s ochtends in! Het servies en bestek was niet schoon."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
8.0
Jörg, 성인 커플, Neustadt Aisch, 독일 I 11 Sep 2010

"excelent located and absolutely quiet, decent interior, fully equipped kitchen the shower head coult not be fixed"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.3
Hans, 성인 커플, RIJEN, 네덜란드 I 05 Sep 2010

"De rust : Geen buitengeluiden, afgesloten binnen- plaats. Oud gebouw,maar goed onderhouden en schoon. Goed bed; keuken compleet ingericht. In directe omgeving van gezellige straatjes. Douche-kop kon niet worden opgehangen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 7
8.3
Bia, 친구들 일행, Rio de Janeiro, 브라질 I 02 Jul 2010

"its location is great and quiet, yet just a block from Montmartre! it was clean and confortable. will come back for sure"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다