개요

위치

후기 (75) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 75개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 8.7
편안함 8.3
가격 8.4
8.6

정렬 기준 :

Peter, 다 큰 자녀가 있는 가족, Petersfield, 영국 I 01 Aug 2011

"Claire who looks after the apartment was very helpful and kind. The situation in Montmartre is brilliant. Claire's contact details for use with a foreign mobile phone were very confusing. It would be best if you gave the host my i.e. the customer's mobile phone no."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

“Hi Peter, Thanks for your comments. For your information, the owner also receive the client's phone number, so you both can contact each other! Thanks again!”

Jacinta, 다 큰 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 01 Aug 2011

"knus appartement vlakbij place du tetre en heerlijke restaurants."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Christa, 어린 자녀가 있는 가족, Riverton (WA), 호주 I 17 Jul 2011

"Location"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Dagmar, 어린 자녀가 있는 가족, Einsiedeln, 스위스 I 21 Jun 2011

"Excellent location. Charming apartment, very Parisian."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
annemarie, 성인 커플, Hilversum, 네덜란드 I 05 Jun 2011

"Gezellig appartementje in mooie rustige straat in het beste deel van Montmartre, een trap verwijderd van Place du Tertre. Contactpersoon Claire is hartelijk en behulpzaam. De toegangstrap naar het appartement is oud, donker en verzakt."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
marion, 다 큰 자녀가 있는 가족, veghel, 네덜란드 I 01 Jun 2011

"De prettige sfeer in de wijk, alles bij de hand, prima service Claire"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
tessa, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 30 May 2011

"Het is een prettig appartement. Het voelde echt als mijn huis gedurende de paar dagen dat we er zaten. De ligging is perfect, de gastvrouw was erg goed, en de tijden om in en uit te checken zijn flexibel."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Schwerin, 독일 I 11 May 2011

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.5
Ronald, 다 큰 자녀가 있는 가족, Tolga, 호주 I 08 May 2011

"location was perfect"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.3
Laurent, 어린 자녀가 있는 가족, Harderwijk, 네덜란드 I 28 Apr 2011

"De ligging, in een rustig straatje, bomen bij het huis, en maar 1 trapje verwijderd van het place du Tertre. De check in/out was zeer vriendelijk, er werd direct wat te drinken aangeboden, vele tips gegeven over waar te eten en waar niet! Het appartement is zeer compleet, koffie, thee, suiker... maar ook föhn, strijkbout/ijzer, schoenenpoets, wasmachine, vaatwasser..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Anja, 다 큰 자녀가 있는 가족, Ruddervoorde, 벨기에 I 18 Apr 2011

"alles was aanwezig, zelfs bed- en badlinnen. Daar had ik helemaal niet op gerekend de ligging vond ik ook super. Vlakbij een toeristische trekpleister en toch in alle rust. alles was OK! de reacties die de eerdere bezoekers hadden nagelaten in het gastenboekje deden wel duidelijk uitschijnen dat Claire een zeer toffe dame is. Als dit dan al als een minpunt kan beschouwd worden, ik was wat jaloers dat ik haar niet heb kunnen leren kennen. Maar met alle respect voor haar afwezigheid. Haar zoon, Jean, heeft ons ook zeer goed ontvangen, absoluut!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, Berlin, 독일 I 22 Mar 2011

"Das Appertement ist it allem ausgestattet was man sich nur vorstellen kann: Vom Fön über Flatrate Festnetz Telefon (innerhalb Europa) bis Waschmaschine, es ist alles da. Viele kleine Bars und Restaurants sind innerhalb von 5-10 Minuten zu Fuß erreichbar. Während das Viertel tagsüber von Touristen geprägt ist, trifft man abends hauptsächlich Einheimische. Fazit: Tolles Appartement, tolles Viertel, wir kommen gerne wieder."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다