개요

위치

후기 (69) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 69개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.4
편안함 8.4
가격 8.6
8.7

정렬 기준 :

John, 어린 자녀가 있는 가족, Baarlo, 네덜란드 I 08 May 2014

"Goede locatie. Mooi appartement. Wij zaten er met 2 kinderen van 14 en 16 jaar, dit was goed te doen. Schoonmaak kan beter, op het oog is het schoon. De diepvries lag nog vol met etenswaren, die er duidelijk al lang in lagen, de lade onder de oven was echt smerig, lag vol met haren en stof. In het toilet lag nog wc papier en een spons. Dit laatste is jammer. Men mag echt wel iets beter schoonmaken. Als men dit verbetert is het appartement echt top."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
8.0

“Bedankt voor je review John! We zullen je feedback over de schoonmaak doorgeven aan de eigenaar. Fijn dat jullie verblijf voor de rest goed is bevallen.”

Stefan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Perach, 독일 I 28 Apr 2014

"Lage gut,Zimmer ruhig,keinStauraum im Zimmer nur im Bad,lebten also aus dem Koffer. Nur ein Geschirrtuch vorhanden,Spüllappen unapetittlich. Im Bad roch es modrig ,die gebrauchten Putzlappen wurden im Regal verstaut, drüber sollte man seine Kleidung hängen! Das wäre noch verbesserungswürdig,ansonsten waren wir sehr zufrieden mit schönem Zimmer und Bad."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0

“Wir haben den Eigentümer über Ihr Feedback informiert. Er hat uns Bescheid gegeben, dass es in dem Zimmer neben dem Badezimmer einen Schrank gibt. Wir freuen uns, dass Sie so zufrieden mit der Ferienwohnung waren. Danke, dass Sie Ihre Bewertung hinterlassen haben!”

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Bischofsheim, 독일 I 27 Apr 2014

"Sehr schönes Apartment - klein, aber hat alles was man braucht. U-Bahn-Station und Bäckereien bzw. Supermarkt direkt um die Ecke. Sehenswürdigkeiten in Laufweite. Sehr empfehlenswert für einen Paris-Aufenthalt! Sehr netter Verwalter, mit dem alles absolut problemlos geklappt hat. Unsere Kinder wollen unbedingt wiederkommen :-)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
JOEL, 다 큰 자녀가 있는 가족, NOVILLE-LES-BOIS, 벨기에 I 11 Apr 2014

"Idéalement situé pour visiter le centre de Paris dans un quartier animé qui offre plein de possibilités pour se restaurer ou flâner simplement. Un charmant appartement avec tout confort que nous n'hésitons pas à recommander."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Christel, 친구들 일행, Velsen-Noord, 네덜란드 I 25 Mar 2014

"Prima appartement, klein maar fijn! Door vertraging van de trein kwamen wij pas om 00.45 uur aan, maar ondanks dit late tijdstip werden we vriendelijk ontvangen. Op de vertrekdag konden we tot half 5 van het appartement gebruik maken. Wij raden het appartement zeker aan, goede locatie!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, lorca, murcia, 스페인 I 10 Mar 2014

" A la llegada nos estaban esperando, por lo que fue todo muy facil.Muy cerca de todo. Estancia muy agradable."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jan-Willem, 어린 자녀가 있는 가족, Rijswijk, 네덜란드 I 25 Feb 2014

"Perfecte locatie, nabij metro halte Arts-et-Metiers, vlakbij Place Republique. Alles wat je verder nodig hebt op loopafstand; boulangerie en mini-supermarkt. Prima appartement, voorzien van alles wat je nodig hebt. Vive la France!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
Damian, 비즈니스 출장맨, Barcelona, 스페인 I 16 Feb 2014

Damian rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Marieke , 비즈니스 출장맨, Rotterdam, 네덜란드 I 28 Jan 2014

"Het is een fijn appartement met precies genoeg ruimte voor 2 a 3 personen. Gelijk op de hoek zit een bakker en metrostation Arts & Metiers plus een grote supermarkt die tot 23 uur open is. Wij hebben er 3 nachten geslapen en het prima gehad. Minpuntjes zijn: maar 1 handdoek per persoon voor 3 nachten, koud water na 2 douches (boiler!!) en te weinig wc papier aanwezig. Verder top voor de prijs!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Jane, 다 큰 자녀가 있는 가족, Townsville, 호주 I 10 Jan 2014

"Fabulous location - lots of great museums and theatres all within a kilometre of the apartment - great walking on mild days. Excellent hot water and comfortable beds. Very quiet. All of our party loved it. There is also a lift - small - but it still gets you up and down!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 03 Jan 2014

"Leuk appartementje op een leuke plek. Keuken en badkamer van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een wasmachine. Voor 2 personen is het appartement prima. Als je met zijn vieren bent, zou het wel krap zijn. Minpunt: Je slaapt op een matras op een vide die amper een meter hoog is. Hier moet je met een heel smal en stijl trappetje opkruipen. Dit zal voor senioren zeker een probleem zijn."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 28 Dec 2013

"Centraal gelegen in een rustige straat, op loopafstand van Centre Pompidou en Notre Dame. Inchecken ging soepel en er zijn genoeg parkeergarages in de buurt. Het was een perfecte kerst met een diner aan het barretje!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다