개요

위치

후기 (49) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 49개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.1
편안함 9.1
가격 8.9
9.2

정렬 기준 :

익명, 비즈니스 출장맨, Merselo, 네덜란드 I 08 Feb 2016

"Perfecte locatie. Mooi midden in Parijs, vlakbij het Louvre en de mooie bruggen over de Seine en de Notre Dame en mooie uitzichten over de stad. Ideaal voor een blokje om 's avonds. Veel activiteit/toerisme in de omgeving, dus ook 's avonds voel je je er veilig. Bakkers, slagers, groentewinkels, supermarkten en meerdere metrostations met meerdere metrolijnen op steenworp afstand. Appartement zelf erg ruim, mooi grote tafel (ideaal om aan te werken of om met meerdere personen aan te eten), keuken met veel werkblad ruimte en een grote koelkast/vriezer. Ook wasmachine met droger en een vaatwasmachine aanwezig. Verder alle benodigde spullen aanwezig. Badkamer slim ingericht en dus ook ruim genoeg. Met een raampje op een kier 's nachts hoor je wat meer van buiten (sirenes met name), maar ikzelf had daar geen last van. Erg fijn dat je ontvangen wordt in het appartement zelf en dat uitgelegd wordt waar alles ligt en hoe het werkt. Je hoeft dus niet ergens anders een sleutel op te halen bijvoorbeeld. Bovendien kun je met al je vragen terecht bij de eigenaresse. Let wel op met de bagage die je meeneemt: 3 hoog en geen lift, dus kan een uitdaging zijn. Oja, en ook erg belangrijk: De wifi werkte altijd perfect bij mij!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Svetlana, 가족동반 비즈니스 출장맨, Moscow, 러시아 연방 I 22 Nov 2015

Svetlana rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Yves, 나홀로 여행자, Genève, 스위스 I 26 May 2015

"Petit appartement très bien situé, proche des Halles et de la Seine, très bon restaurants autours. Seul inconvénient, vue sur une cour. Autrement parfait et tranquille."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Lex, 성인 커플, Diemen, 네덜란드 I 16 Feb 2015

"Het appartement is uiterst comfortabel. Hartje Parijs. Wat wil een mens nog meer! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“Wat leuk om te horen Lex! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. En bedankt voor de review!”

Young Kwang, 성인 커플, Madrid, 스페인 I 10 Feb 2015

"시내 중심가에 위치해 이동이 너무 좋았어요 여행은 숙소의 위치도 중요해서 좋은 인상이 남은거같아요 "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Rob, 성인 커플, Breda, 네덜란드 I 03 Jan 2015

"We boekten dit appartement om Oud&Nieuw in Parijs te vieren. 500 euro voor 3 nachten is best fors maar dan zaten wel hartje centrum. De locatie is de grote plus van dit plekje. Je stapt de deur uit en staat voor het Louvre. Daarnaast is het appartement zelf knus en schoon. De badkamer is wat gedateerd maar voldoet prima. Irma, de eigenaresse is sympathiek, behulpzaam en fexibel. We hebben wat extra comfort toegevoegd door een Sonos boxje mee te nemen, de WiFi werkt perfect:)! Al met al een aanrader. Het zou zo maar kunnen dat wij hier nog eens terugkomen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Francis, 성인 커플, Melbourne, 호주 I 24 Oct 2014

"We arrived late and Irma was waiting to greet us with a friendly smile. The accommodation was in a perfect location walking distance to the Louvre and Notre Dame. Restaurants and supermarkets weee very close. The room was clean and fully equiped. We had a great stay. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Frances, 성인 커플, Mt Macedon, 호주 I 14 Sep 2014

"We couldn't be happier with our apartment in Paris. The owner was very helpful and friendly. Everything about the apartment was great. It was so comfortable and well located. Thank you Irma for such a great place to stay. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anne, 나홀로 여행자, Kangaroo Point, 호주 I 25 Aug 2014

"I thoroughly enjoyed my stay in Paris. Apartment in an amazing area, very comfortable and as a solo traveller, I felt very safe and at home. Walking distance to most things and a great atmosphere Irma was great and made me feel very welcome. Would recommend it to anyone. Compact , and had most things."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Barry, 성인 커플, East Maitland NSW, 호주 I 09 Jun 2014

"Great location, close to rer and metro, had a great stay"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Jonathan, 성인 커플, Washington, 미국 I 14 Apr 2014

"Irma was delightful and her place is in an ideal spot for exploring Paris. Location: From CDG we took the RER to Les Halles and from there it was a sort walk to the apartment. There are two fantastic bakeries on same street which made break both easy and tasty. From the aparment you can walk in any direction find interesting areas in addition to the major attractions. Apartment: The aparement is quite and safe and had everything we needed for 3 nights in Paris. If you need a lot of space or like to spend a lot of time inside, it may be a little cozy for you, but for us it was perfect. Others have mentioned the stairs which weren't an issue for us, but it's worth mentioning if you have a lot of luggage or have trouble with stairs. I cannot recommend this place enough. If I ever find myself back in Paris, I hope that it will be avaliable as I'd gladly stay there again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Linda, 어린 커플, HOPE ISLAND, 호주 I 04 Apr 2014

"Great location, Irma was lovely and flexible with check in time. Apartment has everything you for a fantastic stay. Would be nice if there was a light blanket as the doonah was quite warm."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다